srbac 3291 Napisano Jul 13 (promenjeno) Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo da li ce 850ccm imati bolja vremena... Juce je Moto 2 bio samo jednu sekundu sporiji od Moto GP a Moto 3 samo 4 sekunde. Promenio Jul 13 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Jul 13 Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1265 Napisano Jul 13 Drug član, 2829 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, dvlns said: Ciga ce biti glavni ipak ali kamikaza vreba I ja mislim da je Raul opasniji od Ogure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1265 Napisano Jul 13 Drug član, 2829 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, to crank said: Au Digia jebo te magarac! Drago mi je što je Buljaš 100% popizdeo ali mi žao ovog nesrećnika. Izjebao je start minimalno a kazna maksimalna. Što ti žao? Tek prvi krompir ove sezone, moralo je jednom da se desi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1265 Napisano Jul 13 Drug član, 2829 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, to crank said: @ninja66 Umapredili su interface na Motomundo, sad direktno na live videu biraš koji prenos hoćeš. Klikneš na TNT i pobedio si. Zaboravi na jednoroge iz prethodnog posta! Gledao sam juče sa odmora u Italiji na Channel 8 (SKY Italy) To je neka njihova varijanta koja ide na digitalnoj televiziji bez doplate koja vrti i Superbike. Ljudi, prenos krene u 10 ujutru dok vozači nisu posrkali ni prvi bidon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 6094 Napisano Jul 13 Integrisan, 14145 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Godinama sam gledao na Sky IItalia po ceo dan. Pogledam samo trku na Engleskom a nekad ni to. Ima link na njih na Motomundo. Gledao sam snimak Mugiela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 6094 Napisano Jul 13 Integrisan, 14145 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, easy naked said: Što ti žao? Tek prvi krompir ove sezone, moralo je jednom da se desi. Pogodi ga točak s Alexovog motora, počisti ga Rom onomad - nije baš da ga neće maler. Ni blizu Bezzecchia naravno ali ipak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 6094 Napisano Jul 13 Integrisan, 14145 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, easy naked said: Italiji na Channel 8 Inače imam istoriju s Italijanskim prenosima. Prvu sezonu sam odgledao, kraj '88 i posle dve trećine '89. na TV Capodistria. Berlusconi sanSFRJ potpisao ugovor o finansiranju televizije Italijanske manjine u Jugoslaviji a za uzvrat dobio dozvolu da prenosi uživo sportove tipa fudbal, F1, "MotoGP"... Imao sam drugara iz Rijeke delom Italiana, u slobodno vreme me učio Italijanski da bih mogao bar malo da pratim. Još tada su prenosili sve treninge. Nije bilo kompleksno ko sad ali za to doba apsolutni kulturni šok. p.s. JNA je u pitanju ako nije jasno iz teksta. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8559 Napisano Jul 13 (promenjeno) Pana, 803 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Rjeka , Pula... Slovenija ... uveliko su na TV pratili dešavanja iz sveta automoto sporta dok je kod nas vrhunac bio uživo Mišeluk i ulična staza Ušće 850 - 1600 / moto 50-250 ili da o tome čitaš. Promenio Jul 13 član Jašim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 105 Napisano Jul 13 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI MULTISTRADA 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, to crank je napisao: Inače imam istoriju s Italijanskim prenosima. Prvu sezonu sam odgledao, kraj '88 i posle dve trećine '89. na TV Capodistria. Berlusconi sanSFRJ potpisao ugovor o finansiranju televizije Italijanske manjine u Jugoslaviji a za uzvrat dobio dozvolu da prenosi uživo sportove tipa fudbal, F1, "MotoGP"... Imao sam drugara iz Rijeke delom Italiana, u slobodno vreme me učio Italijanski da bih mogao bar malo da pratim. Još tada su prenosili sve treninge. Nije bilo kompleksno ko sad ali za to doba apsolutni kulturni šok. p.s. JNA je u pitanju ako nije jasno iz teksta. a ja ocu da se k....m sto aktivno gledam motogp samo 14 godina, od do... , pa ko nesto znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 5164 Napisano Jul 13 Svrati cesto, 4142 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Jack Miller: Yamaha missing “15 to 20 horsepower” despite Sachsenring MotoGP surprise WWW.CRASH.NET Jack Miller says the Sachsenring hides Yamaha's biggest weakness, helping him produce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1265 Napisano Jul 13 Drug član, 2829 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, to crank said: Pogodi ga točak s Alexovog motora, počisti ga Rom onomad - nije baš da ga neće maler. Ni blizu Bezzecchia naravno ali ipak... Ne znam odakle mi da mu je ovo bio prvi DNF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 2058 Napisano Jul 13 Drug član, 2908 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle mi da mu je ovo bio prvi DNFNegde sam procitao da mu je prvi DNF na nedeljnoj trci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12360 Napisano Jul 14 Hronični Motociklopata, 8001 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Prvi DNF da je sam kriv. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12605 Napisano Jul 14 Ne silazi, 3796 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Go go MM Kako im na levo lakše,alo trkači objašnjavaj. Ja mogu udesno i do tepiha,ulevo mi malo nesigurno.Udesno mi blizu gas,ručka kočnice,malo je štrpnem u krivini,po potrebi,ma kako hoćeš...Ulevo mi daleko nekako...ne znam?Kad se namestim onda ide,još dole,gore ali ipak se nameštam,da ne kažem trtim,sorry.Levoruk sam...znači desna polovina mozga mi "luđa"?A...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17769 Napisano Jul 14 Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Luckaste su ti obe polovine! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12605 Napisano Jul 14 Ne silazi, 3796 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Nema trkača da me poduče?! "Mlad" sam i perspektivan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1514 Napisano Jul 15 Ne silazi, 5825 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekao jedan naš, kada nas je policija zaustavila, govori mu cajko, aj ga malo na točak. A ovaj mu kaže, druže jedva ga držim da ide pravo . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3853 Napisano Jul 15 Pobjednik motogp kladionice 4X, 6070 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Našeg poštara na mopedu pitao drot jel šta pio, on mu rekao "koja bi budala trijezna sjela na ovaj slomivrat" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 6094 Napisano Jul 16 Integrisan, 14145 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/14/2026 at 5:20 PM, shoyyka said: Kako im na levo lakše,alo trkač Nije svima,. samo onima sto su kao deca vozli flat track. Tu se vozi levi krug. Marquez jedan od tih. Nicky Hayden takođe npr. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 11067 Napisano Jul 16 Drug član, 3442 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Ili ako su učili vožnju na malom krugu na Ušću Godinama mi je zato na putu bila nekako prirodnija leva krivina nego desna. Nema više Ušća, sad su sve krivine iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3853 Napisano Jul 16 Pobjednik motogp kladionice 4X, 6070 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I mi sokočani imamo samo jednu ulicu i to lijevi krug 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 6094 Napisano Jul 17 Integrisan, 14145 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/13/2026 at 1:12 PM, Jašim said: Rjeka , Pula... Slovenija ... uveliko su na TV pratili dešavanja iz sveta automoto sporta dok je kod nas vrhunac bio uživo Mišeluk i ulična staza Ušće 850 - 1600 / moto 50-250 ili da o tome čitaš. Snimci na kasetama, koje imao nekog preko da mu pošalje. Ja sam onaj Mamolin rodeo video u Sportskoj Sredi ili nekom od tih programa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22754 Napisano Jul 17 Ne silazi, 1390 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, to crank je napisao: Ja sam onaj Mamolin rodeo video u Sportskoj Sredi ili nekom od tih programa Bezuspešno sam pokušavao da nađem onu reviju donjeg veša gde je bio maneken. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...