Alekre 17666 Napisano juče u 07:30 Integrisan, 8702 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas pravili histeriju za pet idiota koji su organizovali paradu u Vranju a kad arapi zabrane onda ćute. Jer kad imaš puno para onda nisi homofobičan i zatucan ali vranjanac je zatucan i homofobičan iz male sredine 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 6013 Napisano juče u 07:57 Drug član, 1282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Pedja Ča said: Ova mala je pucala sebi u koleno. Po meni kao snimac bike kontenta pa samim tim i prezenter istog odredjenoj populaciji,prodajom svog dupenceta ovom cirkusu ujedno brise sebe iz bilo koje biker price...Moze da snima sta hoce,vise to niko gledati nece. Koliko je para uzela,uzela je...nadam se dosta. Od prvog momenta kad sam je video bila mi je antipatična, mahom zbog toga što je utripovala da je riba, a realno ništa posebno. Sad kapiram ne samo da nije riba, već je krava. 7 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17666 Napisano juče u 08:01 Integrisan, 8702 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I onaj stariji čova što jaše Harlija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2364 Napisano juče u 08:07 (promenjeno) Drug član, 1633 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Forsberg said: Od prvog momenta kad sam je video bila mi je antipatična, mahom zbog toga što je utripovala da je riba, a realno ništa posebno. Sad kapiram ne samo da nije riba, već je krava. Ajd' to.....nego što ne zna reči ovog vanvremenskog Ivanovog hita nego peva samo refren Kao na onim svadbama kada polupijan pokušavaš da padneš u sevdah ali nit' znaš reči nit' te pesma "dira". Promenio juče u 08:09 član Bojan_Jgd 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6577 Napisano juče u 08:10 Drug član, 1542 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Forsberg je napisao: Od prvog momenta kad sam je video bila mi je antipatična, mahom zbog toga što je utripovala da je riba, a realno ništa posebno. Sad kapiram ne samo da nije riba, već je krava. A što nas žene isproziva da smo robustne i da smo ljubomorne na nju? Zbog čega? Auto moto svet (@auto_motosvet) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 884 likes, 305 comments - auto_motosvet on July 13, 2026: "Ž𝐞𝐧𝐚 𝐮 𝐚𝐮𝐭𝐨-𝐦𝐨𝐭𝐨 𝐢𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐣𝐢 – 𝐮𝐯𝐞𝐤 𝐠𝐨𝐫𝐮ć𝐚 𝐭𝐞𝐦𝐚! Ovog puta u gostima imamo Ivu Živković, mnogima poznatiju kao... 3 9 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 239 Napisano juče u 08:11 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, ske je napisao: @GervasiusDruze, meni nije jasno, kako to da se ti kao clan jednog od ozbiljnijih moto klubova u nas, nisi ukljucio u raspravu onomad kad smo u nekim temama raspravljali o razlikama izmedju MK i MC, ko kakve boje ima i sme da nosi, dal dve ili tri, da li bi kolega imao problem ako bi napravio neke svoje boje, kakva su pravila u klubu... nego si se sad uzjogunio da nam objasnjavas oko ovog ćaci skupa?! Ono ti nama razjasni, za ovo nam je sve jasno Ne znam kada je bila rasprava,pa se nisam ni ukljucio,ali ako ne znas razliku izmedju MC i MK nemoj praviti klub.Prosto.Trodelne boje su svuda osnovna obelezja MC,kao i dijamant.Debatovati javno o pravilima MC sa ljudima koji nisu u MC je debilno ( u najmanju ruku).Ako mislis da ces imati problema zbog boja (oblik,format,font,boja) odes do najveceg MC-a ili do najblizeg MC-a i pitas za dozvolu i da li ces imati problem. Za MF jedino jasno je to da nemas pojma i kompletan info i da prihvatas rekla-kazala kao istinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3606 Napisano juče u 08:20 Drug član, 838 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Gervasius said: Ako nisi pratio radnju poslednjih godina MC SRBI su jedini klub koji na proteste ide sa svojim bojama.Javno i bez straha i mi znamo koliki smo sebi problem napravili. Za ovo vam svaka čast i veliki respekt!!! Dokaz za sve druge musavce koji kažu da moraju. Ne moraju samo su ..čke. To i oni znaju samo se nadaju da imaju izgovor da zaštite obraz. A znaju i oni da su ga namazali govnima i da se to za života ne briše. Smrdeće večno. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 867 Napisano juče u 08:39 (promenjeno) Svrati ponekad, 391 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph trophy 900, HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Za nekog je Kant filozof a nekima se tako otvara prozor. Iz te razlike nastaju sve druge razlike. Noga PAMETNOG motorcikliste nije kročila ta tri dana na Kalemegdan. Promenio juče u 08:40 član MIHO 21 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1543 Napisano juče u 09:59 Drug član, 564 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Gervasius said: Ne znam kada je bila rasprava,pa se nisam ni ukljucio,ali ako ne znas razliku izmedju MC i MK nemoj praviti klub.Prosto.Trodelne boje su svuda osnovna obelezja MC,kao i dijamant.Debatovati javno o pravilima MC sa ljudima koji nisu u MC je debilno ( u najmanju ruku).Ako mislis da ces imati problema zbog boja (oblik,format,font,boja) odes do najveceg MC-a ili do najblizeg MC-a i pitas za dozvolu i da li ces imati problem. Za MF jedino jasno je to da nemas pojma i kompletan info i da prihvatas rekla-kazala kao istinu. Nisi morao da se trudis. Kao sto rekoh, sve je jasno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24577 Napisano juče u 11:25 Integrisan, 7936 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Alexandra995 said: A što nas žene isproziva da smo robustne i da smo ljubomorne na nju? Zbog čega? Auto moto svet (@auto_motosvet) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 884 likes, 305 comments - auto_motosvet on July 13, 2026: "Ž𝐞𝐧𝐚 𝐮 𝐚𝐮𝐭𝐨-𝐦𝐨𝐭𝐨 𝐢𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐣𝐢 – 𝐮𝐯𝐞𝐤 𝐠𝐨𝐫𝐮ć𝐚 𝐭𝐞𝐦𝐚! Ovog puta u gostima imamo Ivu Živković, mnogima poznatiju kao... Bolje da sredi taj silikon sto se pojebao u usnama. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16931 Napisano juče u 12:23 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 971 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba nista da dira mora da bude pojeban. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 870 Napisano juče u 12:34 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste bezobrazni, ti silikoni su prakticni...mislim za bajkere, nije samo estetika u pitanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12276 Napisano juče u 13:05 Hronični Motociklopata, 7968 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Praktični za bezbednost, ako nosi otvorenu kacigu, silikon čuva zube 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 870 Napisano juče u 13:06 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A moze i vizir iznutra da obrise bez stajanja i skidanja kacige. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25164 Napisano juče u 13:33 Vozim motor, nisam BAJKER, 3002 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Akrep... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 2002 Napisano juče u 13:57 (promenjeno) Drug član, 797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Prvi i jedini klip koji sam otvorio na fejsu iz profila neke ive koju je neko okacio gore i aj sto klip pocinje sa U JEBEM TI, nego sto vidim da je Blaza svirao na ovome...moze komotno u sta me je danas rastuzilo... https://www.facebook.com/reel/1029893159729180 Promenio juče u 13:58 član Hacky 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3101 Napisano juče u 14:28 Drug član, 1307 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Pedja Ča said: Ova mala je pucala sebi u koleno. Po meni kao snimac bike kontenta pa samim tim i prezenter istog odredjenoj populaciji,prodajom svog dupenceta ovom cirkusu ujedno brise sebe iz bilo koje biker price...Moze da snima sta hoce,vise to niko gledati nece. Koliko je para uzela,uzela je...nadam se dosta. Nisi ocigledno procitao intervju jos pre svega ovoga sa njom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2256 Napisano juče u 14:33 Drug član, 641 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Abi je napisao: Nisi ocigledno procitao intervju jos pre svega ovoga sa njom Nisam,gde bi mi bio kraj kada bih stigao sve da procitam...jesam zakacio iz nekog intervjua kako je zene vozaci motora gledaju ovako ili onako...ako je to iz tog. Al iskreno nije ni vazno. Nemam nista protiv nikog,svi neka teraju svojim putem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9992 Napisano juče u 15:04 Ne silazi, 3966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...skonto sam da su sad sve instagramuše postale bajkerke.. Loži se marva.. Ima prođu. Nekad su morale da rade u butiku, sad ovo lakše.. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 277 Napisano juče u 15:17 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, živke said: A gde je Ranko napisao da se zajebao ? Napisao je da ga politika ne zanima ali mu to ne smeta da se redovno žali na stanje i nekulturu u saobraćaju recimo - jer to nikakve veze sa politikom i bahatim kriminalcima na vlasti nema ... I da je podela na one koji podržavaju OKG koja je okupirala državu i uništila sve čega se dotakne i onih koji se bore protiv istih slična kao podela između bajkerra koji voze GS i R ... I da je najbitnija muzika i druženje, nebitno je ko nešto organizuje, koja je pozadina svega itd. Možda i nisam pažljivo čitao, stekao sam takav utisak. Uhvatio sam sebe i misim da nije normalno da se prvo raspitujem gde idem u radnju, restoran, događaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6577 Napisano juče u 15:27 (promenjeno) Drug član, 1542 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ...skonto sam da su sad sve instagramuše postale bajkerke.. Loži se marva.. Ima prođu. Nekad su morale da rade u butiku, sad ovo lakše.. Pogotovo strankinje, otvoriš kratki link na profilu, opa, OF nalog. Motor im postao alat za nove mušterije... Pa onda tako bacaju ljagu na nas prave zaljubljenike. Ja jesam, drugi nek misle za sebe kako će i šta sa motorom koji imaju. Promenio juče u 15:33 član Alexandra995 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24577 Napisano juče u 15:57 Integrisan, 7936 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo u prvom planu dekolte a pozadi masna supcina u helankama! Onda moze i voznja. Onda idu besmisleni snimci, kako im je neko izleteo i skoro isekao a ono ima 15 sekundi da zakoci Sto kaze kolega i rad u buticima za neke tesko... Pa sta bih ja dao da sam u CH radio u butiku! I to im je tesko, pod klimom, leti grejanje... Mislim ako vec nemas kvalifikacije za bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 228 Napisano juče u 16:33 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Yamaha Virago xv125 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto se i u moto svet umesala poltika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 335 Napisano juče u 17:10 Svrati ponekad, 226 postova Motocikl: Dl 650/22; NT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, stryker_026 je napisao: Steta sto se i u moto svet umesala poltika Meni mnogo vise zao sto se umešala u školstvo, sudstvo, zdravstvo, poljoprivredu, privredu... Mozda i ne bi bilo zao da se radi ka unapređenju, gajenju boljih kadrova, konkurentnosti ... 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24577 Napisano juče u 18:03 Integrisan, 7936 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, stryker_026 said: Steta sto se i u moto svet umesala poltika Zato nikada ne treba napraviti istu gresku i glasati za Tomu Lopatu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...