Djeneral 1426 Napisano Septembar 22 Drug član, 1384 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram ovu temu pošto se u drugoj pisalo o nesreći koju je nažalost imao sasans1. U subotu 21.09. na Fruškoj gori na Vencu, imao je direktan sudar sa automobilom koji je obilazio drugo vozilo bez da je obratio pažnju na Sašu koji mu je dolazio u susret. Nažalost Sale je stradao na licu mesta. Upoznao sam ga, kao i većina Novosađana, na Mišeluku. Voleo je tamo da provodi vreme i da priča o motorima. Slava mu 55 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4227 Napisano Septembar 22 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da upoznam Saleta prošle godine kad sam uzimao neke delove od njega. Dugo smo pričali o motorima, pokazivao mi ponosno svoj z900. Šteta za ugašen još jedan život prerano. Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8282 Napisano Septembar 22 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam želeo da poverujem, ali zivot je vreća govana. Počivaj u miru, dobri čoveče! Hvala za savete oko Versysa, nekako si ti bio jedna od klackalica da ga izaberem pre Stroma, svojim odusevljenjem koje si imao kad si pričao o njemu, hvala za nabavljene delove i još mnogo toga. Žao mi je što te lično nisam upoznao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1448 Napisano Septembar 23 Drug član, 936 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Gaze nas kao da smo bubasvabe... Prosto pocinjem da mrzim sto volim motore. Neka mu je laka crna zemlja. Nismo se znali licno, ali sa foruma da. Odvratne li godine, jos od februara krenule pogibije i kao da ih je sve vise i vise. Od samog pocetka je godina krenula crnom putanjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 316 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saučešće porodici i prijateljima Nažalost nismo imali priliku da se lično upoznamo, ali uvek smo razgovarali kao da se dobar deo života poznajemo, a uvek je bio otvoren i komunikativan... Ne znam da li je uspeo... planirao je neku dužu turu na jug, kolebao se da li da ide magistralom ili zapadnom stranom, o potencijalnim trasama preko Ivanjice i Golije... imao je i neku želju da pronađe trasu kojom se vozio reli nekih 80-tih godina, negde okvirno iz pravca Aleksandrovca ka Kopu... Neka su ti čisti i mirni putevi nebeski u naseljima pravednih gde nema muke, tuge ni uzdisanja! Vječnaja pamjat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3698 Napisano Septembar 23 Astro Puki krsi sva pravila!, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Greota. Koliko je covek imao godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9480 Napisano Septembar 23 Drug član, 1006 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja i široki nebeski putevi...Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13966 Napisano Septembar 23 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja i siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 794 Napisano Septembar 23 (promenjeno) Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka počiva u miru. Moje saučešće porodici i prijateljima. Promenio Septembar 23 član Hacky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 311 Napisano Septembar 23 Zainteresovan, 377 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, punisa 16 said: Greota. Koliko je covek imao godina? Oko 60 Vrlo korektan učesnik u saobraćaju, znao sam ga dugi niz godina. Nikada nije divljao i pravio gluposti. u 99% slučajeva se vozio solo... Sale RIP. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1359 Napisano Septembar 23 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Au. Laka mu crna zemlja. Saučešće Porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21451 Napisano Septembar 23 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Od 2008 komuniciramo i razmenjujemo misljenjna i delove, razvije se "veza" bez direktnog kontakta. Iskreno mi je zao, gubitak se vec oseca... Poslednji pozdrav Sale, hvala za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16381 Napisano Septembar 23 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako covek da ne bude ljut kada se tako nesto desi, tudjom krivicom a ti ni kriv ni duzan. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5813 Napisano Septembar 23 Drug član, 1368 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nedostajace i na forumu... Svako ko vozi motore je u riziku udesa. Cinilo mi se da se on vise druzi na forumu a vrlo malo vozi. I eto pred kucom sto bi se reklo. Putuj Sale nekim boljim i lepsim putevima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 23 Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Sale. Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2535 Napisano Septembar 23 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno sačušće porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Septembar 23 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Raspitivao se za neke rute i puteve po sjeveroistočnoj Bosni. Planirao sam da se upoznamo i izvozamo te rute... Juče sa kolegom Brankom pričam o tome kako treba posjetiti prijatelje, ne odlagati susrete jer ide život i godine... Ne stigoh lično upoznati Sašu... Pokoj njegovoj duši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10951 Napisano Septembar 23 Drug član, 1272 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru i to na mestu gde je piknik livada, gde ljudi prelaze put sa jedne na drugu stranu, gda je uvek skoro uvek guzva posebno nedeljomosećaj besa,kreten uzme zivot coveku,zbog ućarivanja 2 sekunde,pišem ,brisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10007 Napisano Septembar 23 Drug član, 3336 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nek' mu je laka zemlja! Saučešće porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Septembar 23 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Saučešće familiji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1445 Napisano Septembar 23 Drug član, 816 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan O jbt. Sve mislis nece mene, nece nekog od nas, i onda kad cujes za nekog poznatog... Hladan tus. Bog da ti dusu prosti, siroki ti putevi nebeski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1167 Napisano Septembar 23 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Au druze nas... Strasno... Kakva godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dreamzz 87 Napisano Septembar 23 U prolazu, 14 postova Lokacija: NP Motocikl: Suzuki V Strom 650, Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Eto. I iskustvo, i disciplina, i odgovornost... Ništa od toga više nije važno. Prosto nema pravila i više nema smisla da čovek razmišlja o vožnji i svoj toj ljubavi prema motorima... Koliko samo ljudi ode zbog bahatosti i nekulture, sebičnosti, manjka inteligencije drugih učesnika u saobraćaju. Velika tuga za sve bajkere. Nije tema za ovde, ali je ova tema kod mene presudila da prestanem da vozim i prodam svoj motor. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru.Saucesce porodici i prijateljima.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Septembar 23 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam ga dok je vozio Versysa, Ostao mi u sećanju kao veoma komunikativan i zanimljiv lik. Strašan vikend pred kraj sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...