Zinko 2 Napisano pre 1 sat U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da odvrnem uljni filter. Pošto kupovni ključ proklizava, šmirgla ne pomaže, izbušio sam dve rupe u njemu i uvrnuo šrafove. Oni su se iskrivili a filter stoji. Napravio sam alat (vidi sliku) sa čeličnim šrafovima ali ni to ne pomaže. Lim se cepa a filter stoji. Šta sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8423 Napisano pre 1 sat Drug član, 3172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je ovakav alat probaj krpu preko njega staviti da smanjis zazor. Ja jednom izbusio filter i nikada vise.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2077 Napisano pre 1 sat Teoreticar ..., 12122 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti slucaj, napravio dve takve rupe i sa dvoja papagajskih klesta uspeo da odvrnem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4874 Napisano pre 32 minuta Ne silazi, 6993 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da zabušiš filter dugim jakim šrafcigerom sa jedna na drugu stranu ili tako nekako i tako dobiješ veliku polugu. Ta tacna za odvijanje je meka i slaba, postoji kao limena i ona tvđe naleže na filter i ne može da se vitoperi. Ako si iz Bga, mogu da ti je pozajmim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...