Jump to content

Moto Zajednica

ZERO CORD ADV

Članovi
 • Broj tema i poruka

  195
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

499 Excelent

1 Pratilac

O članu ZERO CORD ADV

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 25.09.1978.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Ježevica - Požega
 • Motocikl
  KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L

Poslednji posetioci profila

1043 profile views
 1. Mesto osigurača od priključnice 12V, nisam našao u servisnoj knjizi ali sam uspeo da ga pronađem ispod prednje leve maske koja se drži na par šafova i par žabica. Nije komplikovano skidanje. Osigurač je od 7,5A i pregoreo je od priključenog kompresora pri doduvavanju gume. Informacija će možda značiti ako se nekome desi ovakav kvar.
 2. Naprotiv, Slave, raduje me svaki post na ovu temu, posebno kada piše neko ko tako dobro poznaje svaki kamen na Maljenu. Samo napred.
 3. Našao sam i par osigurača sa desne strane iznad lamele ali nisu ni oni od punjača. Ne znam gde može da bude. Još mi je ostalo da rasklapam masku da vidim ima li nešto ispod utičnice od 12V.
 4. Potreban mi je koristan savet. Zna li neko da li na Africi ima još negde osigurača osim ispod sedišta? Pre dva meseca pokušam da doduvam gumu na mali kompresor priključen na 12V, na motoru. Posle desetak sekundi rada, kompresor stane. Prvo sam pomislio da je do kompresora ali kasnije vidim da mi na utičnici nema napona. Bio sam ubeđen da je neki osigurač izgoreo ali danas pregledam sve osigurače ispod sedišta i svi su ispravni. Ima li neko ideju gde da tražim kvar?
 5. Moja ima jedan SPORT i jedan DRIVE. Pored toga ima mogućnost manuelnog menjanja brzina na tastere uz levu ručicu.
 6. Istrošila se baterija i nisam snimio najzanimljivije delove Moramo sve ponoviti
 7. Još jedna uzbudljiva trening vožnja koju je po maglovitom Maljenu ponovo vodio @severian, iskusno uz konstantu podršku ostalim vozačima. U jučerašnjoj ekipi kojoj sam se priključio bili su @makikt koja je uporno i pored povrede savladala i najteže deonice i uvek konstantno smireni Nikola @Prašinar. Deo fenomenalnog osećaja sa vožnje možda prenese par fotografija iz različitih uglova i specifičnih utisaka: Bezbroj nijansi narandzaste: Okvašeno: Grebeni u magli: Zabavn:
 8. Evo par fotki sa jedne vožnje od pre par nedelja, do Ravne Gore. U odlasku asfaltam a pobratak makadam Ravna Gora - Koštunići. Solidan izazov za Afriku. Put je skoro nasut pa ima dosta rastresitog ne zbijenog kamena razne granulacije, čitavom širinom puta. Zadnji točak je lutao ali nije bilo baš prijatno kada je u par situacija izmicao i potanjao prednji. I uvek neizbežan prelep pogled na Maljen.
 9. Par fotografija sa još jedne posete Maljenu. Uz mene Maja, Nikola i ekspert za Maljen Sev. Odlična vožnja uz prelepo vreme za kraj oktobra.
 10. Još jedna opuštajuća vožnja po Maljenu i testiranje Afrike. Test srednje težine položila.
 11. Ovo mesto se svakako može nazvati lepotom Srbije. Vidikovci duž kanjona Uvca iznad Radojinjskog jezera, nizvodno od Kokinog Broda ili ispod Zlatarskog jezera. U nizu od par kilometara nalazi se šest prelepih uteđenih vidikovaca povezanih pešačkom stazom po ivici kanjona. Pogled je na meandre Uvca u donjem toku i njegove najpoznatije domaćine, Beloglave Supove. I posle šetnje u prirodi i uživanja u lepotama Uvca, još jedna od lepota Srbije. Planinsko predjelo.
 12. Bio je opcija ali ih još nema u ponudi polovnih. Za nov je trebalo značajno uvećati budzet a već je bio rastegnut maksimalno. Pre toga je bila opcija KTM 1050, 1090 ili 1190 ali na nagovor prijatelja koji ih je sve imao, odustao sam. Takođe, za 2013-2017 god. skuplji su od Afrike. Na kraju kompromisno rešenje je palo na Afriku. Solidni komentari korisnika, veliko ime, god. 2017, normalna kilometraža za dve godine korišćenja i solidna cena, što je godilo jer nema kofera i nosača koje planiram na zimu da pravim po ugledu na prethodne za KTM.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja