Jump to content

Moto Zajednica

Protestna vožnja zbog oduzetih motora 19.02.

Recommended Posts

• Drug član, 3159 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 6 minuta, AlekShu je napisao:

Mislim da je problem u srba to što svi traže pravilnosti gde ih nema, a tamo gde treba da se upregnu vijuge i neki drugi organi malo ispod vijuga, nema nas ni u priči. 

Pa sad...ako tako gledamo...gde ste bili kad su letos kolegama oduzeti motocikli? Nije vas bilo...a sad ste kao nešto otegli do patosa organe. Nemoj molim te te priče..daj malo realnog. 

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs
pre 2 minuta, mick je napisao:

Pa sad...ako tako gledamo...gde ste bili kad su letos kolegama oduzeti motocikli? Nije vas bilo...a sad ste kao nešto otegli do patosa organe. Nemoj molim te te priče..daj malo realnog. 

Pa verovatno kod kuće, ili u teretani, na poslu, kampovanju, nemam pojma... Da je bio neki protest, kontam da bih došao. Kad god je bio neki poziv za nešto, eto mene. Isto kad sam ja želeo negde da neko dodje, zvao sam. Čak sam i ovde oglašavao, imaš dole u objavama. Jel si organizovao nešto tad? 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 3168 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750
Igrom slučaja sam ovo ja na slici u prvom redu. Prošla godina, februar neki. Bmw lep kao uvek, ja onako, imao sam i boljih dana... Elem, napisao sam jedno 30 redova do pre minut i obrisao sam sve, jer ono, koga bre briga realno, vidim gde ovo ide i skroz mi je jasno zašto je sve ovo ovako kako je i zašto će baš dugo da traje... Vidimo se na radikalizaciji nekoj. 
Nije poenta ko je na slici vec vijest o organizatorima protesta. Pratim i BUS-o ce i niko nije pominjao zeceve. Nemam nista ni protiv njih ako su bili jer je svako ko rusi ove lopove dobrodosao ali mi se cini da ih ubacuju u vijesti samo da naprave raskol medju bajkerima.

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: R1250 GSA

E da ... 

A šta mislite jel ona dlaka bila šišana makazama za proređivanje ili običnim makazama? 

I kad padne svetlo sa strane, onako, kao da je upotrebljeno previše regeneratora ... Sigurno i neki loš šampon.

Sve u svemu, blago nama.

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

pre 1 minut, Bigor je napisao:

Nije poenta ko je na slici vec vijest o organizatorima protesta. Pratim i BUS-o ce i niko nije pominjao zeceve. Nemam nista ni protiv njih ako su bili jer je svako ko rusi ove lopove dobrodosao ali mi se cini da ih ubacuju u vijesti samo da naprave raskol medju bajkerima.

I dalje smatram i drzim se teze da su novinari uglavnom glorifikovane sekretarice i da samo popunjavaju broj reči koji im treba da popune stranicu i ispune normu. Malicioznosti nema, ima samo gluposti. Koliko god delovale slično, nisu ista stvar. Takodje, korelacija ne znači kauzalitet koliko god bi naš mozak voleo da je tako

• Ne silazi, 2242 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 36 minuta, Bigor je napisao:

Valjda sam slogan vožnje ima za cilj brisanje razlika (kojih realno i nema nešto), tako da nema potrebe da tražimo dlake u jajca.

Na kraju i da se "zasluge" pripišu zečevimo za organizovanje, ti ljudi su najviše u akciji, pa nije ni čudo što je njihovo ime prepoznato.. Nek je to najveći problem.

Promenio član ProMaster
  • Sviđa mi se 5

• Ne silazi, 2846 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
Pre sat vremena, AlekShu je napisao:

Elem, napisao sam jedno 30 redova do pre minut i obrisao sam sve, jer ono, koga bre briga realno

Kako koga ? Pa mene. 

Ja sam tebi objasnio sta mislim , i sta me zulja , ali sad kad ti meni treba objasnis - koga briga ?

Nie lepo...

Iskljucicu se iz dalje komunikacije na ovu temu ...

( Da ne ispadne neko pogresno sHvaćanje - nisam za deobe/podele , upravo pisem da me to nervira ) 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 3168 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750
Valjda sam slogan vožnje ima za cilj brisanje razlika (kojih realno i nema nešto), tako da nema potrebe da tražimo dlake u jajca.

Na kraju i da se "zasluge" pripišu zečevimo za organizovanje, ti ljudi su najviše u akciji, pa nije ni čudo što je njihovo ime prepoznato.. Nek je to najveći problem.
Ja se sad izvinjavam sto nisam znao ni da postoje Beli Zecevi jer sam mislio da je neki klub u pitanju, a zapravo je organizacija bajkera.
Bas sam malo izguglao malopre, pa vidim njihovu aktivnost. Kao sto rekoh sve podrzavam koji se trude da promijene ovaj rezim koji vlada nezakonjem.

Vidjao sam motore na skupovima koje svojataju i jedni i drugi, bas prepoznatljive cak i slike imam. Zato nije za ne povjerovati da ubacuju koske medju nas.

pre 15 minuta, Darko Mihajlovic je napisao:

Kako koga ? Pa mene. 

Ja sam tebi objasnio sta mislim , i sta me zulja , ali sad kad ti meni treba objasnis - koga briga ?

Nie lepo...

Iskljucicu se iz dalje komunikacije na ovu temu ...

( Da ne ispadne neko pogresno sHvaćanje - nisam za deobe/podele , upravo pisem da me to nervira ) 

Pa ukratko, novinari su jako loši u svom poslu, a ljudi po prirodi izvlače zaključke koji najviše odgovaraju njihovoj percepciji sveta. Sa druge strane, imamo sistem koji nas skoro 40 godina uči da se delimo, da se fokusiramo na razlike, da tražimo mane jedni drugima i da li se u otvorenoj ruci nalazi nož koji çe nam završiti pod grlom. Sve u cilju da nam isprazni novčanike i slamarice. 

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400...

Prazne price, da ima 1000 motora tri dana  popodne na ulicama u koloni kroz ceo grad Yogi i ekipa bi dobili motore nazad, ali mi smo to što jesmo i tako nam je kako nam je...

I molba da ne maskiramo dalje dve bitnije teme na forumu a to su pomoć za Maksima i Anu.

Promenio član dexex
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 289 postova
  • Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650

Mislim da bi iza ove priče oko oduzetih motora trebali da stanemo svi kao jedan jer se to može svakom desiti a ko šta radi neka svakom služi na čast

Ali dodaču i ovo

Par dana sam pokušao ispred foruma da se povežem sa studentima u KG da vidimo plan za protest

Dobio sam odgovor od dve grupe studenata da oni imaju informaciju da mi nismo ovlašćeni za saradnju sa studentima 

Otišli smo skoro napamet po onom vremenu jer je Braca uspeo da ipak napravi neki kontakt 

Ko razume shvatiće..

Promenio član deda54
  • Sviđa mi se 1
  • Tužan 4

pre 29 minuta, deda54 je napisao:

Mislim da bi iza ove priče oko oduzetih motora trebali da stanemo svi kao jedan jer se to može svakom desiti a ko šta radi neka svakom služi na čast

Ali dodaču i ovo

Par dana sam pokušao ispred foruma da se povežem sa studentima u KG da vidimo plan za protest

Dobio sam odgovor od dve grupe studenata da oni imaju informaciju da mi nismo ovlašćeni za saradnju sa studentima 

Otišli smo skoro napamet po onom vremenu jer je Braca uspeo da ipak napravi neki kontakt 

Ko razume shvatiće..

Lice promenjeno...posao isti ostao.

• -, 1990 postova
  • Motocikl: /
17 hours ago, mick said:

Lice promenjeno...posao isti ostao.

Nemoj da mislis da to udba sve ubacuje...

To su jednostavno pojedinci koji ocekuju da ce "biti nesto" nakon ovih. Udba tu samo trlja ruke...

I sad trljaju kad citaju ovu temu, evo nek demantuju ako nije tako.

Niko te "predstavnike" ne gura, sami se namecu, sami su se proglasili predstavnicima i nema ih mnogo, al koriste masu u svoje ime.

• Podržavam 1

• Никад не једи жути снег!, 1044 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)
Sta, cekaces 2028 i izbore? Koji ce debelo biti nastelovani?
Ovome mora da se stavi tacka sad do leta, bez izbora!
Ма боље да се провозам, усликам селфи или два а онда одем кући на вечеру па сутра на посао и као да ништа није ни било? Па слажем се са тобом. Моја поента је да ја желим да урадим нешто конкретно, нешто што има смисла. Сем подршке колегама, шта је постигнуто овом вожњом?

Sent from my 24117RN76E using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1422 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Imate tastaturu i internet kao i svi ostali, zašto ne organizujete ako mislite da treba drugačije? Nikom nije zabranjeno.

• Sviđa mi se 4

pre 37 minuta, andrej. je napisao:

Imate tastaturu i internet kao i svi ostali, zašto ne organizujete ako mislite da treba drugačije? Nikom nije zabranjeno.

Zato što je od početka usrana priča i od početka se muljalo....neće ljudi da se zamajavaju jer su iskorišćeni zarad nečijih jednostranih ambicija.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 289 postova
  • Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650
Pre 4 sati, Jack Daniels je napisao:

@deda54Nisam te pitao,posle one paklene vožnje jel si ostao zdrav,nisi se prehladio?Mene još uvek sinusi ubiše,ne mogu da dišem na nos.

Isuviše je deda presedeo u rovovima i kiša ga po njivama tukla da bi mi bilo nešto 

• Sviđa mi se 10

Pre 14 sati, mick je napisao:

Zato što je od početka usrana priča i od početka se muljalo....neće ljudi da se zamajavaju jer su iskorišćeni zarad nečijih jednostranih ambicija.

Ma da, u pravu si. Bolje onda Vučić i narko kartel da ostanu na vlasti, jer eto, neko će da iskoristi njihov pad sa vlasti za ličnu korist. Neka nas tuku, ubijaju, truju, kradu, siluju, bitno je samo da neko ne bude na drugoj životnoj poziciji ako oni padnu. 100% se slažem sa tobom. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

pre 13 minuta, AlekShu je napisao:

Ma da, u pravu si. Bolje onda Vučić i narko kartel da ostanu na vlasti, jer eto, neko će da iskoristi njihov pad sa vlasti za ličnu korist. Neka nas tuku, ubijaju, truju, kradu, siluju, bitno je samo da neko ne bude na drugoj životnoj poziciji ako oni padnu. 100% se slažem sa tobom. 

Vidiš koliko si kratkovid i neiskusan....ne znam koliko si star ali tvoj stav dosta govori o celoj situaciji. Znaš, ako imaš grupu klinaca koji su pokrenuli nešto što do sad nije viđeno...bilo je pokušaja nije da nije ali nikad nije bilo ovako zrelo. Dakle kad uzmeš celu priču od perioda pobune studenata za vreme Kraljevine pa za vreme Tita pa za vreme Miloševića...nikad ovoliko nade ti klinci nisu udahnuli jednoj naciji. 

I sad imaš jednu ok ekipu koja je bez ikakvih pretenzija krenula u podršku toj deci..onako čisto i otvorenog srca, jedna veelika ekipa...

Iz te ekipe se iznedrilo nešto što je htelo da ućari za sebe...nešto...kad je provaljeno i kad je skrenuta pažnja da to nije u redu i da to ne može da se radi u ime cele grupe, ta ekipa je kao rešila stvar, ali...opet nije rešila stvar jer je nastavila da se ponaša kao i taj jedan koji je pokušao ''nešto''. A cela ta priča ''smrdi'' na svaki jebeni događaj nakon ''studentskih'' protesta kroz istoriju do dana današnjeg a to je i Kurta i Murta se ujedine protiv naroda. Zato smatram da je ovo sad problem i zato reagujem...

Ne znam šta da ti kažem osim...batali i ne uvaljuj se još više.

Promenio član mick
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 3

Pre sat vremena, mick je napisao:

Vidiš koliko si kratkovid i neiskusan....ne znam koliko si star ali tvoj stav dosta govori o celoj situaciji. Znaš, ako imaš grupu klinaca koji su pokrenuli nešto što do sad nije viđeno...bilo je pokušaja nije da nije ali nikad nije bilo ovako zrelo. Dakle kad uzmeš celu priču od perioda pobune studenata za vreme Kraljevine pa za vreme Tita pa za vreme Miloševića...nikad ovoliko nade ti klinci nisu udahnuli jednoj naciji. 

I sad imaš jednu ok ekipu koja je bez ikakvih pretenzija krenula u podršku toj deci..onako čisto i otvorenog srca, jedna veelika ekipa...

Iz te ekipe se iznedrilo nešto što je htelo da ućari za sebe...nešto...kad je provaljeno i kad je skrenuta pažnja da to nije u redu i da to ne može da se radi u ime cele grupe, ta ekipa je kao rešila stvar, ali...opet nije rešila stvar jer je nastavila da se ponaša kao i taj jedan koji je pokušao ''nešto''. A cela ta priča ''smrdi'' na svaki jebeni događaj nakon ''studentskih'' protesta kroz istoriju do dana današnjeg a to je i Kurta i Murta se ujedine protiv naroda. Zato smatram da je ovo sad problem i zato reagujem...

Ne znam šta da ti kažem osim...batali i ne uvaljuj se još više.

Ne znam zaista celu situaciju, nisam od početka u svemu ovome, ja to tako povremeno, kada mi je dosadno i nemam šta pametnije u životu...

Hvala ti, o mudra starino i moralna gromado koja se ne da prevariti stvarima koje se obznanjuju samo nama običnim smrtnicima. Zavidim ti na vidjenju stvarnosti koja je skrivena poniznom pučanstvu i koje ti promoćurno razotkrivaš iza tastature i udobnosti sopstvene fotelje. Praštaj na uznemiravanju, meni, intelektualnom golji i sebru koji se usudio da dovodi u pitanje Vaše nebeske promisli. 

• Sviđa mi se 1
  • Haha 3
  • Zbunjen 1

Upravo sada, mick je napisao:

Tako...ajd sad po pivo! :lol3:

Pivo uvek. Danas u 1830 imamo sastanak sa ćacijima u NSu, svratite pa posle vodim, dal na pivo, dal na davanje izjave, videćemo 🤣

• Sviđa mi se 3

pre 9 minuta, AlekShu je napisao:

Pivo uvek. Danas u 1830 imamo sastanak sa ćacijima u NSu, svratite pa posle vodim, dal na pivo, dal na davanje izjave, videćemo 🤣

Pivo, pivo! Ovo drugo nije zdravo! Samo pametno!!! 💪

• Sviđa mi se 1

• Cool tip, 3255 postova

Ono sto ja hocu da kazem je da je BJB zajednica jedini skup ljudi kojima verujem, i jedina zajednica sa dugom tradicijom postojanja koja nema nikakav klupski ili politicki uticaj. Isto kao i @severian imam malo problem sa autoritetnim pojavama koje su prenaglasene, i koje zele da preuzmu primat. To ova zajednica nikad nije posedovala niti je radila. Ljudi ne kapiraju DB i kako oni ocas posla zamagle vid postenim i dobrim ljudima. Ali izvinite mi na mom iskustvu, prepoznajem mehanizam. I tu bih svaku pricu zavrsio.

• Sviđa mi se 9
  • Podržavam 9

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja