Jump to content

Moto Zajednica

Punktmann

Članovi
  • Broj tema i poruka

    130
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Piaggio ZIP, XL600V

Poslednji posetioci profila

479 profile views

Punktmann's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

162

Reputacija u zajednici

  1. E sad, da baba ima tockove bila bi autobus [emoji23]
  2. Pa jedino je kove 450 je sve to.
  3. Ja sta god da sam radio u siv 3 (posle posla oko 5) zavrseno ekspresno (do 15min cekanja max)
  4. Gledao sam na UK sajtu njihov konfigurator. Hanle Black Tubeless dolazi za crnim (srebrnim?) felnama. Meni to kompletno menja izgled od jako lepog motora do meh. Naravno u RE Srbija nisu to mogli da potvrde. Od dodatne opreme vidim da je rally crash bar sa susplehom oko 300e, koferi 500e komad (cini mi se), turing sediste 200e, turing vizir 100e, turing retrovizori 150e. Osim retrovizora koliko sam shvatio, nista drugo nije pod moranje. Sad opet razmisljanje... Royal Enfield - Configurator CONFIGURATOR-UK.ROYALENFIELD.COM Royal Enfield - We have been creating modern classics since 1901. Manufacturers of the Bullet, Classic, Interceptor, Continental GT, Himalayan and Thunderbird series.
  5. Tera ga momak kao da je montain bike
  6. Božo, ja bih zapalio i komšiju i auto. A najpametnije je da promeniš mesto gde parkiraš skuter Kad god sam slušao i čitao o Maseratiju, bilo je otprilike kao o Alfi. Prelep, brz, sportski, i totalno nepouzdan.
  7. Svakako su bitni, ali su oni manje više standardna opcija na 'novijim' autima (2010+). Ili kineski za 20e, ili kamera za 200e.
  8. Moram otici da probam! Jel možeš da podeliš otprilike lokaciju gde je ovo slikano?
  9. Ja više ne kupujem auto bez tempomata. Za tempomat i automatik da ne valjaju mogu da pričaju samo ljudi koji takve automobile nisu posedovali (kao što sam ja nekad bio - samo manuelac, koji tempomati p materine :D)
  10. Ili da iskeširaš za AT. A svi ovi ostali su debili što to ne mogu da kupe. Ne znam zašto se vlasnici određenih motora vređaju sa onima što su kupili neke druge određene motore. Ali stvarno, jel to neki unutrašnji problem, manjak samopouzdanja, dosada? Honda Suzuki Yamaha Kawasaki će narednih x godina biti reper za ime i za pouzdanost, dok se ne dokaže drugačije. I to je normalno, i onaj koji može i želi neka to kupi i 99% neće pogrešiti. Ovo je tema o modelu SVT 650x, kao i utiscima i preporkama za alternativu. Niko od vas nije vozio ovaj motor dovoljno dugo da kaže da li valja ili ne valja.
  11. Koji je vama k? Svako nek vozi sta hoce/ima. Niko od nas nije poseban, niti najpametniji. Teraj japan, kinu, etiopiju. Ako uzivas, ako te sluzi, onda super. Ako ne, javi da se mi ostali ne opecemo, ili bar da obratimo paznju. Pa nisu to vasa deca pa da se hvatate za vrat, ljudi. To su samo lepe sprave koje nam cine zivot lepsim i/ili laksim. Nemoj da ste palam....ori.
  12. Nije problem u parama nego sto nema [emoji23]
  13. Kako ga doveze dotle tako čistog?
  14. Ne verujem im nista oko dostupnosti. Svaki put kazu drugi datum za hanle black tubeless. Prvo maj, pa jul avgust, pa sad kraj maja mozda jun. A procitao sam da RE ne moze da proizvede (nabavi) zlatne tubeless felne jos 6 meseci minimum. Otkazane su porudzbine hanle black tubeless po engleskoj, zato sto ih nema. A nasi kazu, pa mi imamo uveravanje od fabrike da to stize. Meni nikad nije pukla guma, ali iskreno nisam toliko ni vozio. Mozda neko ko ima vise iskustva u voznji po 'bespucima' moze da kaze isplati li se cekati tubeless varijantu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja