Deki Katana 1781 Napisano Maj 10, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Danas prvi put sa najmladjom cerkom na motoru. Zasluzeni sok kod "555" na Rudniku. Izgleda da imam naslednika u motociklizmu! Svidja joj se. Inace super dan i jako puno motora na putu kao i u kafani. 19 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Maj 10, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Danas do Mokre Gore.. 15 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Maj 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Milance jel klopa kod Pege u Šljivovici Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Maj 10, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg da da pod obavezno kada sam u tim krajevima. Sledeći vikend prvo kod Zore u kafanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2553 Napisano Maj 10, 2020 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan @Scholesy198 Vidjen si juče kad si prošao pored Rudničke Doline :) Car si! Danas jedan lep krug....Zlatibor, Uvac, Sjenica, Pešter, Pazar pa dalje kući...sveukupno 630 km 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Maj 10, 2020 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi Bio je jedan motor parkiran ispred pa sam svirnuo, možda je to bio tvoj v-strom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2553 Napisano Maj 10, 2020 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Aha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Počeo sam da sužavam krugove, kratim kilometre a produžavam vreme uživanja u vožnji. Prelepa vožnja po komšiluku. Reka Gradnja idealnog korita za nezaboravnu vožnju. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan @ZERO CORD ADV prelep ti je komšiluk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6023 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10-15 dana prosao je kamion Zero Cord iz pravca Divcibara ka Pozegi, vozeci ovakav motor. Tada si ga nabavio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, mašina za naš teren. Odlično zapažanje, kapa dole gosn Slave. Vama na Divčibarama i okolini ništa ne promiče. Još ranije, čitajući vaše postove, zapazio sam da ste ovaj teren doktorirali. Nadam se da će mo se uskoro upoznati i napraviti neku zajedničku vožnju u blizini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Možda nekome ko ne čačka po enduro stranicama, i snimak bude zanimljiv. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 11, 2020 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ZERO CORD ADV je napisao: Možda nekome ko ne čačka po enduro stranicama, i snimak bude zanimljiv. Lep video ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6023 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, ZERO CORD ADV said: Tako je, mašina za naš teren. Odlično zapažanje, kapa dole gosn Slave. Vama na Divčibarama i okolini ništa ne promiče. Još ranije, čitajući vaše postove, zapazio sam da ste ovaj teren doktorirali. Nadam se da će mo se uskoro upoznati i napraviti neku zajedničku vožnju u blizini. Dogovoreno. Nisam dugo svracao u hotel Jele, znam gde imas proizvodnju pvc stolarije. Nekada je odmah pored bio i kafic, bio sam davno... Samo da iskljucimo persiranje. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan @slave74 Persiranje isključeno. U kafiću smo se možda i sreli jer je smo ga mi držali do pre neku godinu. A ko kreneš u Hotel Jele javi a ja ću najaviti neku vožnju na Divčibarama pa da se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Maj 11, 2020 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svuda Podji, Svojoj Kuci Dodji Konacno dodje slobodan vikend, tako da nedelju koristimo maksimalno koliko se moze. Imamo okviran plan, VA - LO - krivinarenje pokraj Drine pa dokle stignemo. ekipa muzicara na okupu, Nis pumpa u Majami Lugu Koj mi mandrak bi pojma nemam, bas sam lose spavao. Neki pundravci me uhvatili, nece san na oci pa to ti je, mobitel navijen u 7h da me budi. izlazimo na AP, prolazimo Adu, Obrenovac, Ub..... budim se u Valjevu, dosta mi spavanja dobro poznato mesto ugladjeno fino prija tisina i debelaa ladovinaaa dosla kafa, dodjoh i ja konacno sebi, nekako fatam mislim po glavu dosta zabusavanja, vreme je da se peglaju krivine Valjevo - Loznica.... ste reci sem s'guza na guz slazemo krivine jednu na drugu, opterecenost slaba, prava milina za voznju Stali smo kod Suncane reke ali se nismo zadrzavali, jos je rano za klopu tako da put nastavljamo ka Bajinoj Basti. Sreli kolege iz SM, 8-10 dusa.... pozdrav ako se prepoznaju. Od Loznice do BB mi je mozda i najomiljenija deonica za voznju. Ne zbog krivina, dobrog asfalta vec zbog Drine i pogleda oko Drine. Velika bi steta bila samo projuriti, lepota puca maltene gde god se pogleda. Ehh Bosno moja, pitam se kad cemo se druziti na par dana imas mi dosta toga pokazati, imam ti sto sta reci u ladovini pod Platane .... samo da nas puste prosli smo dosta kuca/vikendica, lepo je videti ljude kako uzivaju ihhhh sta bi dao za jednu ovakvu, mala i skromna tamannn malo pre BB spazih nacickane autombile kod jedno kafance sa desne strane, zaboravi ime recepat je samo jedan.... gde je guzva, il su gole zvenske il je klopa dobra pogled s'terase, zvenske ne smem slikam ekipa muzicara danasnjeg zbivanja Vas pozdravljaju sve, prave paklen plan za dalje o klopi necu trositi reci, recicu samo da su cevapi s'kajmaci pun pogodak tolko me pogodi, prvo u dusu a onda i u telo, da sam se jedva uspenterio na motorce Cekaj be bate, ko ce da vozi, vec smo presli skoro 300km, pili, jeli ce puknemo svi od redom. Kazem im da se vrnemo, nadjemo free vikendicu neku, dve gajbe piva pa lezaljke do Drine...... moguce da sam ponovo zaspao "Pao je 14. kilometar, al nikad nece Kadinjaca" jedna za uspomenu i secanje Stigosmo u Uzice, guzva velika u pm kao da nije nedelja, zatvorene neke ulice, sleperi mai idi 300 cuda. Fatamo preko sela do Pozege, put 174 onako nije los al nije ni neki, jos malo i eto nas na Divcibare. I tamo guzva, seli u centar, popili pice za mladice, kratak predah pa paljba za Osecinu, Mionica, Divci, Ub i tuutanj kuci. 12h jahanja, 530km dobre druzbe, zeza i krivinarenja..... ajdgudbaj do sledeci put 23 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 12, 2020 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Još samo ime kafane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Maj 12, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Vid'te 'vako... čitah malo o usponu na Rtanj, najlakše je sa one strane, na Trgovište pa na Mužinac...pešice oko 3 sata traje, prosečan uspon... E sad... piše i da može motorom ili nekim terenskim vozilom, dokle može? Po pisanju njihovom do kraja...ili donekle pa da ga gurnem pod šašu pa pešice?!? Ali otkud šaša na visini? Možda je neko biJo ili nešto zna pa ako ga ne mrzi neka podeli ovdenake... Fala vi... u napred! Krenuo bi ja sa mojim ne-off motorom nego skembaću se negde, s kim da ga dižem, a ni da ga okrećeš na kosini po kamenju ni da ga ostavljaš! A lep mi motor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Maj 12, 2020 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, doktor je napisao: Još samo ime kafane... Nasao, tuj smo bili.... https://drina-reka.com/objekat/odmor-na-drini-smestaj-i-restoran/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6023 Napisano Maj 12, 2020 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, ZERO CORD ADV said: @slave74 Persiranje isključeno. U kafiću smo se možda i sreli jer je smo ga mi držali do pre neku godinu. A ko kreneš u Hotel Jele javi a ja ću najaviti neku vožnju na Divčibarama pa da se vidimo. OK, trenutno sam u NS, ali bi trebalo za 10 dana opet budem gore. Jedino sto ja nemam motocikli za off, a vozim te quadove. Nije bas da mogu da prodju gde moze kros motor, ali snacemo se. Imamo vrlo lep kraj, stvoren za takve voznje. Nepresusan je novih/starih i zaraslih puteva, koje moramo da obnovimo. A kad malo dosadi idemo na Suvobor ili Povlen. Svako dobre volje , ko voli takav tip voznje moze da nam se pridruzi ili potrazi svet za trase. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15659 Napisano Maj 12, 2020 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, shoyyka said: Vid'te 'vako... čitah malo o usponu na Rtanj, najlakše je sa one strane, na Trgovište pa na Mužinac...pešice oko 3 sata traje, prosečan uspon... E sad... piše i da može motorom ili nekim terenskim vozilom, dokle može? Po pisanju njihovom do kraja...ili donekle pa da ga gurnem pod šašu pa pešice?!? Ali otkud šaša na visini? Možda je neko biJo ili nešto zna pa ako ga ne mrzi neka podeli ovdenake... Fala vi... u napred! Krenuo bi ja sa mojim ne-off motorom nego skembaću se negde, s kim da ga dižem, a ni da ga okrećeš na kosini po kamenju ni da ga ostavljaš! A lep mi motor Danas se vratih sa višednevnog krstarenja po Srbiji a na Rtanj sam se pentrao baš juče. Daj mi malo fore da nađem vremena, sredim fotke i utiske pa ću ti sve detaljno napisati u zasebnoj temi koja se već bavi ovom planinom (tagovaću te). Ovde ću ti za sada samo napisati vezano za ideju da na vrh ideš tvojim motorom... ne razmišljaj o tome! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Maj 12, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear Hvala kolega... iz prve ruke... sve jasno posle treće slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnesNP 50 Napisano Maj 13, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: gs 1200 ; suzuki vz800 Prijavi odgovor kao problematičan Naša mala ekipa se lagano raskravljuje nakon karantina, nekom kratkom turom do kopaonika.. a kako je to bilo presudite sami... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3396 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 287 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear, drago mi je da si se vratio sa putešestvija... Nego sad prioni na te slike. Od nedelje (kad se rastadosmo u Tumanu) čekam te fotke i utiske... Nemoj sad da nas "pečeš", odmaraj kasnije... Ljudi, stvarno ne znam kako ovo proleće utiče na vas? Ja sebe prepoznati ne mogu (u pozitivnom smislu)...Toliko energije, vožnji, kilometara... Možda je i sve ovo što preživesmo u zadnja dva meseca, mene šutnulo na neki spec. način... A možda me je i današnja tura toliko poremetila da klizim u filozofiju (iliti sr..e). Pa pošto je ovo tema Kratke vožnje, (da ne tupim više), želim da okačim neku sliku sa današnje vožnje. Od Jelice, preko Javora do Peštera i Uvca! Elegancija+gracioznost=DIVNOOO 17 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2098 Napisano Maj 15, 2020 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Danas odmor za dusu. 260km dolinom Vrbasa preko Banja Luke, Jajca, Mrkonjica i Kljuca kuci u Prijedor. Temperatura oko 25 asfalt suv, vrijeme kao iz bajke. 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...