Jump to content

Moto Zajednica

DuleMCSE

Članovi
  • Broj tema i poruka

    178
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu DuleMCSE

  • Rođendan 25.07.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Niš
  • Motocikl
    Yamaha FZ6S

Contact Methods

  • Skype
    Dulemcse

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

DuleMCSE's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

164

Reputacija u zajednici

  1. @Dexterr za nas koji smo van Beograda, da li je moguce da uplatimo donaciju, a da odelo preuzme neko za nas u Garaži u medjuvremenu kako se ne bi jurili kasnije?
  2. Drugari, poklanjam svoje kožne bisage. Slike su u prilogu. Jbg nisu u perfektnom stanju ali nekome ko nema će dobro doći. Pertlu sam iskoristio za druge tako da onaj ko ih preuzme moraće da stavi neku drugu pertlu. Ko bude zainteresovan može da mi pošalje poruku i dogovorićemo se oko preuzimanja odnosno slanja. Živeli!
  3. Otisli i sivi migavci. Hvala svima na saradnji!
  4. Usled nesporazuma, sivi migavci su i dalje nepoklonjeni. Ako ima nekoga ko je zainteresovan za njih, neka se javi.
  5. Hvala svima! Sve je uspešno poklonjeno
  6. Poklanjam dva kompleta po 4 migavca i par hromiranih retrovizora. Sve je potpuno novo! Sivi migavci su sa velikim rupama, a prečnik istih se vidi na jednoj od slika. Dva su sa ovim rupama, a dva se standardno šrafe. Crni migavci su LED i oni su "bullet" oblika. Za retrovizore se na jednoj od slika vidi koji je prečnik "loze". Još jednom: sve je potpuno novo. Prvi put je otpakovano za slikanje. Ko prvi devojci - njemu devojka!
  7. Cao drugari... Doslo vreme da zamenim prednju gumu na superlight-u. Jel ima neko neku preporuku? Jedino sto bi mi odgovaralo je dimenzija 110/90, ali ne znam kakvu i koju gumu bih stavio...
  8. Cao. U 4:23 mi je stigla privatna poruka, tako da ćemo morati da damo prednost tom korisniku. Hvala na interesovanju.
  9. Imam dve potpuno nove maskice za iPhone 4/4s. Vide se na slici. Telefon sam prodao a maskice su u međuvremenu stigle i sada su mi beskorisne. Dakle ko prvi odgovori - pobednik
  10. Ljudine svaka čast! Uplatio sam donaciju ali jbg nisam stigao da dođem. Prelepa akcija! Prelepe slike! Prejaki utisci!
  11. Da li si se kretao nekad po tim krugovima, moto klubovi, predsednici moto klubova... Ujediniti nešto u Srbiji? HA-HA I to je tačno Završavamo sa ovim off-om. Vraćamo se temi..
  12. Nisam ni znao da Kulina već par godina nije za decu već za odrasle što i jeste otežavajuća okolnost. Da se razumemo, nisam ja protiv Sremčice niti protiv centralizacije akcije. Fenomenalno je kada se svi ujedinimo i pokažemo pravo lice. Upatio sam i donaciju i doćiću, ali ideja mi je da pokrenemo akciju koliko je to moguće i po drugim gradovima. Ali OK, ako već lokalni klubovi rade na tome, onda jedino bi to moglo unaprediti tako što bi proširili priču. Ujediniti sve te ljude u jedno. Skupiti predsednike klubova i sa njima odraditi jednu zajedničku akciju kojom bi bilo "pokriveno" što više dece. Nema ničeg lepšeg od dečjeg osmeha i iskrene sreće na njihovim licima.
  13. Drugari, ajde da napravimo akciju i u Nišu. Da skupimo kintu, kupimo paketiće i odemo u Kulinu, na primer. Mislim da nas ima puno iz Niša, ne samo na forumu, nego uopšte. Da svi damo po neki dinar možemo puno da skupimo i odnesemo klincima paketiće.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja