baltrekk 1260 Napisano pre 12 sati Drug član, 1061 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji, Želim da vas obavestim da su poslednje pripreme u toku pred ovogodišnji Hellas Rally, koji se vozi poslednje nedelje maja u Grčkoj. U narednih nekoliko dana polako krećemo dole zajedno sa ATV & Nautikom i CTC Unit timom, a ove godine nastupam na novom Voge 800 Rally motociklu koji je ATV Nautika obezbedila za mene. Imamo i otvorenu temu gde možete pročitati i koje su sve modifikacije napravljene za Rally Ready pripremu. Mogu slobodno da kažem da ove godine praktično nastupamo gotovo kao fabrički tim Voge Rally Europe gde pored mog učešća imaćemo i mog prijatelja #93 Petrana iz Grčke i #514 Maria iz Španije. Mario je izuzetno poznat vozač u Španiji i vozio je Dakar 2025/2026 što celu priču podiže na jedan potpuno novi nivo. Ali ono što je možda još važnije i zanimljivije za nas ovde jeste činjenica da Srbija ove godine po prvi put ima čak četiri predstavnika na Hellas Rally-ju. Dva vozača nastupaju u Rally kategoriji, a dva u Adventure kategoriji. I iskreno, meni je to posebno drago, jer to direktno predstavlja i moj lični uspeh o promociji ovog sporta koji sam naveo i jačanje Rally Team Serbia scene. Dakle učesnici ovogodišnjeg Hellasa 2026: - #439 Ristić Ivan, KTM 640 u M4 - #818 Spajić Nemanja, Yamahom T7 u Raid kategoriji - #819 Radić Miloš, Yamahom T7 u Raid kategoriji - #92 Miloš Dišković, Voge 800 Rally FIM M5 Kada sam 2023. godine prvi put otišao na Hellas, praktično sam preuzeo neku ličnu misiju kao ambasador ovog sporta u Srbiji, da pokušam da približim rally raid sport ljudima u Srbiji. Da prenesem iskustva, pomognem ljudima oko priprema, organizacije, navigacije, opreme, treninga i generalno da pokažem kako zapravo izgleda voziti jedan sedmodnevni rally raid. To je do sada zabeleženo kroz ADV Summit u Crnoj Gori, SORE na Tari i poslednje kod Vladimira Jevtića na SMART Moto radionici. Zbog toga mi je posebno drago što danas vidim da se neke stvari menjaju i da polako raste interesovanje za rally raid i kod nas, jer imati četiri predstavnika iz Srbije na najvećem rally raid događaju u Evropi, gde se očekuje skoro 400 takmičara, zaista jeste velika stvar za naš motosport. Takođe, ove godine prvi put nastupam i u FIM kategoriji. Uz podršku Moto saveza Srbije i Auto-moto saveza Srbije obezbeđena mi je FIM licenca, što za mene predstavlja veliko priznanje, ali istovremeno i veliku odgovornost. To praktično znači da ćemo biti rame uz rame sa fabričkim i profesionalnim vozačima, gde se automatski podiže i nivo očekivanja, ali i kompletan nivo takmičenja. U svakom slučaju, želeo sam da otvorim ovu temu ovde na forumu, jer znam koliko podrška ljudi znači kada si dole posle 5-6 dana vožnje, umora, problema i svega što jedan reli nosi sa sobom. Tako da slobodno pišite komentare, pitanja ako imate jer znam da meni lično znači, a verujem da će i momcima koji prvi put nastupaju značiti da vide da imaju vašu podršku Live rezultate i sve ostale informacije možete pratiti preko applikacije Sportity , Event password: hrr2026 Sportity app WWW.SPORTITY.COM Sportity mobile app Naravno, kao i svih ovih godina ja ću biti u kontaktu sa @Jovan Ristic koji će vam prenositi informacije ali eto ako želiteda budete uvek u toku sa informacijama instalirajte app da imate Live. Mislim da je važno da polako podižemo svest i promociju rally raid sporta u Srbiji i nadam se da je ovo samo početak jedne uspešne sezone Hvala vam puno unapred na promociji ovog sporta i hajde da vidimo šta će ovog puta Hellas doneti Miloš Dišković 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 528 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 415 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na svemu. Zelim vam puno srece. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1260 Napisano pre 12 sati Drug član, 1061 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, drazenye said: Svaka cast na svemu. Zelim vam puno srece. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 177 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: CRF 300 Rally, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično. Srecno!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...