mandrak_ 267 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Alekre je napisao: Jedan magazin sa jakom reputacijom kaže da je F450 GS svetlosnu godinu ispred G310. Ima neki tip automatskog kvačila, 80% obrtnog mu je već od 3000. Za sad je ovo jedini A2 motocikl koji je full premijum i napucan gedžetima. Naravno, ja se ne pecam na to PREMIUM. Mogu da ga okače mačku u rep kad pogledaš kako su bili spakovani stariji motocikli. Magazini od toga zive i sve to treba bacati u vodu, ja tamo gledam samo specifikacije a i to im se cesto omakne (kao slucajno). To "futuristicko" kvacilo ide samo na trofej verziji i to je centrifugalno kvacilo kao na skuteru . Sta sve svabo nece da uvali kompleksasima. Katem 390, ovaj novi je isto tako napakovan gedzetima, IMU TCSom i ABSom sa 4 stepena nagiba i osetljivosti, tri moda snage - kao da ti to treba na A2 motoru sa jedva 40ks, kviksifter-bliper i tempomat. Isto je svabski brend napravljen u indiji ali ne kosta toliko para, mada je i taj precenjen. Mislim da su oba odlicni motori ali 40-50% njihove krajnje cene je brend, a to mi se nikako nesvidja. Ode indijcu da mu napravi dobar motor pa posle skuplja kajmak - kao svabski inzenjering, to kosta bajo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17165 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8587 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Delim mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...