miki 3327 Napisano juče u 18:38 Drug član, 1038 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, stelt wasa je napisao: https://www.facebook.com/watch?v=1457788835284950 Kad te udari simbolika........suze same krenu 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 3375 Napisano juče u 19:30 Drug član, 1034 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lako naci reci posle ovakvog dana, ali u ovom trenutku samo zelim da kazem da je bilo zadovoljstvo voziti sa vama. Velicanstven, istorisjki skup koji ce NS, Srbija, a i Evropa pamtiti jer sam procitao dosta izvestaja vodecih evropskih medija koji su ceo dan izvestavali iz NS. Istrajno i do kraja! I na samom kraju, hvala svima na odgovornom ponasanju u toku same voznja koja je protekla bez ijednog incidenta. Da ne duzim vise, u prethodim postovima, kolege su rekle sve sto je trebalo. 15 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 9691 Napisano juče u 19:32 (promenjeno) Drug član, 395 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Морам да вам испричам нешто што ме померило из "места" данас. Долазимо испред железничке станице на оном булевару, чекамо 11:52, и минут раније креће талас тишине. Јбт тишина коју можеш да чујеш и осетиш. Креће неки кратак говор са помињањем имена страдалих, пуштају се балони и креће 16 минута ћутања. Након тога иде песма "Цвета трешња", гледам око себе и видим једног лепог, високог, младог момка од 20- так година како гордо стоји каменог лица са сунчаним наочарима на очима а сузе му само лију низ лице. Е ти сам се сломио и као некој цави сузе низ лице. Далеко је сунце браћо, добро бити неће, али има нешто истински добро и вредно и нама што нам не да да клонемо. Promenio juče u 19:38 član shlem 37 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 112 Napisano juče u 19:45 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bajker71 said: Skup je bio veličanstven, dobro organizovan i od strane redarske službe ali i što reče Blaža od policije, što me je prijatno iznenadilo. Motorista je bilo nikad više, rekao bih, biciklista, pešaka i ostalih ljudi dobre volje koji su na jedan dostojanstven način odali godišnji pomen stradalim ispod nadstrešnice. Lepo je i tužno bilo biti danas u Novom Sadu... Pa od tolikih zveri ti našao mog Beverly-a da okačiš, šalu na stranu stvarno su redari bili sjajni, kapa dole, ozbiljan su posao odradili. Kad sam već pomenuo zver, drago mi je da sam video uživo Bokijevog Zelenog Zuba (i upoznao čoveka) a što je smešnije , kolega mi kasnije šalje poruku (inače nema pojma o motorima): 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 314 Napisano juče u 19:46 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Talas tisine... Ali bukvalno talas tisine. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 112 Napisano juče u 19:53 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Supruga je gledala na TV-u prenos i rekla - prvi put u životu čula sam tišinu. Mislim da se ta tišina stvarno najdalje čuje. Da li je neko iz Čačka i da li treba praviti akciju da pomognemo prevozniku kome su razlupali autobuse? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6064 Napisano juče u 19:58 Drug član, 2567 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Taj momenat tisine, pričamo @Marko05 i ja i u sekundi samo čuješ mrtvu tišinu oko sebe i usta ti se sama zapuše, baš jezivo. Samo se dronovi culi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3350 Napisano juče u 20:04 ODUSTO OD DIJETE, 2925 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Stajali kod Meka, tišina, kako dune vetrić čujem tiho šuštanje lišća na drvetu pored. Ovo nisam nikad doživeo a tek kad je hor krenuo sa pesmom. Događaj koji ću dugo pamtiti. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 174 Napisano juče u 20:20 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan Braco i sestre,toliki ponos koji osecam sto sam i danas bio u toj koloni neobuzdanih zaludjenika na dva tocka je jedino sto me drzi da se ne raspadnem.Put do NS mi je mnogo teze emotivno pao onog 01.02.nego danas,ali ona tisina danas me je pocepala.Veci krik bola nisam cuo odavno.Stopilo se sve.Bol za izgubljenim ljudima,izgubljenim zivotima.izgubljenim godinama,izgubljenim prilikama.Ona tisina koja lomi kicmu,od koje puca beton,od koje boli dusa.Tisina je imala vecu razornu snagu nego atomska bomba.Hvala svima iz BJB redarske sluzbe za vrhunski odradjen posao.Ostaje samo trag gorcine zbog podela koje su se dogodile jer ocigledno da neko zeli da i ovakvu priliku iskoristi da bi se negde nekome nametnuo.Poput raznih vodja Otpora posle 05.10. 18 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 325 Napisano juče u 20:38 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @GervasiusPusti to.Vreme će pokazati.Bitno je da smo danas svi bili tamo gde smo trebali biti.Malopre sam stigao kući,sve proteklo ok.Ono što je egzaktno,a to je kad nema njegovog otpada,kad nema žandara,kad nema marica,interventne,sve prođe bez problema.Saobraćajce ne računam,sa njima retko budu problemi.Živi bili 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 512 Napisano juče u 20:50 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Da se nikad ne zaboravi! Hvala svima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj veličanstveni skup! Idemo do kraja, do pobede! 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 180 Napisano juče u 21:30 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Docek dan ranije je bio neverovatan, puno ljudi, energija redarska sluzba je perfektno drzala kontrolu. Ocekivano novopazarci koji su pesacili 16 dana su bili zvezde veceri i mora se priznati da je poduhvat stvarno neverovatan i vredan postovanja. Prosidba na mostu je bila bonus. Naravno i svi ostali su docekani sa odusevljenjem i ovacijama. SOS taxi je kao i uvek podrzao i pomogao ali to nije nist novo. Bajkeri su naravno bili ukljuceni i prisutni, dali su svoj doprinos. Koji su nemam pojma, BZ , BUS ili neki treci nije bitno ali definitivno su odradili dobar posao. Kao sto rece @Gervasius situacija i previse podseca na Otpor i to baca senku na sve sto je dosad uradjeno od strane bajkera. Svi smo razliciti ali smo funkcionisali a onda odjednom podele. Pojavili se neki koji isplivase kao vodje, izdelise nas i .... pa zar se ne borimo protiv toga? O danasnjem danu, sta reci? Stvarno neverovatno, tuzno a sa druge strane dostojanstveno. Hvala svima koji su ostavili svoje obaveze, porodice ... i dosli u ranjeni NS da prisustvuju komemorativnom skupu. Promenio juče u 21:34 član midnightdk 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 172 Napisano juče u 21:56 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na organizaciji! Sve što je u organizaciji BJ bikers je uvek “na nivou”. O emocijama nema potrebe pričati. Što bi jedan drug rekao: “kako sutra ovo deci da objasniš i dočaraš?” 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15305 Napisano juče u 22:32 Cool tip, 3198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u zadnjem momentu odlucio da krenem, pod jakim injekcijama, jer kako ovo propustiti... Drugari batalite sve te koji bi da lideruju u ime ovoga ili onoga. Mi smo Bjb crew, dobri i posteni ljudi, i takvi cemo i ostati... I jedna simpaticna stvar. Uzeh Duski isto redarski prsluk, da budemo vidljiviji...leleee...Pa ona je bila najjaci redar ahahahahah Razmahala se Duska i ubrzavala ljude, zamal sam 15 puta okinuo sa motora od nje...I da se nikada vise ovakva tragedija ne ponovi... Da sledece voznje budu nase one stare. 24 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
j1ggy 83 Napisano pre 23 sati U prolazu, 39 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su osetili potrebu da makar u duhu budu u Novom Sadu. Iskoristio sam priliku da se posle skupa malo provozam i da vidim energiju ljudi. Bas ono sto se zove 'people watching'. I jako mi je drago sto sam video ljude svih uzrasta, svih nacina odevanja i shvatanja zivota. Hvala svima, a slava svima onima koji su izgubili zivote 01.11. Danas stojim sa Alexantom (namerno ga ne tagujem, jer je tu bilo jos vidjenih kolega) i kazem kako i moje dete kod te nadstresnice ceka bus za kuci svaki dan. Iz tog razloga osecam potrebu da podrzim sve i svaku akciju, dok se pravda ne zadovolji... 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5662 Napisano pre 23 sati Drug član, 2707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2605 Napisano pre 20 sati BJB Maxi Scooter Club, 926 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Katar 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex989 21 Napisano pre 17 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Voge ds525x Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zakasnio, pa sam morao da sustignem kolonu na autoputu ali najbitnije je da smo svi bili prisutni taj dan. Ako ne fizički onda mislima i duhom. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1655 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji ništa što sam u stanju da napišem a što ide u dovoljnoj meri na čast jučerašnjoj komemoraciji. 16 minuta ćutanja, pesma nakon toga, rečenica ,,otkud ljudi na gradilištu" i govor i najavljeni štrajk glađu Dijane Hrka. Knedla u grlu juče ceo dan, jutros me je sve stiglo i isplakao sam se kao kiša. Nema smisla ni potrebe ovde da opisujem kako je bilo, jer svako ko ovo čita je bio tamo, ovako ili onako. Ono što ima smisla da napišem se tiče vožnje do NS. Hvala bajkerima u koloni što ste vozili savršeno, dostojanstveno i disciplinovano. Hvala svima u automobilima i posebno biciklistima što su nas propustili da prođemo. Hvala policiji koja je u ogromnoj meri doprinela da stignemo bezbedno i na vreme. I hvala drugarima iz redarske ekipe. Bila mi je ogromna čast i ponosan sam što smo svi vozili zajedno, istim srcem i sa istim ciljem. Bravo! 23 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15782 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Drug član, 1453 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan dosli noćas kući, pomislih da upalim laptop da napisem ovde nesto i odustah. Da sam sinoć otkucao danas bi se verovatno bjb ekipa okupila ispred zatvora u Mitrovici. I sad sam na pragu da kazem sta mi je na dusi ali neću zbog porodice. Velika tuga i veliki bes. Sve mi je bilo jezivo. Jezivo je već dugo. Kad god sam u Ns i prolazim kroz tiu raskrsnicu sagnem glavu i ne mogu ni da pogledam prema stanici. Juče sam se slomio iznutra, stiskao sam se da ne pustim suzu, ali izadje prokletnica, jedna za svih 16, zena je već lila suze uveliko , pomerih se od nje iza nekog momka, da me ne vidi, videla je. Momak redar viče , nemojte zastajati , guzva je , pogledah ga blago i izgovorih , samo minut jedan , pusti me u stranu, da ne smetam nikom, skloni se momak ,razumeo je pogled tuge u očima, svi smo juče bili familija sa ljudima koji izgubiše svoje najmilije. Ja sam škrt na emocijama, sve pokusavam da zadrzim u sebi, ali juce ne uspeh. Sunce sija , milion lepih ljudi oko tebe , a mrtvilo iznutra, kod svih, tisina koja se meri zvukom groma u letnjoj oluji, nestvarna. I svi tuzni i svi besni i svi viču , to je to, danas zavrsavamo, od sutra nova borba, ali drugacija. Mislim da su ovo jedni od poslednjih mirnih okupljanja koje smo imali, sve dalje sto se bude dogadjalo neće biti ovako. Ono juče je bila Srbija , ona prava Srbija na koju su precu ponosni a kojih se potomci neće postideti, a ološima na drugoj strani , spremite se dobro, SRBIJA SE UMIRIT NE MOŽE. Promenio pre 15 sati član piki 34 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1359 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Zainteresovan, 723 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlicno sve, i tesko naravno. Gledati ljudi u svakom mestu kako dele istu emociju i vrednosti. Uh i onih 16 minuta. A tek pevanje posle cutanja, cveta tresnja, bez reci. Krivo mi sto nisam stigao upoznati vise ljudi sa kojima pisem po nekim temama, ali bice prilike. Nastavlja se ️ Promenio pre 15 sati član Blackened 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4983 Napisano pre 14 sati Drug član, 491 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan @andrej..-ka, nedostajao si, iskreno. Ti i tvoje generacije treba da potpuno preuzmete od (nas) matorih sve organizacione akcije. Jako sam srećan što stasava jedna nova generacija mladih Forumaša a koji su prihvatili načela i vrednosti na kojima decenijama počiva Forum. Baš kao i u tradicionalnoj porodici, kada stignu mladi stari se povlače, posmatraju i eventualno neki savet. U tunelu vremena u kome živimo, vi ste ti koji krčite put ka svetlu. Što me čini jako optimističnim, i verujem da zemlja koju preuzimaju ovakvi mladi ljudi MOŽE I MORA BITI LEPO MESTO ZA ŽIVOT. Da ne budem krivo shvaćen, ne bih imenovao sada sve sjajne mlade momke (a zaslužuju), ali sam Andreja pomenuo jer nije mogao biti juče sa nama fizički, ali su mu misli bile u koloni i Novom Sadu. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 419 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odlična organizacija odlaska na skup, skup je protekao mirno i dostojanstveno, pokazali smo zrelost kao narod kad smo u ovako velikom broju bili na komemorativnom skupu. Emocije su bujale, tek kad sam uživo video nadstrešnicu shvatio sam koliko je to sve teško i tad sam stvarno shvatio razmere svega što se desilo i svega što se dešava u zadnjih godinu dana. Daće Bog da nam se ovakva zla više ne dešavaju i da odgovorni budu kažnjeni za to što se desilo. Slava poginulima i Bog da im dušu prosti! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 172 Napisano pre 14 sati U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @svikojisubili Hvala Vam. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 381 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 347 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Velika cast i zadovoljstvo mi je sto sam bio mali dio ovako velike "stvari". Svaka cast organizatorima i redarima, "letili" su na sve strane. Hvala svima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...