Satelis 15642 Napisano Octobar 27 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na tom putu od ili ka V. Banji redovno mi se gasila kamera nekoliko puta i ako je baterija Ok. Posle čuh da ima nekih magnetnih sila te da se zbog toga to dešava. Ne znam da li je istina ali znam da se svaki put ugasi na tom putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Octobar 28 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za tu pojavu, a ne dade mi se juče da probam - zaboravio sam da montiram kameru.Ali sledeći put testiram i javljam Sent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5916 Napisano Octobar 28 Drug član, 2998 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Je li to onaj deo gde automobili idu "u rikverc"? Mada je to objašnjeno kao optička varka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 62 Napisano Octobar 30 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Divčibare u nedelju po najlepšem vremenu 2024-10-27 Divčibare · Ride with GPS RIDEWITHGPS.COM 19.6 km, +570 m. Bike ride in Pozega, Централна Србија 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8362 Napisano Octobar 31 4_tocka_i_karoserija, 1865 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, sst je napisao: Divčibare u nedelju po najlepšem vremenu 2024-10-27 Divčibare · Ride with GPS RIDEWITHGPS.COM 19.6 km, +570 m. Bike ride in Pozega, Централна Србија Divota. Ako završim neke radove po dvorištu danas i sutra, eto me u subotu na ovoj ili tako nekoj ruti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Novembar 1 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uzivanje na Iriškom Vencu u nedelju, divan dan za Vožnju i sjajna ekipa ali ne tako dobra klopa.https://youtu.be/LlOlSvAF5Qc?si=A15s3NAtCwtLLHO4Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 170 Napisano Novembar 2 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Fruska Gora, Bukovac, sa @the_doctor 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7711 Napisano Novembar 2 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Milan81 Ime, da upotpunim drugu sliku...i iz mog ugla. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Novembar 2 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Велика Плана, 7:30ч, 5степена- танкирамо се и правац Румунија. чекамо другара у Смед. Паланци да покупимо, Михајловац, Ковин -Бела Црква пауза за бурек и кафицу. Бога ми пред Белу Ц, ухвати нас нека магла, ‘оладила нас за час Наравно, пошто сам курате среће, опет проблем са мном на граници, али сад са Румунима. Гледа он пасош, гледа улазе излазе, броји, па шта бројиш више мислим се. Пита господине дајте боравак…МОЛИМ? Какав боравак? Пише да сте резидент ( пише и на тарабу па га не гурам) и да живите овде…и креће игранка…Каже зовем шефа па ћемо да видимо…елем, да скратим причу, систем им не препознаје оне наше кврчице č,ć,š…итд и нешто им је убацио када сам последњи пут улазио…нема везе, пустили ме и гас Оршава, дунавска али са њихове стране. Пут онако, није лош, бољи је наш, асфалт као шмиргла, природа ми је некако лепша него са наше стране ја сам сликао па ме нема али ту је моторче.. Пошто смо кренули да видимо Драгана и да се сликамо са њим, носмо нешто ни терали, лаганица, уживанција. Уз свако насељено место до Оршаве граде се апартмани и скоро сваки има базен до дунава, нешто слично као Сребрно језеро, и верујем да је лети лепо… и најзад ево Драгана стварно је лепо видети овако нешто исклесано од стене… Сликали се, и паљба, скратио се дан, мада би остали, већ ми неке румунке нуде вожњу бродићем Врло брзо улазимо у Оршаву, магистрала и правац Кладово. И ове две барабе што су кренуле са мном неће иза мене да стану на граници него иду на другу кућицу, и још вичу ко зна када ћеш ти, чекамо те не брини се. Дајем пасош, гледам кроз оно прозоче, као дете у посластичарницу, врти пасош, окреће, чита нешто на компу, узео печат, таман да га лупи( ја навијам, лупи га молим те) он га врати, па опет. У мајку му, мислим се немој да се бавите са мном, да попуњавате папиролгију, шта ће вам то… и оно трас, печат, склапа пасош, ставља саобраћајну…мојој срећи никад краја, лепше сам се осечао него када ме је румунка позвала на бродић…Правац према Голубцу, правимо паузу за клопу у ресторану Панорама. Клопа је добра, и цене нису надуване. Чисто и уредно… све у свему један леп јесењи дан, пуно срце, испуњена душа, пошуњен пасош… 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12449 Napisano Novembar 2 Ne silazi, 7278 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako im za kratko vreme propao put u Rumuniji. Onaj deo posle granice je katastrofa iz pravca Bele Crkve. Naša strana je def. bolja. Gde te bar ne zadrža ona rumunka graničarka. Sam bi sve priznao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4476 Napisano Novembar 2 Drug član, 967 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se danas lomio dal da ponovim Frušku goru od prošle nedelje ili šta da radim. Na kraju odlučih da ne preterujem, već sam se vrteo po avalskom putu, jednom se popeo na samo Avalu i još nekoliko puta se vrzmao po krivinama. Baš bi bilo lepo da je taj put sređen, jer sa ovoliko neravnina, stvarno nije uvek prijatno voziti se. Inače sam stigao do Ralje i krenuo za Sopot da sipam gorivo, ali se nekih 5-6km od Ralje put renovira i nema asfalta, pa sam se uz psovke vratio nazad i sipao na Art Petrolu pre nego što sam seo na ručak i nastavio vozanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 292 Napisano Novembar 2 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Slankamenački vinogradi, malo da protegnemo gume 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1542 Napisano Novembar 2 Drug član, 982 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je videti gpz da se vrti po drumovima. Danas sam hteo da se provozam, bilo obaveza pre podne, vreme prelepo. Nisam gledao vremensku , a od kratkih rukava sam stigao do jakne i hladnog vetra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 292 Napisano Novembar 2 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Zarkela je napisao: Lepo je videti gpz da se vrti po drumovima. Danas sam hteo da se provozam, bilo obaveza pre podne, vreme prelepo. Nisam gledao vremensku , a od kratkih rukava sam stigao do jakne i hladnog vetra. Pre podne, bilo lepo. Tek posle 12 krenuo vetar, ubi me. Al dobro, tako je kako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 299 Napisano Ponedeljak u 19:17 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Aranđelovcu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...