Bojan_Jgd 2056 Napisano pre 14 sati Drug član, 1516 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga u odnosu na Versys: Inače mi baš nekako čudno izgleda sa onom 17-icom pozadi. Kao da ima neki pomoćni točak. Vibracije su recimo na tom novom Versysu dosta umanjili u odnosu na moj MK2 ali je KLE tu šampion. Znači od vibracija-ništa. Neverovatno. Sad ne znam kako će biti kasnije na višim obrtajima (kolege su ga vozile već pa znaju verovatno) ali mene je baš iznenadilo. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9398 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 3222 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_Jgd u zdravlju se vozio! Što se tiče priče od prethodne strane: ako zanemarim manji točak i što je skid plate ovoliko nisko i nekako štrči - meni je ovaj motor u zeleno beloj boji lepši od emtejca. Sviđa mi se što je uzak, na MT mi smeta što je onoliko širok. Ali izgleda da sam u debeloj manjini - vole ljudi da motor izgleda što masivnije i šire i to je to. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23778 Napisano pre 13 sati Integrisan, 7690 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je KLE lep. Inace ima vibracija kao i svaka ta kawasaki masina sa dva cilindra. Eto gore u videu od onog Litvanca sto sam postavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2056 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Drug član, 1516 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @živke Drugar ga je kupio. Nisam ja. Da....taj beli, SE ima veći skid plate (plus štitnike ručki, led migavce i višlji vizir.....i plus 700 evropskih preko ovog ). I taj veći skid plate je stvarno ogroman i uz ovakav klirens verujem da nekom ko vozi ozbiljniji off road to prvo upadne u oči. Promenio pre 13 sati član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9398 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 3222 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_Jgd , aha, nisam skapirao ! Nema veze, želja važi i za njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7377 Napisano pre 2 sati Advanced Member, 2515 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uzan motor je manja zaštita od vetra. Na starom KLE je praktično celo telo izloženo strujanju. Super za tople dane, manje super kada je ispod 20 stepeni. A rekao bih da je ovaj novi isti po tom pitanju. A rekao sam već više puta da mi se izgledom i oblikom sviđa. I da ga pored toga ne bih ni uzeo u razmatranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2056 Napisano pre 1 sat Drug član, 1516 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Zaštita od vetra je nepostojeća. Mislim da će to i da bude najveći problem za drugara. Te plastike na MT-u mogu nekom da se svide ili ne ali znače kada za'ladi....da se ne lažemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...