roar 416 Napisano Maj 30 Go BIG or Go home, 441 postova Lokacija: Zemun Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim, koga zanima, u Lidlu na Galenici u Zemunu, moment kljuc 3500 din. Od 40 do 210 Nm. Parkside, ja sam uzeo pa kako bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1335 Napisano Utorak u 10:27 Drug član, 1077 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Reportažu i utiske sa Hellas trke možete pročitati u linku: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1335 Napisano juče u 19:07 Drug član, 1077 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvežim temu fotkama koje nisu sa interneta Hellas Rally 2026, Stage 6 , Voge DS800 Rally Potpuna kontrola proklizavanja na X-Grip gumama i moussevima. Mene je motor potpuno impresionirao, a fotka je za neki Rally časopis 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1335 Napisano juče u 19:08 Drug član, 1077 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Hellas Rally Raid 2026 - Novi uspeh za naše vozače - BJBikers.com BJBIKERS.COM Ovogodišnji Hellas Rally Raid ponovo je protekao uz učešće naših takmičara, ali ovog puta na dosta ozbiljnijem nivou. Miloš Dišković učestvovao je sa FIM licencom kao takoreći vozač... Speaking about... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 499 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam skinuo i podmazao ono nazad (ne znam kako se zove). Svi vlasnici hitno da skinu i podmazu, jer je bilo skroz suvo i vec se pojele ova metalna lezista (ne znam kako se zovu) posle 3500km. Jednom lezaju (prva slika) ispao je ovaj feder sto ide okolo ja sam tako ostavio samo ga vratio u leziste. Na lezaju do zadnjeg amortizera iglice nisu fiksirane (ili su se sjebale). Uglavnom to sam zavrsio. I da sve bude kako ne treba, kad sam spustao motor sa centralnog, bocna noga mi stane na stopalo i u panici mi padne motor na stranu Srecom bez ostecenja osim ega. Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17191 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8596 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi je kao da je vlaga već bila u sklopu i bolcna mi se uopšte ne sviđa. Jel se oseća hrapavost pod prstom, jel zapinje kad pređeš noktom? Sa čime si podmazao, treba malo i po ivici semeringa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16889 Napisano pre 11 sati Drug član, 1955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pereš li motor "na pušku"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 499 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan @alekre podmazao sa mascu za podmazivanje mehanickih sklopova. Bilo je hrapavo po ivicama bolcna i tu se primecuje da je usla vlaga, a onde gde se oslanjaju lezajevi samo se malo oseti pod prstom i vidi se samo blag trag. Perem puskom, al iz daljine, ne primicem pusku nicemu osim vetrobranu, pogotovo ne tamo gde ima gumenih zaptivki. Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17191 Napisano pre 7 sati Integrisan, 8596 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba uopšte da pereš puškom. Crevo i četke za te nepristupačne delove pa kao Pepeljuga. Manja je šteta da ga nikad ne opereš nego puškom. Pitanje je i kakvi su ti ležajevi baš u viljušci gde prolazi šipka koja spaja viljušku i ram. Mast, tu ide litijumska, na primer FAM for PD2 bi bila super. Ovo ti je samo privremeno rešenje, vrlo brzo ćeš morati sve ponovo da napakuješ. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4401 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 1338 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Da vidim nekog ko će posle poštenog blatnjarenja da ga pere crevom, četkom i krpicama, skidam kapu. Pa nije caffe racera uzeo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 130 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja podmazao onomad grafitnom mašću, kažu dobra je protiv vlage.. Onaj Rus Melnikov savetuje da se skine cela zadnja viljuška i podmažu svi ležajevi..mada on ga je zimus cepao po snegu i ledu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 788 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 753 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, andrej. je napisao: Da vidim nekog ko će posle poštenog blatnjarenja da ga pere crevom, četkom i krpicama, skidam kapu. Pa nije caffe racera uzeo Ispred zgrade po mogućstvu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17191 Napisano pre 22 minuta Integrisan, 8596 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Dzigibau said: Ja podmazao onomad grafitnom mašću, kažu dobra je protiv vlage.. Onaj Rus Melnikov savetuje da se skine cela zadnja viljuška i podmažu svi ležajevi..mada on ga je zimus cepao po snegu i ledu. Joooj brate pa gde ne pročita bar osnovno... Bolje da si običnu tovatnu stavio nego grafitnu. Ona je pogrešan izbor za naše ležajeve i mestu na kome rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...