yogibear 17426 Napisano April 13 Drug član, 1907 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 21 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16885 Napisano April 13 Misbehave Responsibly, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, BoxX said: Poznaje li ko "junaka"? Sent from my SM-S721B using Tapatalk "dakle, želite da pokažete ovim činom da postoje bajkeri .. da nisu svi bajkeri anti Srbi, nego na protiv da među bajkerima ima mnogo patriota koji bi .. koji će se boriti za Srbiju i koji će podržati svenarodni sabor u Beogradu" Ako vas sutra neko namerno malo pogura s'puta ili oduzme prednost, možda se primio na priču o "bajkerima anti Srbima", pa svoj čin doživljava kao patriotsku akciju. Targetranje, crtanje mete - po aktuelnom novo-govoru (koja mi je uglavnom, blago rečeno, veoma odbojan ali ovde upotrebljen zarad jasnije komunikacije). Od kloake se nešto pametnije nije ni očekivalo i ignorisanje je takođe mogući pristup. Zaboravljati je ne-pametno i zato neka ga i ovo ovde, iz arhivarskih pobuda. Ko zna, možda i dočekamo dan, kada će se odgovarati za ono što se radi (ili ne radi, za one kojima je bio posao da rade), pa se podele karte prema zaslugama. 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2481 Napisano April 13 (promenjeno) Drug član, 868 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se probudio sa tri bitna utiska od juče. 1. U Mrčajevcima sam naišao na sudar svetova. Ka Čačku idu autobusi organizovanih i plaćenih a ka Kraljevu je kolona automobila ljudi koji svojevoljno idu da podrže studente. Uz put ka Pazaru ljudi mašu i pozdravljaju one koji idu da pumpaju. Ljude u autobusima niko ne pozdravlja - osim što ova dva sveta pozdravljaju jedni druge, uglavnom srednjim prstom. Ništa ovo nije novo niti nešto što nismo znali, ali mi je prolazeći između ta dva sveta (bukvalno) ostao jak utisak. 2. Drugi utisak mi je ostavio policajac koji me je isključio iz kolone pre Pazara. Neću da prepričavam, evo snimka. Iako sam odlučio da ga zamaglim, verujte mi da izraz lica koji je čovek imao dok smo pričali dodatno pojačava utisak. 3. I treći utisak mi je ostavio broj ljudi koji je krenuo u Pazar. Nisam čitao nikakve izveštaje, ne znam koje su zvanične i nezvanične brojke. Takođe ne znam ko je imao priliku da vidi Pazar ranije, ali taj grad jednostavno nema ni približno adekvatnu infrastrukturu da prihvati ovu količinu ljudi. Ja sam zbog obaveza morao oko 3 da krenem nazad. Dosta ljudi je već stiglo, a ovo je bila situacija na izlazu iz Pazara. I posle ovoga sam viđao sporadične kolone do iza Ušća, u smeru Pazara. Uprkos defetizmu koji nekako deluje da se lagano ušunjao u zajednicu, rekao bih da ipak ništa nije gotovo. Pogotovo posle kontra-fijaska. Promenio April 13 član Mr_Wolf 32 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 506 Napisano April 13 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan A usput u povratku iz edicije "Kojekude po Srbiji - sabrana dela" by @yogibear Sent from my SM-S721B using Tapatalk 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17426 Napisano April 13 Drug član, 1907 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21011 Napisano April 13 Integrisan, 8716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Mr_Wolf je napisao: Drugi utisak mi je ostavio policajac koji me je isključio iz kolone pre Pazara. Odavno sam bio rekao, možda baš na forumu, kada ta sila negacije, zla i mraka samo na 2-3h pusti Srbiju na miru, ova postaje jedna predivna zemlja! Pogledajte ovog pandura!! Ovaj skup u NP je bio baaaas važan, na toliko mnogo nivoa. Kada bih samo mogao verno da vam prenesem kako je odjeknuo i u Sarajevu! Studenti sredjuju našu zemlju,a Bogami i region, na toliko mnogo načina, takvom lakoćom osmeha i ljubavi, da to ZAISTA jeste za Nobelovu nagradu. Ne zezam se. Pa, ljudi, meni ovih dana u hr kada vide auto sa bg tablama i pištaljkom oko ogledala skandiraju i masovno navijaju, iskazuju podršku. Baš tako, navijaju ljudi na ulici jbt. Neverovatno sta su klinci napravili! 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1364 Napisano April 13 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pazarci divni, grad prelep, ćevapi odlični, atmosfera sjajna! Po ko zna koji put svaka čast studentima! Pumpamo dalje! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18956 Napisano April 13 Integrisan, 5698 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledam klipove cim stignem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8320 Napisano April 13 Drug član, 1739 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je svaki komentar suvišan: Ovo je moja Srbija, ponovo smo pronašli sebe. To je zemlja u kojoj želim da živim i da žive moja deca i deca moje dece.... Napravićemo mi to, pobediće dobro, svakim danom sve više sam siguran u to. 15 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 298 Napisano April 13 U prolazu, 65 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pratio studente od Sremske Mitrovice do Loznice sa momcima sa Jadra tri policije sam promenio i kod svih njih sam osetio divljenje prema nama i da nepomenika očima ne mogu da vide 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2878 Napisano April 14 Vozac A kategorije :D, 988 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Mr_Wolf je napisao: Ja sam se probudio sa tri bitna utiska od juče. 1. U Mrčajevcima sam naišao na sudar svetova. Ka Čačku idu autobusi organizovanih i plaćenih a ka Kraljevu je kolona automobila ljudi koji svojevoljno idu da podrže studente. Uz put ka Pazaru ljudi mašu i pozdravljaju one koji idu da pumpaju. Ljude u autobusima niko ne pozdravlja - osim što ova dva sveta pozdravljaju jedni druge, uglavnom srednjim prstom. Ništa ovo nije novo niti nešto što nismo znali, ali mi je prolazeći između ta dva sveta (bukvalno) ostao jak utisak. 2. Drugi utisak mi je ostavio policajac koji me je isključio iz kolone pre Pazara. Neću da prepričavam, evo snimka. Iako sam odlučio da ga zamaglim, verujte mi da izraz lica koji je čovek imao dok smo pričali dodatno pojačava utisak. 3. I treći utisak mi je ostavio broj ljudi koji je krenuo u Pazar. Nisam čitao nikakve izveštaje, ne znam koje su zvanične i nezvanične brojke. Takođe ne znam ko je imao priliku da vidi Pazar ranije, ali taj grad jednostavno nema ni približno adekvatnu infrastrukturu da prihvati ovu količinu ljudi. Ja sam zbog obaveza morao oko 3 da krenem nazad. Dosta ljudi je već stiglo, a ovo je bila situacija na izlazu iz Pazara. I posle ovoga sam viđao sporadične kolone do iza Ušća, u smeru Pazara. Uprkos defetizmu koji nekako deluje da se lagano ušunjao u zajednicu, rekao bih da ipak ništa nije gotovo. Pogotovo posle kontra-fijaska. Брате, овај видео из Пазара (разговор са полицајцем) ме је тако одушевио да су ми очи засузиле. Пазарци су добри домаћини а то су сада показали цијелој Србији. Ја сам и раније по другим темама писао о њима, и позивао сам људе на њихове мото догађаје. Сада је свима јасно какви су, и надам се да ће велики број моториста у своје планове ставити Нови Пазар и цијелу његову околину. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4397 Napisano April 14 (promenjeno) Drug član, 421 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 4. 2025. at 0:54, Tumbe je napisao: Ja se lično zalažem da treba da komuniciramo kao ozbiljni ljudi, jer su ozbiljni dani pred nama. Narode, želim da ova tema i dalje ide u pozitivnom smeru. Napravljen je veliki potez sa posetom studenata Novom Pazaru. Želim samo da dam jedno obaveštenje: Čovek koji je pokušao da podeli bajkere (saxi) i koji je udaljen sa Foruma, takođe je udaljen i iz viber grupe. Nema nikakvo učešće niti bilo kakav uticaj na sve što se događa posle 15.03. Kako na Forumu, isto tako ni u viber grupi Bajkeri uz Studente BG. To što je dao izjavu na nekoj televiziji je njegov lični čin i namera. Ali nema veze ni sa kim i ni sa čim što bi imalo dodira sa Forumom i viber grupom. Ne shvatite me pogrešno, nemam nameru da bilo koga ubeđujem u bilo šta, ali kako je pokušao da napravi haos i podelu sa Forumom, sada je još više naneo štetu viber grupi iz koje je (napominjem) udaljen i isključen iz rada. Na kraju krajeva on je prošlost ovde i ne dotiče nas bilo šta da radi. A jedini što radi to je da i dalje šteti celokupnoj moto zajednici... Ovo sam napisao samo iz razloga da VAS MOLIM da se to saxijevo pojavljivanje i intervju ne pominju na Forumu. Mi moramo staviti Fokus isključivo na Studente i na naš doprinos (kao moto zajednica) na njihov rad i trud!!! Bilo bi lepo da @yogibear prenese utiske iz Pazara. Da nam na svoj način dočara, a on to ume odlično... Promenio April 14 član Tumbe 7 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1768 Napisano April 14 Никад не једи жути снег!, 772 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Рохирими!!! Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3123 Napisano April 14 Drug član, 739 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, možemo da podelimo slike, utiske, ali emocije teško. To mora da se doživi. Tolika količina pozitivnih kako dobijenih, tako i poslatih, da mi je srce naPUMPAno na max. Drago mi je što entuzijazam nije posustao, što su neke stvari prevaziđene i što nas je bilo dosta motorima, baš tamo gde treba. Videlo se da je puno značilo i građanima Pazara i okoline i hvala im na gostoprimstvu. Svaka čast svima koji su bili i redarima koji su zaista leteli na sve strane i uz saobraćajce dali sve od sebe da vožnja bude bezbedna i po dogovoru. U povratku opalili preko Peštera, Dugu Poljanu-Sjenicu-Zlatar, put i priroda za poželeti i preporuku. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6220 Napisano April 14 Drug član, 915 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je žao što nisam bio u mogućnosti da doživim (ponovo) tu atmosferu u Novom Pazaru. Poznajem od ranije menatlitet tog grada, a ljudi iz Sjenice i Tutina su tek posebna priča. Bez obzira na svu negativnu energiju i mržnju koju je sejala vlast u ovoj zemlji, ti ljudi su ostali kao vaksinisani od svih tih priča i zajedno sa ljudima iz Nove Varoši (koje je većinski srpsko mesto) ostali u jako dobrim odnosima. Samo jedan dan proveden u tom kraju u razumnnom čoveku budi neke posebne osećaje i toplinu koja je kulminirala na ovom susretu studenata. Preporuka svima koji nisu bili u tim krajevima - provedite dan i noć među tim ljudima i biće vam teško da poverujete da živimo u istoj zemlji i koliko prija ona najiskrenija ljudska gostoljubivost i toplina. Poslednje moje takvo iskustvo je bilo pre par godina sa manjom grupom na krugu oko Srbije i našim dragim kolegom @LuckyVladano koji je svojom dobrotom uspevao da im uspešno "izađe na crtu" i da svi zajedno osetimo neku posebnu dimenziju ljudskosti koju radikali, na svu sreću, ipak nisu uspeli da potpuno unište prethodnih decenija. Ovo što su studenti uradili u NP je možda i najvrednija ljudska ostavština koju su, zajedno sa ostalim učesnicima, ostavli u nasleđe sadašnjim i budućim generacijama i beskrajno im hvala na tome... 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 298 Napisano April 14 U prolazu, 65 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko u sredu u Kraljevo tamo je veliki skup ja cu sa par drugara ko želi može da se prikljuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 410 Napisano April 15 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan U Pazaru je bilo prelepo Drago mi je da sam upoznao @BoxX i @Forsberg a @yogibear tiho stiže na sve akcije, svaka čast! Ako sam prošao pored nekog a nisam se javio, praštajte (i vičite drugi put!) Evo i moj video: 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 594 Napisano April 15 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi verujete, bilo me je malo strah da sada posle Pazara otvorim ovu temu Posle 15. marta, Beograda, doživeo sam veliko razočarenje na forumu, najava ove same akcije bila je baš slabo aktivna, ni odziv na vožnji nije bio bolji, bar prema novim merilima koji su nastali posle "Vožnje za Sonju". 80-tak motora na polasku iz Beograda, sada je to baš "samo". 450 nas se skupilo za Nedeljice, nadao sam se bar tom broju. Ali... kada sam sada pročitao prethodne postove, a pogotovo posle vožnje do Novog Pazara, vratilo mi se raspoloženje. Spuštena je lopta, hvala svima. Nemam pojma ko je bio "vođa" na ovoj vožnji, ni ko su bili redari, ne znam ni 99% učesnika, tj skoro pa nikoga, ali uz asistenciju policije, sve je prošlo u najboljem redu, opet hvala svima. Prvi put sam bio u Novom Pazaru, bilo mi je interesantno i razgledanje grada, mada je bilo malo vremena, a studenti su popodne i veče lepo organizovali. Defile solidnog broja motora je prošao tradicionalno lepo, jer su neki došli dan ranije i van glavne grupe, nismo se ipak obrukali. Ovo nije bio veliki skup poput NS, KG, NI, BG, ni po broju ljudi, pa ni motora. Mimoišli se jesmo sa stotinama autobusa, na Milošu Velikom, ali i dalje od Čačka prema Kraljevu. Ipak, lično sam video, jer smo na tom putu prolazili na metar od autobusa, dosta vozača i ljudi u prvim redovima, koji su nas baš pozdravljali, bar su meni otpozdravljali (jer ja sam ih pozdravljao, znam da je većina naprosto morala da bude tu) sa tri prsta, skupljena ili raširena, sa udaranjem u grudi, jedna devojka nas je sa osmehom snimala iza šoferke mobilnim... Naravno bilo i namrgođenih i nekih koji su pokazivali srednji prst. Omladina koja je skupljala đubre na svim usputnim improvizovanim parkinzima u Dolini Jorgovana su takođe utisak, većina tablica na automobilima je bila BG. Kakva akcija, bravo. I vreme nas je častilo ta dva dana, tako da je nazad moglo da se uživa i u vožnji. Zato je velika većina odabrala da se ne vraća grupno, možda na kraju grupne vožnje sa policijskom pratnjom nije bilo. I sam sam krenuo sat vremema pre tog zakazanog na pumpi, Ibarskom, pauza Kota, pa BGD. Za kraj evo 10-ak minuta mahom sa GoPro, i par tuđih kadrova da bi video bio potpuniji, ne zamerite i hvala. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 506 Napisano April 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Robi je napisao: U Pazaru je bilo prelepo Drago mi je da sam upoznao @BoxX i @Forsberg a @yogibear tiho stiže na sve akcije, svaka čast! Bila je čast upoznati te direktno i rukovati se, prilika koju čekam još od Kragujevca ! Promenio April 15 član BoxX 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 169 Napisano April 15 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, deda54 je napisao: Ide li neko u sredu u Kraljevo tamo je veliki skup ja cu sa par drugara ko želi može da se prikljuci Ide, ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 298 Napisano April 15 U prolazu, 65 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Plavšić je napisao: Ide, ide... Kad,gde,zna li se šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 169 Napisano April 15 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništa ne spominje, idem sàm nadam se da ću usput sresti nekoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2569 Napisano April 16 Drug član, 927 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja ispratio, nema organizovane grupne voznje za Kraljevo zbog RTS... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 506 Napisano April 16 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništa ne spominje, idem sàm nadam se da ću usput sresti nekogaBeogradska ekipa koja je organizovala put za Novi Pazar je imala plan da organizuje i put za Kraljevo i započeto je planiranje detalja.Nažalost je otkazana organizovana vožnja zbog dešavanja oko RTS-a i kao prioritet za Beogradsku ekipu i molbe Beogradskih studenata za brojniju podršku.To se noćas između 5:00 i 6:00 i pokazalo da je stvarno bila potrebna, bilo je nasilnog probijanja blokade.Predlog je da po želji ljudi idu samostalno,i ići će par njih koliko znam u sopstvenoj organizacijiSent from my SM-S721B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1043 Napisano April 16 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Vaske4s said: Koliko sam ja ispratio, nema organizovane grupne voznje za Kraljevo zbog RTS... nema... dogovor je da se kraljevo prepusti lokalnoj inicijativi, studenti nas traze na rtsU pa i ovde da ponovim - trebate nam preko noci i u ranim satima, ko moze dobrodoso 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...