Vujke1 207 Napisano pre 1 sat https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 200 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kofer iz naslova, unikatan zbog svojih mogucnosti a i nema u Srbiji da se kupi. Kofer je unikatan po tome sto ima naslon za suvozaca koji se moze teleskopski izvuci u naslon za vozaca i u voznji pruzati lumbalnu podrsku. Naslon se moze podesavati i po nagibu. Pored toga unutrasnjos kofera lepo organizovana i postavljena. Uz kofer ide ploca za montazu i sav pribor sve novo nekorisceno. Kofer sam impulsivno kupio tj porucio iz Italije jer sam se odusevio izgledom i mogucnostima ali sam zanemario dimenzije i sad ne mogu u njega da stavim torbu za alat koju inace nosim svakodnevno sa sobom iako ima 45litara a u prethodni plasticni kofer od 44l sam mogao da je smestim... drugacije su dizajnirani ovaj je malo uzi i visi taman toliko da mi srecu kvari ali nadam se da ce nekoga usreciti. Cena 250e, mene je izasao vise... Napominjem jos jednom da je sve novo nekorisceno i nije montirano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...