alexanto 4673 Napisano Jun 16 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Može pod umetničku mirne duše... Fotkao @JunioR. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1211 Napisano Jun 18 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 6. 2024. at 14:21, wragg je napisao: Jedna od prije par godina, dok sam VN-a vozio i zavaravao se da mi je dovoljno 900 kubika i 50 konja Vjeruješ li mi da planiram sa Vulkanom 900 da se penzionišem!! Ako ih tada još bude u životu!! Jednostavno kad dođu godine i ne budem se mogao popeti na visok motor,i kad usporim a i refleksi..,ima da pređem na kruzera i mislim da je ovo prava mjera! Koga god sam pitao a voozio ga je i vozi ga kaže da je odličan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 18 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma VN900 je strasan motor za lagano kruzanje. Bude mi zao nekada sto ga nisam duze vozio i preradio po sebi, ali moja luda glava ne moze dugo gledati isti motor u garazi. Sada vozim isto kruzera, ali malo "sportskijeg" sa 1800ccm, 125 konja i 165Nm i mislim da bi mi za moju voznju bio dovoljan i onaj moj VN900. Uglavnom, moja preporuka za VN900. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 447 Napisano Jul 24 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Gletovanje...Послато са SM-A127F помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adv.loop 48 Napisano Jul 29 U prolazu, 11 postova Lokacija: ССпарта Motocikl: Benelli TRK 502 X, Ducati Multistrada V2 Prijavi odgovor kao problematičan Slika je nastala na parkingu moje kuce, prvi dan kad sam kupio motor. Posle ove je bilo jos stotine drugih al ova je najdraza, bio je to poseban danSent from my iPhone using Tapatalk 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Avgust 10 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Avgust 12 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15413 Napisano Avgust 12 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 30 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Voda deluje tako savršeno, da liči na filter. Kako si završio u ovoj bari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4373 Napisano Avgust 13 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je AI umešao prste. Ili peraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15413 Napisano Avgust 13 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @MrD dok sam tumarao po Goliji naleteh na poveću baru, nalik na omanji bazen. Sa bočnih stena, neka voda se i dalje bila slivala... @Gliga Mnogo puta do sada u kojekakvim vožnjama ukaže se neki lepi kadar koga jednostavno primetim. Tako je bilo i ovaj put, već sam video kako ću napraviti fotku koja će ličiti na neki foto-tapet. Sve se nekako poklopilo. Za još bolji "umetnički dojam", što bi rekla legendarna Milka Babović, falilo mi je samo da malo "tjuniram" vodu, što sam i uradio. Ali da mi se nekada sve (pa i voda) toliko nestvarno namesti možda najbolje svedoči fotografija ispod. Da bude još zanimljivije, fotografija je "iz ruke", i na njoj nije stajaća voda već reka. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2540 Napisano Avgust 14 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nema tvojih emisija na YT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Avgust 14 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Svetla tacka u sivilu a tamo neki Stelvio u pozadini 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Avgust 20 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Avgust 20 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 9. 2023. at 16:29, mick je napisao: Transformers 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1449 Napisano Septembar 6 Drug član, 828 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7083 Napisano Septembar 6 Drug član, 2972 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Gile said: Vau. Gde je ovo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1449 Napisano Septembar 6 Drug član, 828 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Silazak sa Transalpine ka Sebesu negde kroz one sumarke, sumrak, posle kise, nebo cudne boje... Uzivo je jos lepse bilo, moj Honor ne ume to bas tako lepo da docara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5238 Napisano Septembar 6 Drug član, 1868 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tačno sam to pomislio! Ovaj deo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Septembar 8 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... "jesen u mom sokaku" ... Nisam @RobiNS ali nije ni tako loša 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Motor: Yamaha FZ6-S, 2006.godište. Lokacija: Kalithea, Chalkidiki. Jedna draga uspomena fotkana i zabeležena dana 01.09.2024.godine, veče pred polazak za Srbiju P.S Kliknite na fotografiju za bolji kvalitet iste, ne znam zbog čega se to desilo. Promenio Septembar 11 član SkoMy 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Septembar 12 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Septembar 17 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 112 Napisano Septembar 17 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan CFMOTO 700 MT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...