Jump to content

Moto Zajednica

Sumnjicavi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Sumnjicavi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

19

Reputacija u zajednici

  1. Hvala svima na odovorima i savjetima
  2. Kocio sam prednjom jer nisam isao brzo,maksimalno 40 zato sto sam znao da dolazimo pred ostru krivinu gdje svi moraju dobro da uspore,asfalt suv a vrjeme toplo.Znam da sam se iznenadio kad je tocak zablokirao i proklizao jer nemam osjecaj da sam tako naglo do kraja pritisnuo kocnicu.Nisam bio u ravni i to je pomoglo da motor odma padne.Naravno da mora postojati razlog zasto se to desilo,sad kad vratim film unazad malo vise znam da mi je prednja kocnica imala kao neku grbu koju sam osjecao na rucici kada kocim.Kao da kocnica ide a onda preskoci u jednom momentu i uhvati jace.Kako god moja greska sto nisam isao odma u servis da to provjerim.Ako nije do kocnice onda mora da je do mene treceg nema.
  3. Yamaha 125,2001 godiste kupio ovo ljeto.Smijem se kladiti da sam kocio kao i prije,ne znam vrtim film unazad sta bi moglo da bude
  4. Nije bilo sanse da odreagujem,oborio me cim je proklizao.citav dan vrtim film unazad i nikako da skontam kako sam se tako prevario na kocnici
  5. Pozdrav eto danas se desilo ni sam ne znam kako.Lagans voznjica ne brzo,rastojanje po propisu,covjek ispred mene koci i ja u sporavam.Nije mi uopste jasno kako sam prednju kocnicu stisnuo toliko jako.Prednji tocak za blokirao motor proklizao i samo se na bok izvalio.Motor bez ostecenja sl sam momacki kuk ugruvao.
  6. Sumnjicavi

    Kvacilo

    Hvala ti puno,naravno da si pomogao.
  7. Sumnjicavi

    Kvacilo

    Zasto je bolje.Hvala
  8. Sumnjicavi

    Kvacilo

    Imam jedno glupo pitanje,jel moze da se nastims kvacilo.Na primer ako ubacis u brzinu a kvacilo otpusta visoko jel to moze da se regulise da kvacilo otpusta nize.
  9. Znaci ipak je XS uff.Da budem iskren puno mi je bilo dati 600 evra a motor mi 125cc.Znam da je kaciga vazna i da ne treba gledati koliko kosta al opet.A i te velicine XS nemaju bas mnogo na lageru.
  10. Sumnjicavi

    125 CC

    Hvala na pozivu,nisam u Beogradu a i polaganje je tek za dvije sedmice.Za sada ga samo gledam i glancam.Kakva iskustva sa Drag starom imas?
  11. Danas gledao kacige,probao min 30 modela,bio sam siguran da mi je velicina S mada prodavac kaze da meni treba XS.Probao jednog Shoei,stisce obraze kao lud al da budem iskren meni je veci problem takvu kacigu skinuti.Imao sam osjecsj da ce mi usi ostati u kacigi.S jedne strane vucem ja a sa druge supruga.Jedva je svukli.
  12. Sumnjicavi

    125 CC

    I tako,posto kod mene nikad nista ne ide lako tako je i sa motorom.Prvi pokusaj paljenja nije uspio jer nisam naviknut gdje kvacilo otpusta.Drugog pokusaja nije ni bilo jer motor pusta cudsn prodoran zvuk,da se radi o autu rekao bih da je alanser.Bas sam se da izvinete sjebao.
  13. Sumnjicavi

    125 CC

    Ne znam drug,ima iskusnijih na forumu mozda oni znaju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja