Sveti Atila 1035 Napisano Januar 23 Zainteresovan, 413 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, dule2812 said: Ма нек једу они оно што се не једе, и ја сам имао пар наруџбина а колико видим већи је проценат добитника који нису ништа поручили Pa valjda je to i ideja ove promo akcije. Ako si već korisnik i kupuješ, nema potrebe da ti išta daju. Kontam da im je cilj da na ovaj način privuku nove korisnike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1924 Napisano Januar 23 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ма за ово ретко ко и зна, а већ су сви живи чули и видели за њих. Ја не знам никог у окружењу да је добио осим ових људи са форума што су се јавили да су добили. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6337 Napisano Januar 23 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da lažu 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 840 Napisano Januar 23 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 495 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Mene nije usralo za 99, ali sam naleteo na Baofeng UV-5RM za 500 kinti. Stigla juce. Tu promociju daju korisnicima koji nisu imali prethodne kupovine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1924 Napisano Januar 23 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Atorn said: Mislim da lažu Не видим друго логично објашњење Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17069 Napisano Januar 23 Integrisan, 8552 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Večeras pokušaj za tablet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1924 Napisano Januar 23 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Мени на једном налогу избацило камерицу а на другом још увек ништа Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5100 Napisano Januar 23 (promenjeno) Drug član, 3135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Ja još uvek ni pored pojašnjenja na kapiram ko, šta, kako, gde i kad klikće.... Promenio Januar 23 član mick 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15573 Napisano Januar 23 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Okreni tri-četiri strane unazad, pa natenane... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 359 Napisano Januar 23 Zainteresovan, 485 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Stigao alat, kvalitet vrlo vrlo dobar , pogotovu za 99 dindži.Samo ne prepuručujem Bex kurirsku službu jurio sam se sa njima skoro tri dana.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8093 Napisano Januar 23 Pana, 776 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, mick je napisao: Ja još uvek ni pored pojašnjenja na kapiram ko, šta, kako, gde i kad klikće.... Čisto da te upozorim na ove naše prevarante . Navlače kolege ( sigurno rade na procenat ) Kome god ponude 5x veću sumu za dobijeno niko ne pristaje ( što napisa Blaža - kreni od početka ) 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5100 Napisano Januar 23 Drug član, 3135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Jašim je napisao: Čisto da te upozorim na ove naše prevarante . Navlače kolege ( sigurno rade na procenat ) Kome god ponude 5x veću sumu za dobijeno niko ne pristaje ( što napisa Blaža - kreni od početka ) Ma sve sam ja uredno iščitao... ali izgleda kod mene ''ne mere to bez kabla!'' 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 359 Napisano Januar 23 Zainteresovan, 485 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ма нек једу они оно што се не једе, и ја сам имао пар наруџбина а колико видим већи је проценат добитника који нису ништа поручилиJa sam otprilike imao jedno 12 porudžbina ukupno od kada sam instalirao Temu, mahom su bile alat i sitne gluposti za motocikl.Svakog meseca nešto poručim, sada mi je u putovanju porudžbina sa nekim šelnama za gorivo, podloškama, punjačem za telefon za motocikl itd.Meni niti jednom nije otvorio flash sale DIJi kamericu naprimer, uvek alat ili tablet i par puta telefon.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17069 Napisano Januar 23 Integrisan, 8552 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ćorak za tablet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 921 Napisano Januar 23 Svrati ponekad, 260 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Dodajem 2 ćorka, i moj i ženin s'oproštenjemSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1924 Napisano Januar 23 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Јбг ја вечерас нисам ни кликнуо, имао неки хаос на послу и прц, мада исто би било и да јесам Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10100 Napisano Januar 23 Drug član, 1985 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Ceo dan mi se nudi Redmi 13 pro a kada kliknem i uđem pojavi se onaj skrnavi tablet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 272 Napisano Januar 23 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam i ja ubo kameru Videcemo sta ce stici.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1116 Napisano Januar 23 MK SO Zandarmerije, 812 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 75 posto za kamericu sam resio...ja hocu,ja mogu,temu moze..e jos 25 posto,da temu hoce hahahahahaha 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 296 Napisano Januar 23 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx, Hayabusa gen 1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da ispricam moje iskustvo sa kamericom. Uspeo sam da ubodem kameru za 99. Danas je stigao paket , ja otvorim i visim da je kutija u kojoj se nalazi originalna kutija bila otvorena pa zalepljena. Otvorim sve kutije i unitra nadjem samo papire, kablic i baterijj,a da baterija cak nije ni od te kamere neko Canon. Kesa je bila citava i ima nalepnicu iz kine tako da nisu nasi mogli to da urade nego je×eni kinezi. Sad mi nude da mi refundiraju 99 dinara. Moj savet, sta god da dobijete snimajte kako otpakujete kako biste mogli to kao dokaz da prilozite ako vas zajebu kao mene. 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2525 Napisano Januar 23 Drug član, 1712 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kumovi uboli tablet iz drugog pokusaja. Ja sam imao srece sa DJI , sve stiglo ok, u vakum pakovanju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15573 Napisano Januar 24 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja više neću da se igram ! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 528 Napisano Januar 24 Zainteresovan, 415 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Blazo, jos samo veceras. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1924 Napisano Januar 24 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Браћо не заборавите да кликћете 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9397 Napisano Januar 24 Ne silazi, 3222 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mene nešto zeznu, lepo sam aktivirao akciju jutros - a sad mi piše activity has ended Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...