VPetar 269 Napisano April 5 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ta trojka, jeste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 446 Napisano Ponedeljak u 07:16 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan Čemu zavrtanje gasa ispred crkve ....sramota. Pitanje za ove...Alfa mužjake. U jednom momentu video sam uplašenu decu koja plaču a iza njih nekoliko bezvratnih krkana kako se oduševljavaju prvopemenutim. Da li ste toliko bezobrazni ili glupi pa vam ništa nije sveto?....Šta god da je odgovor nedovoljno vas opisuje...pihhh 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 762 Napisano Ponedeljak u 07:26 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, easy and slow je napisao: Čemu zavrtanje gasa ispred crkve ....sramota. Pitanje za ove...Alfa mužjake. U jednom momentu video sam uplašenu decu koja plaču a iza njih nekoliko bezvratnih krkana kako se oduševljavaju prvopemenutim. Da li ste toliko bezobrazni ili glupi pa vam ništa nije sveto?....Šta god da je odgovor nedovoljno vas opisuje...pihhh A flaša rakije kruži medju njima Rekoh ćacad u fulu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15199 Napisano Ponedeljak u 08:02 Integrisan, 3267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, deda54 je napisao: A flaša rakije kruži medju njima A ne nude, baš bezobrazluk ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 17 Napisano Ponedeljak u 11:17 U prolazu, 27 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan Od jedne izuzetne manifestacije/skupa gde često sretnete kolege sa druma, novo pridošli su napravili od ovoga vašar. Nedostajali su samo aparati za kokice i baloni sa helijumom. Svaka čast @SIKI i društvu na organizaciji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 762 Napisano Ponedeljak u 12:28 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Blaza je napisao: A ne nude, baš bezobrazluk ! Ne pijem a da pijem ne bih da ćacadima .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15199 Napisano Ponedeljak u 13:11 Integrisan, 3267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, vidiš smajli na kraju, šala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 762 Napisano Ponedeljak u 13:38 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Blaza je napisao: Ma znam, vidiš smajli na kraju, šala... Vidim ali za svaki slučaj nek vide i ovi što špijuniraju ovde .... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15199 Napisano Ponedeljak u 15:06 Integrisan, 3267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16996 Napisano Ponedeljak u 17:03 moto merkat °°, 5033 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Lanac maze lojem? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 364 Napisano Ponedeljak u 23:31 (promenjeno) Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, bdada je napisao: Lanac maze lojem? e neka je nazdravlje Promenio Utorak u 00:37 član AlekShu slovne greske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 783 Napisano Utorak u 12:29 Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Loj je dobra, pokupis s neke partijske vecere, ostane toga dosta. Ako je dzabe i bogu je drago. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1721 Napisano Utorak u 22:17 Zainteresovan, 365 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je nekih kojima tu nije mesto, al to je njihova sramota, bila je i gužva pa ne videh neke drage ljude, što s foruma što van njega. Glavni cilj je ispunjen a to je blagoslov za lepšu polovinu, moju malenkost i motor. P. S Malčice je podsećalo na vašar 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5037 Napisano Sreda u 16:22 Drug član, 3094 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Dok se mi gušimo u nazadovanju...i Janezi nas prešišali. Mirna Peč pre neki dan...blagoslov, samo im je Papa falio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9238 Napisano Sreda u 16:47 Ne silazi, 3728 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, mick said: Dok se mi gušimo u nazadovanju...i Janezi nas prešišali. Mirna Peč pre neki dan...blagoslov, samo im je Papa falio ...jel čito neko jevanđelje po Mateju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1853 Napisano Sreda u 16:53 Drug član, 1440 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Možda se uključio preko video bima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 69 Napisano Četvrtak u 06:04 U prolazu, 23 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne primetih nikoga iz caci ekipe jer me to u sustini i ne interesuje, njihovo je da smrde nase je da ih kuliramo i da im ne dajemo na znacaju. Veci su mi problem ovi iz okolnih mesta koji zele da budu primeceni taj dan i koji ne razumeju svrhu dolaska u crkvu, pa turiraju i tockiraju izmedju motora. Bio, video neke drage ljude, nadam se da ce sledece godine biti manje vasariste i da cemo ostati na putu zbog kog i dolazimo svake godine. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...