bdada 16592 Napisano pre 13 sati moto merkat °°, 5010 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo provincijalci i nemamo veze sa Bg a u NS idemo preko Hr pa ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13666 Napisano pre 13 sati Drug član, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan I sad ćemo @Blaza i ja da ispadnemo partibrejkeri. ccccc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16592 Napisano pre 13 sati moto merkat °°, 5010 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Tumbe je napisao: Pa gde si Dalibore??? Ne iznosi imena javno, nikad ne znas ko cita! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4907 Napisano pre 13 sati Drug član, 479 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ilija Čvorović nikada ne spava. Nego nema @piki-ja. Sprema zemunicu kod Sofijinih izvora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1261 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 493 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan I onomad su se pojavil neki likovi par dana pre okupljanja, bili dosta glasni i agresivni i posle napravili razdor koji se i sad vidi. Ja kao i do sad idem kako kaze BJB, ali bih voleo da bude jedna kolona do tamo. Zabole me ko ce da skupi poene za organizaciju. Sramota ako idemo u dve grupe. Bajkeri su uvek bili slozni, bao braca, mozemo i da se podzapamo, ali kad zagusti, svi ko jedan. Mislim da je sad zagustelo, a cilj nam je isti 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 464 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 434 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ovi služe da spuste loptu da slučajno ne dođe do promene lokacije, nema drugog objašnjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
There is no spoon 220 Napisano pre 13 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SRT550X, Suzuki Burgman 125, Tomos A3 '82 Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, DjordjeMijailovic said: Jel se ide preko Mišeluka ovaj put? Nemam pojma kuda se ide, Miseluk mi je najlogicniji. Ocekujem najvecu koncentraciju ljudi od zeleznicke stanice do Futoske pijace pa je onda najlaksi ulazak/ izlazak iz NS Miseluk. Za parkiranje motora nisam pametan, sem da ponovim da kod mene ima mesta za 3 - 4 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 99 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Ako je bitno prepoznati ko dolazi jer veruje ljudima iz BJB i njihovom pozivu, lepo veze oko ruke neku, recimo crvenu maramu ( slučajno imam takvu ). Možda i parking kod Craftera, veći je od ovih par manjih ( tu je a ipak nije tu gde je BUS stavio u objavi) Ako dođem skuterom voleo bih da vozim sa ljudima odavde sa foruma iz gore navedenog razloga. Pošto nikoga lično ne poznajem od vas ne bih voleo da me prevare :P. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 597 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala klincima sto se pokrenula ova tema, hvala @abarth_maniac i kolegama sto su se ukljucili da pomognu finansijski @abarth_maniac odradi servise za dz kolegama kojima je potrebno i stignu na predstojeci komemorativni skup 01.11 u Novom Sadu. Necu se zahvaliti kolegama koji su pokrenuli i da izvinete "usrali" temu svojim vidjenjem ko je bitniji, kome je veci i ko vise zasluzuje. Prozivanjem nece se nista resiti, gledajuci s strane i kao ucesnik okupljanja i voznji podrske (1 mart-Nis, 15 marta-Beograd, 9 maj-Loznica, 28 jun-Beograd,05 septembar-Novi sad) i jedne i druge grupe (BJB i BUS) i citajuci izmedju redova vidi se da i ovde UDBA radi punom parom da se cepamo i udaljavamo od cilja, sklanjanje SVIH koji su sad i nekad bili u vezi s OKG bez imalo empatije. Na moj prethodni post gde sam zamolio da se organizatori voznji ako su normalni sednu i dogovore krenula je jos veca prozivka ne dozvoljavajuci da se strasti primire, ocekivao sam da pokretac teme se vise zalozi da spusti loptu da tema ne igubi smisao i da moderatori foruma se aktvinije ukljuce (hvala @alexanto sto si pokusao da spustis tenziju) i opomenu ucesnike da ovo nije tema prozivki. P:S: Zamolio bih sve ucesnike ove teme a i teme 15 mart da pazljivo i s razumevanjem procitaju i da vide kroz redove sta se pisalo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2881 Napisano pre 12 sati Strucnjak, 1688 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L, Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, There is no spoon said: Nemam pojma kuda se ide, Miseluk mi je najlogicniji. Ocekujem najvecu koncentraciju ljudi od zeleznicke stanice do Futoske pijace pa je onda najlaksi ulazak/ izlazak iz NS Miseluk. Za parkiranje motora nisam pametan, sem da ponovim da kod mene ima mesta za 3 - 4 motora Kao sto rece kolega gore, nije jos ni detaljni plan protesta objavljen od strane studenata pa treba sacekati pre konacne odluke gde parkirati i kuda uci u grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duck21 19 Napisano pre 12 sati U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: bmw f650 st, honda cbf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Astrea je napisao: Kontinuirano se govori za sve nas, koji ne živimo u Beogradu, da smo 'iz unutrašnjosti', verovatno će uskoro da da bude da smo 'iz provincije'... Nije baš lepo! Srpski jezik je dovoljno bogat da možete da napišete i drugačije, zar ne? A inače, da li je bitno čime-kuda-kako a i s kim se dolazi? Bitno je da se dođe i da se uvek zna zbog čega se ide! Prijatelju, ne uzbuđavaj se. Ja sam rođen na jugu (Niš), skolovao se na severu (Novi Sad), sa porodicom sam u centrali (Beograd). Dešavale su mi se razne situacije i dobacivanja zbog akcenta koji je pomešan sa svih strana, kao i da sam uvek negde dođoš. Ponekad se osetim kao da ne znam gde pripadam. Ali jednu stvar znam da je ova cela zemlja moja domovina, zato i idem za Novi Sad 1.11. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3181 Napisano pre 12 sati Drug član, 767 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Možda je dobro da se piše da tema živi, ali svakako nije dobro da se ovako piše i raslojava. Ako ćemo hronološki prve vožnje su krenule odavde i BUS je počeo odavde. I na više protesta sam video članove sa foruma i to poznatije koje su bili u okviru BUS redarske službe. Dakle ja to gledam na jedno, ista strast isti cilj, isto poreklo. Desio se problem u BGu. Etiketiran je jedan čovek, koji je brzo i udaljen. Očekivao sam da je rešeno sve, ali problem ostao. Znači do više ljudi je. To mi govori da je ozbiljnost i masovnost ovih dešavanja prevazišla mogućnosti obe strane. Zato treba da bude jedinstvena, kao i što je nastala. Na obe strane fali transparentnost. Neko ima pristup studentima i ima obavezu sve da nas informiše na oba mesta. Neko ima pristup sastancima dve grupe. Ne može nas 100 da bude tamo. Taj neko je u obavezi da sasluša i prenese. Bez da taj neko bilo šta nudi i donosi lične zaključke jer taj neko možda predstavlja bajkersku zajednicu, ali je ne vodi. Dakle kaže se to i to se očekuje od nas. Ko hoće može, ko neće ide kao i svi građani. Motori će biti tu i tu. I to je kraj svake priče. Jer kada dođemo do tamo motori su najmanje bitni. Dok ne dođemo jako su bitni. Jer jedan motor ostavlja jači utisak nego 100 automobila. Ko će prvi ući ili voditi kolonu najmanje bitno. Kada će se krenuti još manje. Jer mi nismo vaši ili njihovi, već svoji. Svi znamo put do NS. Nemam vođu, nisam u moto klubu, još manje mi treba u ovakvim situacijama. Dakle ako ste se već ponudili da se bavite organizacijom, govorim za obe strane, dogovorite se. Ako niste u stanju da premostite jebenih sat vremena u koje staje mnogo sujete, onda to i nije za vas. Takvu sliku šaljete. Na kraju domaća ekipa, što je i logično, treba da kaže mesto okupljanja pre grada i oni prvi da uđu i to je to. Ja sam ovde na spisku i tako ću i ići. Mnogo puta sam putovao sa ljudima sa ovih strana i tako će i biti. Opet to ne znači da neko može da me svrstava među svoje i trguje sa mnom. Za kraj jako je bitno da svi krenemo sa istog mesta u isto vreme. Ako ne onda barem sa istog mesta, istom rutom. U suprotnom usraćemo i to malo što možemo da pružimo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15245 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Cool tip, 3193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Max to je gubljenje energije. Nismo slozni, uvek ima malih vucica koji bi da vladaju, tako je kako je. Svako za svoj gros vazno je uraditi nesto. Zabole sve majke oceve brace i sestre stradalih kad ce i kako ce bajkeri doci. Bitan je broj ljudi tamo. Zlo pobedjuje onda kad dobri ljudi ne cine nista... Promenio pre 12 sati član sashac 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15245 Napisano pre 11 sati Cool tip, 3193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Setite se mog prvog posta za podrsku studentima...Samo hejt je bio pa sam i sam odustao od bilo kakve organizacije i rekao sam da cu sam ici...Ne moz gadni smo ljudi, zato smo tu gde jesmo. Nisam trazio nilakvu paznju niti velicanje, uvek tiho i nenametljivo bio sam na svakoj voznji. Jer meni je vazno da sam tu sa vama, a ne da vodim... Drugi hoce da vode...Ovde je sluzba odavno zarila nokte, i oni sve ovo i prave...Zato kazem, samo hrabro, batalite bilo kakve sukobe i razdore, oni svojim putem, mi nasim i svi za NS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15245 Napisano pre 11 sati Cool tip, 3193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Zašto? Jer mi smo BJBikersi...Mi smo posebna sorta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3181 Napisano pre 11 sati Drug član, 767 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako i baš to treba imati na umu. Biće nas četvorocifren broj. Pa ne mogu par vučica da se uzdignu i upravljaju stadom vukova. Ako hoće neka upravljaju sa kime mogu. Govorim samo jedno, išli smo na Kosovo 15 godina. Znaju i Sremci. Više puta se menjala organizacija. Uvek bilo po više klubova i mnogo nas solo u koloni. Uvek u koloni 350km bez bilo kakvih sujeta, barem ne vidljivih. Sada kada je još bitnije ne možemo da se spojimo u jednu kolonu 100km. A u osnovi ljudi koji se dobrim delom znaju od ranije. Kako i na koji način najmanje je bitno i najmanje je problem nas pojedinaca koji se ne pitamo ništa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22175 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idite ljudi kako hoćete, samo idite. Možda ipak nema potrebe za ovoliko slova. BJB redarska služba imala je sastanak večeras. Plan će biti objavljen ovde jako brzo, od strane nekog od učesnika sastanka. Ja sam na žalost bio sprečen da prisustvujem, pa da se ne frljam iz druge ruke,neko će od kolega. Ajmo stvarno malo da spustimo loptu. Kao sto rekoh, idite bilo kako, sa kim god, ali obavezno budite u NS. To je bio moj prvi, to je i sad moj poziv, mišljenje i suština. 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1972 Napisano pre 6 sati Drug član, 716 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, DjordjeMijailovic je napisao: Jel se ide preko Mišeluka ovaj put? Nije u planu Mišeluk, jer su najavili da će taj ulaz u grad biti potpuno blokiran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1624 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Neko je u prethodnim postovima pitao za zastavu čini mi se 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13580 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3071 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Astrea Stvarno mi nije bila namera bilo koga da omalovažavam, ako je tako ispalo, stvarno se izvinjavam. Uopšte nisam razmišljao o tome. Kao što sam napisao, nisam bio na forumu par dana (bio u Kraljevu, mogli smo i kafu popiti), nekoliko strana pročitao za kratko vreme, nesvesno sam to napisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2435 Napisano pre 1 sat Vlasnik sajta, 5434 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Molim vas da spustimo loptu i podsetimo se šta je cilj našeg odlaska u NS 1. novembra - a to je da idemo da odamo počast ljudima koji su nastradali u NS. To je jedini cilj našeg našeg odlaska tamo, što ne isključuje tuđe želje i motive. Molim vas sve za više tolerancije i da iz poštovanja prema žrtvama prekinemo sa međusobnim prepucavanjem. Očigledno je da će postojati različite grupe koje će ići u NS, pa neka svako odluči šta mu je činiti. Najvažnije je da svi dođemo u NS tog dana. Da bismo izbegli nesporazume i nepotrebnu konfuziju na terenu, odlučili smo da promenimo lokaciju okupljanja i termin polaska u subotu 1. novembra. Okupljanje pred polazak će se desiti na parkingu kod Tempa na NBG, sa planiranim terminom polaska tačno u 8.30h. Molim da dođete ranije, pošto ćemo zaista krenuti tačno u 8.30h. Plan je da idemo NS autoputem do Stare Pazove, gde ćemo sići sa autoputa i nastaviti starim novosadskim putem. U Novom Sadu ćemo se parkirati, ukoliko to bude moguće, na parkingu tržnog centra BIG. Ukoliko ne bude mesta na tom parkingu, imamo nekoliko alternativnih lokacija u okolini. 15 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9133 Napisano pre 43 minuta BJB Maxi Scooter Club, 6530 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam sugestiju našeg redara @Hacky-ja: Naravno ruta kroz NS i mesto parkiranja je samo okvirni plan, ove stavke će na kraju zavisiti od situacije na terenu i rasporeda koji objave studenti. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1995 Napisano pre 14 minuta Drug član, 2954 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je Big pogrešna lokacija Štrand ili Maxi bi bilo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22175 Napisano pre 10 minuta Integrisan, 8956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Okupljanje: Polazak: (Editovan je i prvi post teme, da ne stvara zabunu) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1315 Napisano pre 6 minuta Zainteresovan, 706 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, JevtaNS said: Po meni je Big pogrešna lokacija Štrand ili Maxi bi bilo bolje. Zasto, dosta je blize Big Z. Stanici. I verovatno vise mesta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...