jovantt 3 Napisano Sreda u 18:48 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Gledam novi motor da uzmem (ili dobar i povoljan polovan, noviji) nesto u klasi NC 750, Versys 650 i sl. Otvoren sam i za predloge motora u toj kategoriji. Probao sam razne kineze, japance i sve dam uspeo do Versysa, nemaju u salonu testni model i tu sam stao. Deluje mi zanimljivo ali bez probe nema uzimanja. Da li neko na forumu ima novijeg Versysa i da li je voljan da se nadjemo i popricamo o motoru, probam i naravno sta god da se dogovorimo regulisemo, placanja i sl? Razmisljam ozbiljno o tom motoru a u isto vreme ne bih se zaletao pa posle sve ispocetka Unapred hvala i pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2638 Napisano juče u 06:43 Drug član, 1473 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor, odlican motor, imao sam ga i bio super zadovoljan. Obavezno probaj i na kraju sacekaj dobar komad i kupi ga. Mislim da je odnos ulozeno dobijeno najpovoljniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2059 Napisano juče u 10:29 Drug član, 2992 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima stromić imam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...