severian 23391 Napisano Februar 23 Integrisan, 9111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti ljudi ne žele loše, vide stvar iz drugog ugla i to je to. Tu ima ljudi sa ozbiljnim moto stazom. Za respekt. Ipak, činjenica je da su neki tada osnivanjem te nesrećne viber grupe, koristeći forum, prosto podelili bajkerski pokret i to je tako. Sa druge strane, kao sto negde rekoh, to u osnovi nije strasno samo po sebi, različiti senzibiliteti daju različite grupe. Ljudska priroda. I to je skroz ok, čak može biti korisno. Problem nastaje kada se predstavljas kao neko ko jedini organizuje i predstavlja bajkere, da si "ovlašćen" itd itd. Tu dolazimo na teren koji meni lično nije ok, ni etički, a brate ni operativno. Prosto nije istina, svi to znaju, a opet to tvrdiš non stop... Wtf!? Ali, ajd. Imamo mi mnogo većih problema od nas bajkera... Bura u čaši vode... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6513 Napisano Februar 23 Ne silazi, 4326 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Motaj kabloveGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 17033 Napisano Februar 23 moto merkat °°, 5034 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 2. 2026. at 12:21, sashac je napisao: Ljudi ne kapiraju DB i kako oni ocas posla zamagle vid postenim i dobrim ljudima. Pre 1 sat, severian je napisao: Ipak, činjenica je da su neki tada osnivanjem te nesrećne viber grupe, koristeći forum, prosto podelili bajkerski pokret i to je tako. Vec duze vremena ne mogu da saberem utiske, u drugoj temi vezano za ovaj dogadjaj sam prokomentarisao nesto tipa "sujeta je jaca od sluzbe" i onda identicnu stvar dozivim u Zboru, bukvalno identicna hronogija i rezultat. Znam ljude ovde a narocito tamo, ruku u vatru bi stavio da nemaju sa sluzbom nista ali sa druge strane, kolika je verovatnoca da ucestvujem u dva identicna scenarija na dva mesta u drzavi sa potpuno razlicitim ljudima i istim ishodom!? Ako uzmem moje godine ili sam lakoveran i glup ili prosto ne zelim da verujem, sto me vraca na prvo, ipak sam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 512 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Moj je stav da treba podrzati svaku akciju koja ima smisla, ako ona stvara pritisak na ovaj rezim. Stao bih i pored samog Necastivog ako ce to doprineti nasoj pobedi. Ovo je borba za bioloski opstanak ovog naroda i svi treba da budemo spremni da stavimo sve razlike po strani dok se ne resi. Kada se izgradi minimum drustva za neki civilizovani dijalog, onda gledati ko je kad i na koji nacin skrenuo sa pravednickog puta. Sa druge strane, opet kazem, ova akcija BUSa je 100% ispravna i mora se podrzati. Logicno je da ce oni da povedu kada su njihovi clanovi izvukli deblji kraj. Kada je Darko Jan pretucen, BZ su zvali u NS da se dodje i podrzi protest i mnogi ljudi odavde su se odazvali. Sto se komunikacije sa studentima tice, to je razgovor za koji niko nije spreman i ne bih se petljao u to. Privatna imovina koja je posteno zaradjena i nikoga ne ugrozava je S V E T I Nj A, a ovo otimanje motora je presedan preko kojeg, ako predjemo, za par meseci ce nasm tako ulaziti u domove i izbacivati nas po istom principu. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 17033 Napisano Februar 23 moto merkat °°, 5034 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Vec nam ulaze. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 512 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bdada je napisao: Vec nam ulaze. I to je nazalost istina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5198 Napisano Februar 24 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, AlekShu je napisao: Privatna imovina koja je posteno zaradjena i nikoga ne ugrozava je S V E T I Nj A, a ovo otimanje motora je presedan preko kojeg, ako predjemo, za par meseci ce nasm tako ulaziti u domove i izbacivati nas po istom principu. Slažem se ali...i pre ovog incidenta su motocikli oduzimani, ovde se ljudi pitaju zašto recimo BUS nije tad organizovao bilo šta ako prisvajaju kompletnu moto zajednicu? Kapiraš? Ne može se delovati tako...za svoje dupe se organizuješ a ostale sa strane koristiš za svoje ciljeve a ne reaguješ. I nema to veze sa bilo kakvim pozivom...to dođe samo. Ja ti garantujem da na svakoj toj organizaciji dobar deo ako ne veći je u stvari bjb ekipa koja podržava a nije u načelu sa tom grupom. Meni to smrdi na svaki jbn sistem koji je napravljen da podeli a ne ujedini nebitne su grupe i da nas ima 100 ovo nije način iskrenog delovanja...ne sviđa mi se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 512 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mick je napisao: Slažem se ali...i pre ovog incidenta su motocikli oduzimani, ovde se ljudi pitaju zašto recimo BUS nije tad organizovao bilo šta ako prisvajaju kompletnu moto zajednicu? Kapiraš? Ne može se delovati tako...za svoje dupe se organizuješ a ostale sa strane koristiš za svoje ciljeve a ne reaguješ. I nema to veze sa bilo kakvim pozivom...to dođe samo. Ja ti garantujem da na svakoj toj organizaciji dobar deo ako ne veći je u stvari bjb ekipa koja podržava a nije u načelu sa tom grupom. Meni to smrdi na svaki jbn sistem koji je napravljen da podeli a ne ujedini nebitne su grupe i da nas ima 100 ovo nije način iskrenog delovanja...ne sviđa mi se. Dobro, onda ti nemoj podrzati akciju i mirna bačka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 3538 Napisano Februar 24 Drug član, 1062 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ranije stigao, pa hajde sada da napisem nesto i na ovu temu...mozda cak pre da ponovim jer sam siguran da sam bar slicno vec nekoliko puta pisao ali, ponavljanje je majka znanja. Bio sam na gomili voznji i skupova u proteklih godinu i vise dana, neke je organizovao BJB, neke je organizovao BUS. Kada sam odlucivao da li cu se nekoj voznji pridruziti, pored realnih okolnosti koje uticu da li sam sprecen ili ne, vodio sam se iskljucivo ciljem skupa. Ako je cilj za mene ispravan, dilema nije postojala i tako ce biti i u buducnosti. Da li ce organizator u nekom trenutku ''iskoristiti'' moje i prisustvo drugih ljudi i to pokusati da monetizuje u nekoj, nadamo se, blizoj buducnosti, tema je koja dolazi kasnije. Mozda neko ovo gleda kao kratkovidost, ja svakako ne jer, svestan sam da nisu svi ucesnici i motivi 100% ispravni kao i sto sam svestan da i oni koji jesu, ne cine uvek 100% ispravne stvari prosto iz nehata ali zadiranje u svaki detalj u ovim danima dovodi do onoga o cemu ovde mnogi pricaju, a to je podela i raskol jer stvarno nije tesko da nadjemo da nam nesto ne odgovara kod bilo koje osobe. Bezveze je sto tu neku stvar koja je u ovom momentu sekundarna stavljamo kao primarnu, a znamo sta je primarni cilj, znam da znamo, 99,99999% nas koji ucestvujemo u svemu sto se desava. Da se osvrnem i na letosnje oduzimanje motora jer vidim da se provalci kroz nekoliko postova pa da krenemo od cinjenica: * Kada mi je oduzet motor, informaciju od tome na BJB je preneo BoxX jer je video istu u BUS Telegram grupi * BUS ekipa se odmah ponudila da pomogne, da okupe motore i dodju ispred stanice gde su nas odveli * Paralelno sa time, isto se desavalo i na BJB i pokrenula se ista inicijativa * Treci track se u isto vreme odvijao i putem mog telefona i sa kolegama sa BJB i sa kolegama iz BUS * Iskren da budem, ne mogu ni da se setim koliko me je advokata pozvalo u roku od 20 minuta jer su dobili kontakt od ljudi i sa BJB i iz BUS * Jedan advokat se pojavio i na licu mesta u roku od pola sata i ja i dalje ne znam po cijoj preporuci * U obe grupe je krenula inicijativa da se organizuje skup motora ispred stanice, a kasnije i na drugoj lokaciji, mnogi su predlagali razne vidove delovanja i da ne imenujem sada pojedince jer sam im se vec zahvaljivao, a i kao sto smo vec zakljucili, grupa je u ovoj situaciji iznad pojedinca, sto ne iskljucuje moju zahvalnost i pojedinicima i celoj zajednici * Ja sam zamolio da se stvari malo uspore jer je za mene i drugara kome je oduzet motor, uostalom, kao i za sve nas, sve ovo bilo novo, nismo znali ni sta da ocekujemo, a svakako nisam bio sam u celoj prici pa je akcija morala biti i u saglasnosti sa njim. Zajednicki zakljucak je bio da sacekamo par dana pa cemo videti kako se stvar odvija * Nedugo nakon svega ovoga, usledio je skup u Uzicu i voznja za kolegu Marka koji je mnogo gore prosao od mene i druga * Obzirom da nisam imao rezervni motor, sledile su ponde od mnogih kolega koje imaju po 2 motora ili koje su sprecene da idu na skup da putujem njihovim motorom (primeticete da nisam naveo iz koje organizacije jer su bile sa ''obe strane'' iako smo na istoj strani). Takodje, bile su ponude kolega da se sluzim njihovim motorima dok se moj ne vrati sa ''ispita ispravnosti'' * U UE sam isao motorom kolege koji je nekada bio mnogo aktivniji ovde na forumu, a sada je izuzetno aktivan u BUS. E sad, tada niko od kolega nije gledao i merio da li sam privrzeniji jednoj ili drugoj organizaciji, solidarno i nesebicno se nudila pomoc, na kojoj sam i dan danas i bicu uvek zahvalan, kako tehnicka tako i pravna i to je pristup kakav treba da bude. Znam da nije uvek idealno, znam da nece uvek biti tako ali je nesto cemu cu bar ja licno uvek da tezim. U jedno sam siguran, a to je da svako od nas treba licno da se potrudi, ako ne da oteza, onda bar da ne olaksa nekim ljudima da se pojacava podela i produbljuje razdor izmedju strana koje se ogromnom vecinom bore za istu stvar. Izvinjavam se na poduzem postu, ali osetio sam potrebu da malo podsetim na redosled desavanja i solidarnost koju sam osetio tada. 44 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 517 Napisano Februar 24 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @Vaske4sApsolutno tako.Mislim da vrtimo jedno te isto u krug,a slede nam nove akcije,nova iskušenja.Npr. poljoprivrednici.Pojedine kolege su otišle danas kao podrška,a mislim da će biti i nešto veće.U ponedeljak imamo humanitarnu vožnju i kupovinu karata za koncert gde sredstva idu za lečenje ,pokrenuo akciju mladi kolega Luka,imate ovde objavu.Tako da počinje vruće proleće i na to bi trebali da se koncentrišemo.Kad se završi ova agonija biće vremena raspravljati o svemu. Promenio Februar 24 član Jack Daniels 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 11032 Napisano Februar 24 Drug član, 3442 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, (pristojno rečeno) baš me briga (ili vulgarno - živahno mi se jebe) ko organizuje protest ako smatram da je svrha, cilj i način odgovarajući. Ako ja smatram da je u redu, idem. Znam i volim puno ljudi odavde, znam i volim mnogo ljudi u BUS, ne pravim razliku. I neću. Zato i prezirem klubove, partije, politiku, šovinizam i ostale podele. Prijatelji, drugovi i sve što je značajno se ne stavlja pod jednu boju a sve ostalo je bljak. 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 845 Napisano Februar 24 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Vaske4s said: Nisam ranije stigao, pa hajde sada da napisem nesto i na ovu temu...mozda cak pre da ponovim jer sam siguran da sam bar slicno vec nekoliko puta pisao ali, ponavljanje je majka znanja. Bio sam na gomili voznji i skupova u proteklih godinu i vise dana, neke je organizovao BJB, neke je organizovao BUS. Kada sam odlucivao da li cu se nekoj voznji pridruziti, pored realnih okolnosti koje uticu da li sam sprecen ili ne, vodio sam se iskljucivo ciljem skupa. Ako je cilj za mene ispravan, dilema nije postojala i tako ce biti i u buducnosti. Da li ce organizator u nekom trenutku ''iskoristiti'' moje i prisustvo drugih ljudi i to pokusati da monetizuje u nekoj, nadamo se, blizoj buducnosti, tema je koja dolazi kasnije. Mozda neko ovo gleda kao kratkovidost, ja svakako ne jer, svestan sam da nisu svi ucesnici i motivi 100% ispravni kao i sto sam svestan da i oni koji jesu, ne cine uvek 100% ispravne stvari prosto iz nehata ali zadiranje u svaki detalj u ovim danima dovodi do onoga o cemu ovde mnogi pricaju, a to je podela i raskol jer stvarno nije tesko da nadjemo da nam nesto ne odgovara kod bilo koje osobe. Bezveze je sto tu neku stvar koja je u ovom momentu sekundarna stavljamo kao primarnu, a znamo sta je primarni cilj, znam da znamo, 99,99999% nas koji ucestvujemo u svemu sto se desava. Da se osvrnem i na letosnje oduzimanje motora jer vidim da se provalci kroz nekoliko postova pa da krenemo od cinjenica: * Kada mi je oduzet motor, informaciju od tome na BJB je preneo BoxX jer je video istu u BUS Telegram grupi * BUS ekipa se odmah ponudila da pomogne, da okupe motore i dodju ispred stanice gde su nas odveli * Paralelno sa time, isto se desavalo i na BJB i pokrenula se ista inicijativa * Treci track se u isto vreme odvijao i putem mog telefona i sa kolegama sa BJB i sa kolegama iz BUS * Iskren da budem, ne mogu ni da se setim koliko me je advokata pozvalo u roku od 20 minuta jer su dobili kontakt od ljudi i sa BJB i iz BUS * Jedan advokat se pojavio i na licu mesta u roku od pola sata i ja i dalje ne znam po cijoj preporuci * U obe grupe je krenula inicijativa da se organizuje skup motora ispred stanice, a kasnije i na drugoj lokaciji, mnogi su predlagali razne vidove delovanja i da ne imenujem sada pojedince jer sam im se vec zahvaljivao, a i kao sto smo vec zakljucili, grupa je u ovoj situaciji iznad pojedinca, sto ne iskljucuje moju zahvalnost i pojedinicima i celoj zajednici * Ja sam zamolio da se stvari malo uspore jer je za mene i drugara kome je oduzet motor, uostalom, kao i za sve nas, sve ovo bilo novo, nismo znali ni sta da ocekujemo, a svakako nisam bio sam u celoj prici pa je akcija morala biti i u saglasnosti sa njim. Zajednicki zakljucak je bio da sacekamo par dana pa cemo videti kako se stvar odvija * Nedugo nakon svega ovoga, usledio je skup u Uzicu i voznja za kolegu Marka koji je mnogo gore prosao od mene i druga * Obzirom da nisam imao rezervni motor, sledile su ponde od mnogih kolega koje imaju po 2 motora ili koje su sprecene da idu na skup da putujem njihovim motorom (primeticete da nisam naveo iz koje organizacije jer su bile sa ''obe strane'' iako smo na istoj strani). Takodje, bile su ponude kolega da se sluzim njihovim motorima dok se moj ne vrati sa ''ispita ispravnosti'' * U UE sam isao motorom kolege koji je nekada bio mnogo aktivniji ovde na forumu, a sada je izuzetno aktivan u BUS. E sad, tada niko od kolega nije gledao i merio da li sam privrzeniji jednoj ili drugoj organizaciji, solidarno i nesebicno se nudila pomoc, na kojoj sam i dan danas i bicu uvek zahvalan, kako tehnicka tako i pravna i to je pristup kakav treba da bude. Znam da nije uvek idealno, znam da nece uvek biti tako ali je nesto cemu cu bar ja licno uvek da tezim. U jedno sam siguran, a to je da svako od nas treba licno da se potrudi, ako ne da oteza, onda bar da ne olaksa nekim ljudima da se pojacava podela i produbljuje razdor izmedju strana koje se ogromnom vecinom bore za istu stvar. Izvinjavam se na poduzem postu, ali osetio sam potrebu da malo podsetim na redosled desavanja i solidarnost koju sam osetio tada. Hvala sto si podelio desavanja u vezi oduzimanja motora. Idemo dalje ka istom cilju, promeni OKG i podrsci lokalnim zajednicama gde ce uskoro biti izbori. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9886 Napisano Februar 24 Ne silazi, 3333 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vaske4s said: U jedno sam siguran, a to je da svako od nas treba licno da se potrudi, ako ne da oteza, onda bar da ne olaksa nekim ljudima da se pojacava podela i produbljuje razdor izmedju strana koje se ogromnom vecinom bore za istu stvar. Like pogotovo za ovo. 14 minutes ago, misa-pei said: Iskreno, (pristojno rečeno) baš me briga (ili vulgarno - živahno mi se jebe) ko organizuje protest ako smatram da je svrha, cilj i način odgovarajući. Ako ja smatram da je u redu, idem. Znam i volim puno ljudi odavde, znam i volim mnogo ljudi u BUS, ne pravim razliku. I neću. Zato i prezirem klubove, partije, politiku, šovinizam i ostale podele. Prijatelji, drugovi i sve što je značajno se ne stavlja pod jednu boju a sve ostalo je bljak. Isto sam ovako ja razmišljao do 1.11 i skupa u Novom Sadu. A tamo mi se desila jedna naizgled bezazlena i nebitna situacija, ali me je , ispostaviće se kasnije, ipak dosta pogodila i demotivisala. Ne mogu da se setim da li sam pomenuo to kad smo razgovarali ispred tržnog centra pred polazak nazad. Možda tada nisam bio toliko pod utiskom. Ali sada 1. Marta u Nišu neću paliti motor. Dolazim kao pešak na protest. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 11032 Napisano Februar 24 (promenjeno) Drug član, 3442 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan @živke Ne sećam se da si pomenuo. Piši mi na pp ako misliš da nije pogodno ovako javno, baš me zanima. Mada pretpostavljam koja je priča... PS pošto imam familiju u Niš, voleo bih da dođem, samo nisam siguran da li ću moći. Ako dolazim, javljam se. Promenio Februar 24 član misa-pei 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1947 Napisano Februar 24 Drug član, 1719 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vaske4s je napisao: Da se osvrnem i na letosnje oduzimanje motora jer vidim da se provalci kroz nekoliko postova pa da krenemo od cinjenica: * Kada mi je oduzet motor, informaciju od tome na BJB je preneo BoxX jer je video istu u BUS Telegram grupi * Ja sam zamolio da se stvari malo uspore jer je za mene i drugara kome je oduzet motor, uostalom, kao i za sve nas, sve ovo bilo novo, nismo znali ni sta da ocekujemo, a svakako nisam bio sam u celoj prici pa je akcija morala biti i u saglasnosti sa njim. Zajednicki zakljucak je bio da sacekamo par dana pa cemo videti kako se stvar odvija * Nedugo nakon svega ovoga, usledio je skup u Uzicu i voznja za kolegu Marka koji je mnogo gore prosao od mene i druga Druže, jesi li dobio motor nazad (ti i kolega) ako nije tajna? Pod kojim razlogom su ga oduzeli tebi i tvom kolegi, ako opet nije tajna? Jeli kolega Marko dobio njegov motor nazad? jel bio razlog oduzimanja isti? Možeš poslati odgovor i na PM, ako ti se to čini pristojnijim. Nisam baš sledio te stvari i nisam upoznat sa raspletom okolnosti...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 3538 Napisano Februar 24 Drug član, 1062 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, bmw je napisao: Druže, jesi li dobio motor nazad (ti i kolega) ako nije tajna? Pod kojim razlogom su ga oduzeli tebi i tvom kolegi, ako opet nije tajna? Jeli kolega Marko dobio njegov motor nazad? jel bio razlog oduzimanja isti? Možeš poslati odgovor i na PM, ako ti se to čini pristojnijim. Nisam baš sledio te stvari i nisam upoznat sa raspletom okolnosti...... Dobili smo motore nazad, oduzeti pod ''sumnjom legalnosti'' i isli su na vestacenje. Cekali smo 40 dana. Marku nije oduzet motor, on je imao drugi problem, ali da se ne vracamo sada na to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1947 Napisano Februar 24 Drug član, 1719 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Vaske4s je napisao: Dobili smo motore nazad, oduzeti pod ''sumnjom legalnosti'' i isli su na vestacenje. Cekali smo 40 dana. Marku nije oduzet motor, on je imao drugi problem, ali da se ne vracamo sada na to. Hvala na odgovoru. Znači sada si i provereno "policijski legalan"......za Marka sam mislio da mu je oduzet motor (tako sam shvatio to što je napisano)..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5198 Napisano Februar 24 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, bmw je napisao: Hvala na odgovoru. Znači sada si i provereno "policijski legalan"......za Marka sam mislio da mu je oduzet motor (tako sam shvatio to što je napisano)..... @Marko05 je gulio zatvor neko vreme jer je divljak koji želi da ruši pravni poredak Republike Srbije! I realno koliko vozi motor…da su mu oduzeli samo bi mu uslugu učinili 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1947 Napisano Februar 24 Drug član, 1719 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, mick je napisao: @Marko05 je gulio zatvor neko vreme jer je divljak koji želi da ruši pravni poredak Republike Srbije! I realno koliko vozi motor…da su mu oduzeli samo bi mu uslugu učinili aha, dobro.....i zatvor je za ljude....i nadam se da če da vozi motor..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5198 Napisano Februar 24 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bmw je napisao: aha, dobro.....i zatvor je za ljude....i nadam se da če da vozi motor..... Ma taj je državni neprijatelj Užica! on je sam sebi zabranio da vozi do daljnjeg! Do poslednjeg šrafa u garaži! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7621 Napisano Februar 24 Drug član, 1679 postova Lokacija: Ужице Motocikl: CF Moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, mick said: Ma taj je državni neprijatelj Užica! on je sam sebi zabranio da vozi do daljnjeg! Do poslednjeg šrafa u garaži! Aло, страни плаћеник, немој да одем у Бг да ти конфискујем мотор. 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 512 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, mick je napisao: @Marko05 je gulio zatvor neko vreme jer je divljak koji želi da ruši pravni poredak Republike Srbije! I realno koliko vozi motor…da su mu oduzeli samo bi mu uslugu učinili A ne vozi GSa! Eto takva smo mi država... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5198 Napisano Februar 24 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Marko05 je napisao: Aло, страни плаћеник, немој да одем у Бг да ти конфискујем мотор. Ajde, ajde i onako će mi trebati novi kupac! Ne daju Janezi uvoz iz Srbije! Spremi parice i da odvezeš pravi motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7621 Napisano Februar 25 Drug član, 1679 postova Lokacija: Ужице Motocikl: CF Moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, mick said: Ajde, ajde i onako će mi trebati novi kupac! Ne daju Janezi uvoz iz Srbije! Spremi parice i da odvezeš pravi motor! Договорићемо се. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 1402 Napisano Mart 17 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,Napisao sam u drugoj temi ( Za Vasketov u Nemanjin motor ) odgovor kolegi @zaludan Ali napisaću i na samoj ovoj konkretnoj temi.Prvo hvala @ProMaster koji je ovde samoinicijativno postavio temu.Hvala svima koji su se odazivali,I hvala onima koji su se interesovali a bili sprečeni da dođu na bilo koji način.Motori su u postupku vraćanja,svi su prošli "proveru".Jutros su pozivali vlasnike.Danas su vratili jedan motor,namerno će vraćati 1 po 1,Da ne bi stvorili gužvu i previše ljudi i na vratima SPBOK-a kod Ade.Sa obzirom da osnova nije bilo,deo kolega je zainteresovan da posle konsultacije sa advokatom verovatno i naprave kontra tužbu.Indikator je i da nisu pronašli tužioce koji su bili spremni da prihvate ove predmete.Jedna mala pobeda protiv organizovanog kriminala i represije,idemo dalje.Sent from my SM-S721B using Tapatalk 40 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...