SrdjanRadivojev 997 Napisano Ponedeljak u 19:55 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Ni taj nije los zadnjih god, tipa ka crkvi onaj uspon bude u prolece sa malo vododerina ali nista strasno. Meni je ceo taj kraj fantazija u svakom smislu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 253 Napisano Ponedeljak u 21:14 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Na vrela je lepo otici kad je lepo vreme, sesti kod vodenice i popiti hladno piće i kupiti malo brasna samlevenog na vodenici. Pogled sa malog Povlena je predivan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3109 Napisano pre 21 sati Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kraj odlicno poznajem, ali taj vodopad nisu Taorska vrela. Ona su mnogo lepsa i znacajnija, a blizu su bila odatle. Mozda 200 metara. Iako je ta deonica puta losa za putnicka vozila i motocikle, blizu je da se proseta. Zaista je steta za par stotina metara ne videti ono sto si hteo istaci kao svoju glavnu destinaciju. Ne mogu da verujem da te neki domacin, iz kraja, nije uputio bas gore. Doduse, u onoj kuci u podnozju, odavno niko za stalno ne prebiva. A ostale kuce su dalje. Ovo pisem za druge putnike namernike, koji mogu da se krivo informisu iz tvog opisa, a koji takodje ne koriste navigacije. Sto se tice vrha Povlena, put je bio toliko los da tamo samo kvadovi, bolji terenci i pravi kroseri sa dobrim vozacima mogu gore. Kvadovima mogu i losiji vozaci, kao sto sam ja. I to samo zadnjom vucom. I ja sam prvi put bio u donjem delu, ne znajući.Bukvalno 50m napred i desno, pa uz brdo i par krivina.Neko parkira auto gore na livadi, pa peške niz brdo.Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 218 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel može da obeleži neko ko zna gde je najbolje doći? Ja bih išao ponovo, nekad davno sam bio i bilo je baš lepo. Sećam se da sam se namučio sa navigacijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2304 Napisano pre 19 sati Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ја се у животу, пријатељу, водим чувеном "Карту читај, сељака питај". Тако сам и дошао до информација. Што се тиче врела сав тај крај, тако ми рече један од мјештана, се зове Таорска врела а да ја сам био на самом крају, тј. код тог водопада(мада апсолутно није важно да ли сам на почетку или на крају). Нисам написао да сам био на врху повлена него сам прешао преко планине Повлен у непосредној билизини једног од врхова који се зове Говеђа глава (1148 м.). Ту гдје је црвени кружић ту сам се уључио на редован правац Косјерић Ваљево (такође макадамски пут). Е сад да ли би мој Стром могао на вр' Повлена да се попне, можда би нисам пробао твој квад би вјероватно могао Nisu ovo Taorska vrela...Ovo je nešto drugo...Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 253 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Vodenica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...