ProMaster 12701 Napisano Februar 18 Ne silazi, 2203 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Bilo bi dobro dati podršku Borisu i ostalima kojima su iz potpunog hira oduzeti motori. Za sve što je bilo, za sve što se sad dešava i najbitnije, zbog onoga što treba da bude. Četvrtak, 19.02., 17:00h. Brankov most, parking kod skejt parka. https://maps.app.goo.gl/6JqKPcgwPiuJn5GM8 Vidimo se. 33 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 481 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je direktno guranje prsta u oko svima nama.Moramo da zbijemo redove,jer počeli su da se iživljavaju keruštine.Treba im pokazati da sa nama neće lako moći.Pojavimo se u što većem broju. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6712 Napisano Februar 18 Nemanja Stojanović, 1829 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Gal 197 Napisano Februar 18 (promenjeno) Aleksandar Gal, 144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 / Suzuki GSXR 600 L4 Prijavi odgovor kao problematičan SVI ZA JEDNOG,JEDAN ZA SVE! VIDIMO SE SUTRA! Promenio Februar 18 član Aleksandar Gal 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Che011 38 Napisano Februar 18 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim prst u oko, vidimo se sutra... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 241 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan SVI ZA JEDNOG,JEDAN ZA SVE! VIDIMO SE SUTRA! Ne ne......Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha011 27 Napisano Februar 18 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako pustimo ovo oko oduzimanje motora na ovakav nacin onda smo svi u problemu . Ne bitno kome su uzeli i iz koje bajkerske organizacija ...sutra da nas skidaju sa motora u saobracaju ili orimaju motore sa parking mesta ....mislim da to ne smemo dozvoliti i zato se slazem sa inicijativon ..trebamo u ovome biti jedinstveni i sto vise da nas ucestvuje ...pozz svima...vidimo se sutra 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 508 Napisano Februar 18 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, bas zajeban dan sutra. Doci cu, vjerovatno na sat- dva max. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3302 Napisano Februar 19 Vozac A kategorije :D, 1073 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Потрудићу се да дођем, надам се да није касно да се придружим око 18 часова (радни дан ми траје до 17) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 1311 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Blokada SlavijeSent from my SM-S721B using Tapatalk 38 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 481 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @BoxXBravoooo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23367 Napisano Februar 19 Integrisan, 7507 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri u protestnoj vožnji Beogradom: "Oduzimanje motora zastrašivanje, cilj da nas sklone sa ulica" N1INFO.RS "Četvorici naših kolega iz neformalne organizacije 'Bajkeri uz studente' policija je oduzela motore, na potpuno bespravan način", rekao je za N1 bajker Nemanja 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 1311 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima ljudi ! ! !Sent from my SM-S721B using Tapatalk 25 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 371 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ovo mora do kraja da se isprati i istera na čistac. Ovo je vancivilizacijaki presedan. Oduzimanje lične imovine bez zakonskog osnova je poslednji čin okupacije i obespravljenja. Ovo ako im prodje, za dva meseca će nas izbacivati iz kuća. Neku radikalizaciju moramo smisliti ukoliko ne vrate motore i ne odustanu od ove prakse i da više ne pomisle na to, ne oni, nego niko nikada. 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14330 Napisano Februar 20 Ne silazi, 1452 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije im prvi put i nije da im nije prošlo.Prošle godine tako Vaske4s ostao bez motora. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9810 Napisano Februar 20 Ne silazi, 2619 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da odolim utisku... Parola "svi ko jedan" ( kako bi mozda i trebalo da bude ) , jer sta znam , svi smo mi bajkeri i svi smo uz studente ....sad , neko pomaze vise neko manje , kapiram da u mnogome zavisi od zivotne situacije , porodicne , zdravstvene ..sta znam . A onda - podele ! Mnogo smo podeljeni . BJB , BUS , ovi , oni , mi , oni, nasi, njihovi....sinoc gledam N1 , cekam vest o ovoj voznji ( jer nisam mogao se prikljucim , bio na terenu do 21h ) , reportaza ide u 22h , voditelj izjavljuje : "beli zecevi organizovali protestnu voznju" Stao, gledam, trepcem ... Da sam stigao da dodjem da se provozam- jel me organizovali beli zecevi ? Neko ? Jel zaista potrebno to ? Sve je pocelo da me iritira u trenutku kada je letos bio problem u kretanju "u pola sata" ...sinoc opet isti neki glupi osecaj ... Ono ..sta znam vise .. Mnogo smo podeljeni , to je zakljucak 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15386 Napisano Februar 20 Integrisan, 3288 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Da ipak vratimo Aljošu, da nas ujedini ? Šala, sorry... 1 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 371 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Ne mogu da odolim utisku... Parola "svi ko jedan" ( kako bi mozda i trebalo da bude ) , jer sta znam , svi smo mi bajkeri i svi smo uz studente ....sad , neko pomaze vise neko manje , kapiram da u mnogome zavisi od zivotne situacije , porodicne , zdravstvene ..sta znam . A onda - podele ! Mnogo smo podeljeni . BJB , BUS , ovi , oni , mi , oni, nasi, njihovi....sinoc gledam N1 , cekam vest o ovoj voznji ( jer nisam mogao se prikljucim , bio na terenu do 21h ) , reportaza ide u 22h , voditelj izjavljuje : "beli zecevi organizovali protestnu voznju" Stao, gledam, trepcem ... Da sam stigao da dodjem da se provozam- jel me organizovali beli zecevi ? Neko ? Jel zaista potrebno to ? Sve je pocelo da me iritira u trenutku kada je letos bio problem u kretanju "u pola sata" ...sinoc opet isti neki glupi osecaj ... Ono ..sta znam vise .. Mnogo smo podeljeni , to je zakljucak To je apsolutna glupost izrecena od strane voditelja. Verujem da je apsolutno neznanje i neprofesionalnost u pitanju, nista vise od toga. Lupio pa ostao živ. Juce niko nije ni isticao niti se bavio time. Cak je i izrecena zahvalnost svima kojo su doali, nebitno koje nalepnice imaju. A oduzimanje imovine bez razloga bilo kom gradjaninu je kriminal i padanje ispod svakog nivoa civilizacije i prava. Ovo nije prvi put da su oduzimani motori, to se desilo i u Zrenjaninu i u Beogradu letos, ali su ti motori bili u nekom (banalnom) prekrsaju i postojao je bar zakonski osnov za to. U tome je sustinska razlika ove od drugih situacija. 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1620 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic nemoj da te nervira objava nekog reportera jer je očigledno da je on nešto sam zaključio (pogrešno) i tako rekao. Ko zna gde je i šta video ... Sigurno ga niko nije tako instruisao. Juče nije ni bilo važno ko je organizovao (a voleo bih da svaki put kad radimo ispravne stvari ne bude važno ko organizuje) protest, nego je bilo važno da svi budu tamo. Bez obzira kojoj organizaciji ko pripada. Svaki bajker ispravnog srca. Beli zečevi su iz Novog Sada (i Vojvodine) i sigurno je da ta grupa nije organizivala protest u Bgd. To je bar svima jasno. Beli zečevi su bili juče u Bgd kao i svi ostali bajkeri, kao i svi ostali učesnici protesta, bez obzira ko je odakle. Juče su svi bili bajkeri. A treba da te nervira što smo toliko podeljeni, i što vrlo često tražimo dlaku u jajetu i ta dlaka bude važnija od svega ostalog. Meni barem to smeta (ili me nervira). Naravno da ne možemo svi biti isti i naravno da postoji više grupa. I to je ok. Dok su razlozi za grupe benigni (gradovi, tipovi motora, muzika koju slušamo, štogod ...) Ali pitanje dobrog i lošeg, ljudskog i neljudskog, ... tu bi morali biti jedan. Veliki ti pozdrav i široki nam drumovi! 22 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5693 Napisano Februar 20 Drug član, 1969 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ovde nekog od vlasnika oduzetih motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1620 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Skyrunner je napisao: Ima li ovde nekog od vlasnika oduzetih motora? @yogibear je ovde često 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2214 Napisano Februar 20 Никад не једи жути снег!, 969 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Све је ово лепо, и треба да буде тако, само пропуштам епилог. ОК, провозали се, блокирали, дали подршку, све је то супер. И? Мотори враћени уз извињење? Ко ме зна, виђао ме је редовно на сваком и мањем и већем скупу уздуж и попреко Србије. У последње време сам се толико сморио да то не могу да вам објасним. Немам воље да идем више. Желим да дођу ти избори и да се ово реши. Ако се не реши тад, желим да одем још једанпут ако треба али да буде са неким конкретним циљем, као 05.10. рецимо... то је изгледа једино решење. Извините, мало сам мрачан од јутрос, не знам шта ми је... 7 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 481 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Zelim da se zahvalim u svoje ime svima na podrsci,pre svega onima koji nisu iz Beograda,a prevalili su put i dosli da podrze nasu voznju upozorenja(nadam se da su se svi bezbedno vratili🏍 kucama),drugim kolegama koji nisu u grupi,i ostalim pojedincima. Hvala jos jednom! Nece nas zaustaviti!Idemo zajedno svi u naredne voznje do pobede! Ovo je poruka od Voje kome je oduzet motor.Sjajan momak,znamo se. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 371 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Влајко je napisao: Све је ово лепо, и треба да буде тако, само пропуштам епилог. ОК, провозали се, блокирали, дали подршку, све је то супер. И? Мотори враћени уз извињење? Ко ме зна, виђао ме је редовно на сваком и мањем и већем скупу уздуж и попреко Србије. У последње време сам се толико сморио да то не могу да вам објасним. Немам воље да идем више. Желим да дођу ти избори и да се ово реши. Ако се не реши тад, желим да одем још једанпут ако треба али да буде са неким конкретним циљем, као 05.10. рецимо... то је изгледа једино решење. Извините, мало сам мрачан од јутрос, не знам шта ми је... Slazem se u potpunosti i delim sentiment. I sam sam razocaran u kom pravcu ide pobuna i vrlo sam se distancirao. Ne zelim da se bavim pratnjom biciklista rekreativaca po gradu i tetaka koje ubijaju letnje popodne. Moje misljenje je da ukoliko u narednih nekoliko dana motori ne budu vraceni, kao sto nece, treba stupiti u radikalizaciju protesta i to na vise mesta u Srbiji. Blokada naplatnih rampi na autoputevima npr. Simultano, Beograd vise mesta, Novi Sad, Subotica, Niš, Užice. Pozovemo sve bajkere koji nisu u ćaci klubovima i spram odziva odreagujemo. Kada se pojavi policija i žandarmerija samo gas dalje. Dovoljno meteža i gužve će se napraviti sa relativno malim brojem motora. Posle toga, ako ne vrate imovinu, spiskovi imovine funkcionera. Svi oni negde parkiraju, imaju neke adrese, neke lokale... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Che011 38 Napisano Februar 20 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan U prevodu da im pokažemo kako mi znamo da organizujemo "mirne" proteste, i što je još bitno u zadnjih godinu ipo dana smo porasli u očima naroda i mislim da bi imali njihovu punu podršku u smislu i da ostanu u kolima pola sata parkirani a da se ne bune (bar toliko)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...