Zarkela 2544 Napisano Mart 22 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Danas, obisao sve standove. Lepa ponuda, lepo su i neki snizili cene. Kove me definitivno dobio, Voge skuter 450 fantasticno izgleda. Od Zontesa se ocekivao vise modela. Voge 300 i KLE ogromni motori, nisam ni pokusavao da sednem. Od Japanaca... Hmm, versys vredi i v strom. Kawasaki mali coper kao kineska Benda. I jos sto mi je zapalo za oko sedista na mnogim motorima deluje da ce se materijal vremenom odvisiti i kao ,,guzvati" i naravno ebene nalepnice kao stikeri. Pa majku mu jel toliko tesko zalepis nalepnicu i predjes je zavrsnim lakom. To je jedino kod KTMa i BMWa. Ovo sve ostalo, ko da ih je isti kinez lepio. Ove godine sam znao sta gledam i sta mi pase mojim afinitetima. RE mi izazvao osmeh na licu i Triumf. Moto Morini mi se cini da se popravio. E da Morbideli izgleda lepo, al kad sam pogledao elektro instalaciju, zice tankeee Promenio Mart 22 član Zarkela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 280 Napisano Mart 22 Svrati ponekad, 230 postova Motocikl: KLE 500 C 2026 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno deluje mi nekako manja ponuda nego pre tri četiri godine. Možda grešim. Trijumf je obljasnio svojim štandom i Tigrovi su im baš lepi, cena onako ni previše ni povoljno. Hondu definitivno boli kurac, privalili su se sa dva modela na BMW štand. Imam osećaj da su prodali unapred sve što će im isporučiti ove godine samo nakrivili kapu. Yamaha je imala isto veliku ponudu modela. Svi prodavci kineskih motora su imali raznovrsnu i dosta široku ponudi. Možemo da raspravljamo o ceni i kvalitetu al da jedu ustoličene robne marke niko ne može poreći. Trion je baš pristojno predstavio skoro potpunu ponudu Rojal Enfilda i baš ima lepih motora. Još da su normalnija firma pa da razmislim on Himalajcu 750. Ovako, pašće KLE kad tad. Idemo od jednog sna ka sledećem, samo da ''prežalim'' tj prelomim kad da prodam sadašnju ljubav. Da pomenem još i Apriliju i Mnogo Guzi, Milina za videti takve motore. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 112 Napisano Mart 22 Zainteresovan, 598 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Sedoh danas malo na Voge SR450X. Fino se sedi, komotan je za mene 189cm. Slicno kao na SR4 max, samo malo siri položaj ruku. Podnice (skije) imaju mesta za noge ali ne baš da se opruze kao na SR4 max. Takodje, ono što sam na brzinu primetio je da se pokazivači pravca sada aktiviraju na mikro prekidač (video u prilogu, uključite zvuk). Dakle nisu klasični mehanički prekidaci. Mislim da to nije slučaj sa ostalim skuterima ali moguće da nisam bas update-ovan pa Mozda to i nije neki novitet. Sve u svemu, dopada mi se vozilo ovako na "prvi susret".. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3176 Napisano Mart 22 (promenjeno) Drug član, 1325 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Manja guzva na sabackom vasaru. Preporuka, ici radnim danima Promenio Mart 22 član Abi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 959 Napisano Mart 22 Drug član, 849 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Generalno pravilo za svaku sajamsku manifestaciju ikad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 200 Napisano Mart 22 (promenjeno) Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Guzva danas, jedva da se pridje pojedinim modelima.. KTM 390 adv R sam otisao bzvz da pogledam ali mi se bas svideo, DR Z4S isto, da imam toliko para za drugi motor odmah bih ga uzeo KLE mi se vise svidjao na netu a uzivo onako..Honda nx500 isto tako Kove 800 rally i 450 su mi bas dobri, mada mi je 800 previse jak za off (za moje sposobnosti off-a tj odsustvo sposobnosti ) CF moto cu morati da provozam, lomim se da menjam transalpa i da uzmem mt450 ili 800mtx, ali mi za sada nekako vise lezi 450 Sve u svemu mislio sam da cu da suzim izbor na sajmu a u stvari tek sad nemam pojma Zanimljivo mi na standu suzukija kod automobila, kaze mi devojka Jimny prestali da uvoze zbog eko normi...da l je realno Promenio Mart 22 član shomsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8452 Napisano Mart 22 Ne silazi, 3629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ispricate nek neko kaze koju i za Japance 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4685 Napisano Mart 22 Malinar u pokusaju, 1957 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Opet je hayabusa best buy motocikl... 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 512 Napisano Mart 22 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 3. 2026. at 18:30, markommarko je napisao: Malo je off topic, ali i nije baš. Sada su popusti svuda na opremu. Da li osećate potrebu da iskoristite to i da kupite nešto, iako već sve imate, pa i po više komada? Npr danas sam obilazio radnje po Bgdu (na sajmu sam bio pre neki dan), da vidim za patike i rukavice, čisto da ne propustim neki popust. Nisam kupio jer nisam video nešto što mi se baš sviđa, ali imam to nešto u podsvesti "iskoristi popuste, iskoristi"... Kakva je situacija kod vas? Inače, radnje prepune. U Garaži sam jednom u životu sreo drugog kupca, danas gomila. U Barelu ima nekada poneki, danas oba sprata na Nbgdu prepuna ljudi. Ludilo Pazario čizme u Barelu u NSu. Ok je popust, inače sigurno ne bih uzeo te. Zadovoljan sam baš. Platner daje isto lepe povoljnosti za vreme trajanja sajma. Ono što im zameram je to što im radnje u NSu nemaju bar 60% nego što je na sajtu odnosno po BGu. Jednostavno, ne mogu da verujem da je Novi Sad/Vojvodina toliko manje interesantan kao tržište pa da tako tretiraju poslovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1398 Napisano Mart 22 Drug član, 573 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, RankoBg87 je napisao: Kad se ispricate nek neko kaze koju i za Japance Evo ja da pohvalim Japanca. Da imam garažu, sutra bih kupio Suzuki GSX-8S, i to onaj srebrno-crni, sa crvenim felnama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 22 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan KTM Super duke i 890 adv R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23410 Napisano Mart 23 Integrisan, 9111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od svih motora , meni se najviše, u svakom mogućem smislu, svidelo ovo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Mart 23 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, RankoBg87 je napisao: Kad se ispricate nek neko kaze koju i za Japance Od Ipon marki, moj utisak. Versys best buy. V strom stari model korektno ali boja sedista, bljak. Suzuki gsr 8x lep, ali po meni unakazili ga sa zadnjim repom. Nisam video sv novi. KLE iskreno jako lep motor, ali ogrooman, visok. Honda, paaa vec sam napisao, razocarenje u nalepnice, ne mozes ici kineskim putem. Moto Guzzi i Triumf, prelepi. Narocito Stelvio i Tiger, ispalo je da vise oni drze do tradicije neko japanci. Na kraju utisak je, da se Suzuki najvise trudi. Honda je na nekim starim talasima pa kao fuck off sirotinjo, Kawa kao da ih interesuju skupi modeli, ovi jeftiniji su na dodir ko da ih je Benda pravila. BMW gs450 je baas lep motor. I to mi je utisak za marke koje nisu kineske. Bas pricam sa caletom, sve je kao kina jedino ih kvalitet agregata izdvaja i nadam se kvalitet elektro instalacije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 23 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci manji modeli, zasto uzeti Japan ako je kvalitet kineski a cene japanske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3510 Napisano Mart 23 Vozac A kategorije :D, 1101 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Од 2009. године до данас не пропуштам сајам. Био сам кад је било предобро а вала био сам кад је био јад и чемер. Ова година није тако лоша. Какво нам је стање у држави и друштву добро је што уопште ишта и имамо. Задовољавајући број излагача, доста добрих мотора и један који се издваја (Салетова Африка). Опет кажем, да је среће и памети али није, волио бих да је сајам већи по броју излагача мото опреме али организатори су очигелдно љубитељи велике лове па им је очигледно жао да смање цијену закупа и на тај начин привуку још више излаача. Њима на душу. Свакако сајам волим и због чињенице да могу да сретнем мени драге људе као што су Слоба из ЕуроСумара и глумац Никола Малбаша (уредник и оснивач мото подкаста Добра Тура). 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 23 Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan U sustini srecan sam da se ovo idalje odrzava kod nas. Jer kupovna moc je slaba, trziste smo nikakvo i situacija u drzavi upitna... Africa Twin Adventure sport i vise se nema sta reci. Najlepsi ADV motor po mom ukusu. Naravno u tricolor šemi. Jos mi je za oko zapao KTM 890 adv R, bas mi dobro lezi. Od kineza jedino Voge 900dsx po mom ukusu. Naravno i CF 800MT. Od guzve ne spazih Morinija. Triumph, ne znam koji model mi je lepsi od kojeg. Novi KLE uopste nije los uzimajuci u obzir cenu. Novi DRZ super ali preskup. Jos cemo derati opanke Stromu, u ovoj kategoriji nema rentabilnijeg motora. Da se sit naputujes s njime, a troskovi odrzavanja smesni, jeftiniji za odrzavanje nego mnogi 500cc ostalih proizvodjaca. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12373 Napisano Mart 23 Hronični Motociklopata, 8003 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Mene je najviše oduševio Morini 1200 Xcape, za te pare (12.000 eura) baš je extra motorin, nema dalje. Royal Enfield-ovi su takođe vrlo zanimljivi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 23 Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da ga pogledam skroz. Previse ljudi je bilo, nije se moglo prići... Po netu vidim da je X cape 1200 bas lepo uradjen. Jedino sto ima 270+kg i poprilicno je žedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2484 Napisano Mart 23 Drug član, 1680 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je urađen i 700. Potrudili su se oko Morinija. Vidim pominješ 890. Mene je razočarao finalnom obradom. Prekidači i one plastike na kojima stoje baš jeftino izgledaju. To bi recimo očekivao na Kinezu ali na KTM-u je baš stamota. Plus plastičan držač za ruke saputnika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 23 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je prelepa ali po nekim korisnicima npr. Norden se vozi mnogo bolje. Pretpostavljam i 890. Ona trkalica KTM preko snimka deluje bas vrh uradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12373 Napisano Mart 23 Hronični Motociklopata, 8003 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_Jgd samo da ti kažem da je na mnogo skupljem Bmw S1000XR takođe plastičan suvozački rukohvat, i to nije puna plastika već su pederski napravili da se ne vidi da je sa donje strane šuplja, pa moja stara Honda CB500 iz 1994-te (jeftin budžetski motor) je imala aluminijumski suvozački rukohvat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 23 (promenjeno) Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Motorcyclist je napisao: Afrika je prelepa ali po nekim korisnicima npr. Norden se vozi mnogo bolje. Pretpostavljam i 890. Ona trkalica KTM preko snimka deluje bas vrh uradjeno. To sta kazu korisnici mene i ne interesuje toliko... To je za mene touring motor, zvuk, pouzdanost, udobnost, estetika, sve je na strani Afrike. Teranje motora od 20k eur i 250kg po kršu i kamenju mi nije satisfakcija. Vozio sam 1250 GS skoro i motor je po perforamnsama bolji od Afrike. Opet, ne bih se okrenuo za njim pored nje. Promenio Mart 23 član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 23 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Rider000 said: To sta kazu korisnici mene i ne interesuje toliko... To je za mene touring motor, zvuk, pouzdanost, udobnost, estetika, sve je na strani Afrike. Teranje motora od 20k eur i 250kg po kršu i kamenju mi nije satisfakcija. Vozio sam 1250 GS skoro i motor je po perforamnsama bolji od Afrike. Opet, ne bih se okrenuo za njim pored nje. Pa dobro, video si ga i eventualno sedeo na njemu. Tek kada bi provozao i jedan i drugi onda se dobije prava slika. Bogme ja bih GSa uzeo na keca i verujem da se bolje krivinari sa njim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Mart 23 (promenjeno) Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: Mene je najviše oduševio Morini 1200 Xcape, za te pare (12.000 eura) baš je extra motorin, nema dalje. Royal Enfield-ovi su takođe vrlo zanimljivi. Čini mi se da je cena 10 000e, danas sam bio izgleda super ! Promenio Mart 23 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 23 Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Motorcyclist je napisao: Pa dobro, video si ga i eventualno sedeo na njemu. Tek kada bi provozao i jedan i drugi onda se dobije prava slika. Bogme ja bih GSa uzeo na keca i verujem da se bolje krivinari sa njim. Imao sam Afriku, a GSa sam vozio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...