Jump to content

Moto Zajednica

slave74

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1281
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    SMC 300

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

slave74's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

4,8k

Reputacija u zajednici

  1. slave74

    Kratke voznje

    Evo detalja sa tog puta.
  2. Treba razumeti sve koji cekaju. Naidje grupa motociklista, njih 6-10. Sto se bar ne razdvoje po dvoje, pa na preskok. Dve tri grupe da ti dodju preko reda dok cekas, ne bi mislio isto. Propade ti dan na odmoru, razni usputni planovi. Uvek bi samotnjaka motoristu pozvao da prodje ispred mene u koloni. A za njim pristizu i redaju se ispred tebe. To je slicno, ko na kasi, u prodavnici. Vidis nekog jadnika nosi hleb i pstetu, a red se otegao. I onda ga ponudis da prodje ispred, preko reda, a on dodje na kasu i 2 minuta bira koje ce cigare da kupi. Il mu pristize partner sa jos proizvoda... Sto se tice granicnih prelaza kad je guzva. Odem i predjem preko malogranicnih prelaza. Bolje mi je da se vozim , nego da sedim u koloni i gledam ono sto mi se ne svidja. Pocev od nerada granicara pa nadalje.
  3. Ma batali, samo uzimaju pare, sipaju najgore ulje, filtere ne menjaju itd. Neprijatni serviseri su upravo da bi zaplasili musterije i obeshrabrili da se sto manje zale. Ionako se retko sta prizna u garanciji kod kineza. Pritisni to zali se onima od kojih oni nabavljaju motocikle. To nije Kina vec neka zapadnoevropska drzava.
  4. I to je tacno. Ali motor stariji 15 godina? Mora biti daleko pohabaniji, pa da se nije ni vozio.
  5. Nisam mislio da ti je stalo do novca i gvozdja, nego da si u stvari, energiju, koju si imao dok si se zanimao za pripadnice lepseg pola, sad preneo na menjanje motocikala. Bitno je da energija postoji, a za sta ce da sluzi...? Jedan moj komsija, otac naseg drugara, dok je lezao ispod auta i nesto popravljao, na pitanje nase novo pridosle drugarice, sta radite, izjavio onim pederskim Bg akcentom: rasturamo kola, kad ne mozemo zenske. Ludak.
  6. slave74

    Kratke voznje

    Ako ides od Va ka Divcibarima, ides preko Petnice. Skrenes desno sa glavne trase na prvoj raskrsnici posle dve prodavnice, ne racunajuci tu prvu tj nultu, odmah iza prodavnice. Nakon 500m dolzis do Petnicke pecine i recice koja izvire iz nje. Pecina nije velika, samo ulaz odnosno hala. Nekad je bio kafe restoran, ali to vec dugo nije u funkciji. Nadalje pre JNA cesme odnosno par km od naselja Divcibare imas najveci vodopad tog kraja. Ali ne bih preporucio silazak dole, jer je strmo i opasno. Takodje motor bi morao da ostavis gore na margini pored puta... Na samim Divcibarima , osim centra, i nekih vidikovaca do kojih se moras ispeti, nema se bogzna sta videti. Preostala priroda i sumanuta gradnja. Od centra, ukoliko se ne zelis vracati istim putem, imas dve opcije. Prva i najbliza je ka Kaoni cca 9km pa desno za Valjevo. Put nizbrdo , pun krivina, prema Valjevu, vise sa zakrpama, a cesto moze biti teskih kamiona. Drugi pravac je kako je Dragan kazo, preko Tometinog Polja, ka Pozegi. Tu se moze odvojiti za Kosjeric i vracati po zelji, dal preko Kaone za Valjevo ili drugim pravcima ka BiH. Kako god, lepo se provedi. Za informacije okolo Divcibara pitaj. Uglavnom sam tamo , pa poznam kraj prilicno dobro.
  7. Ne znam nista o motoru, a ja sam pre 15 godina GSX600F iz 98 prodao za 1850e.
  8. Pa slusaj, naaucno dokazano. Definicija glasi, energija se ne moze unistiti. Moze preci iz jednog oblika u drugi. Ne verujem bas da te za materijalno bas zabole. Nego, naviko si ti da menjas, bajo moj.
  9. slave74

    Kratke voznje

    Upravo tu sam negde pogresio. Jer signala nije bilo i mape ne rade. Ja sam planirao prema Krnjoj Jeli, pa za Skakavac. Bila je na jednom mestu upravo par km od motela, raskrsnica, gde sam ja boljim putem isao levo, a trebalo je desno. Mislim. Ali taj desni put nije obecavao. Cak mi je i lovac posle rekao da ne bih prosao svojim autom, mada nisam uveren da je on dobro shvatio o kojoj raskrsnici pricam. Na stablu je bila prikucana drvena daska, gde je nesto pisalo, ali vise su to planinarski putokazi. Neki lokaliteti, nijedno ime sela. I vreme pesacenja verovatno. Tek onda je pocelo lutaanje. Splet sirokih zemljanih puteva, verovatno za izvlacenje drva. Skrenem u neki pa idem 2km pa kad postaje losiji, nazad. I tako par puta. Kad sam u jednom trenutku video belu Golf dvojku , sunce me ozarilo. Lovac pored lovacke kuce. I on je tu bio, jer su nesto taj dan organizovali, inace mrka kapa. Uputio me na Sanicu, ali daleko od toga da je to bilo lako. Crtao mi je raskrsnice. Puno puno raskrsnica. Izlazeci ka Sanici, sam u stvari otisao u suprotnom pravcu u odnosu na Petrovac. Ali sta da se radi. Drugi put , boze zdravlja. Isao sam pre 4 godine, mozda su sad postavljeni putokazi?
  10. slave74

    Kratke voznje

    A gde ste usli u Grmec od strane Petrovca. Kroz koje selo?
  11. slave74

    Kratke voznje

    Moze. Dogovoricemo se preko pp.
  12. slave74

    Kratke voznje

    Imas li neku mapu makadama kroz Grmec. Ja sam jednom lutao iz suprotnog smera tj. od Lusci Palanke. Hteo sam na Krnju Jelu pa Skakavac da sidjem, al sam jedva izasao prema Sanici. Da ne bi nekog lovca ,jos bih lutao.
  13. Tuneli su horor. Isao autom, bila kisa. Opada sa plafona stenje. Na asfaltu ispod mogu se videti oziljci od tih odrona. Porodicu kad vozis , ko na iglama. Inace je lepo, brana Mratinje jako interesantna. Veliki poduhvat pogotovo u to vreme.
  14. Ako bude kisni dan , bolje zaobidji. Neobradjeni plafoni tunela i cesti odroni na CG strani.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja