brankoXM 1213 Napisano pre 11 sati MK SO Zandarmerije, 859 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da zamenim moju matoru NOLAN n86.ne smem ni da kazem koliko je stara nesto sto je meni zapalo za oko je LS2 vector2, ali predlozite jos nesto,pa da krenem u probanje. ono sto su uslovi,osim gorepomenute cene : fullface suncane naocare i pinlock nikako double d kopcanje (znam,bezbednost,trkaci koriste itd) sto laksa,sto manja,sto tisa u okviru cene. ova moja nolan je M velicina,ogromna je spolja.izgledam smesno. da ima da se kupi u srb. izvolite predlozite,a moze i iskustva sa LS2 VECTOR2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 76 Napisano pre 9 sati U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam pre nekih godinu dana gledao kacigu, isto mi je budžet bio oko 300e. Na kraju sam uzeo LS2 Vector II, za otprilike 25-26k. Našao sam tada da ima, čini mi se 4 ocene na Sharp testu. Kaciga je od fiberglasa nekog i teška je oko 1500g, dok je drugar uzeo HJC i71 za slične pare i ona je oko 1800g i od losijeg materijala je, neki polikarbonat. Ima tu brzu kopču, nije ona trkacka i to mi se sviđa. Uz kacigu se dobija jedan pin lock. Voleo bih da suncane naočare malo bolje štite od sunca. Posle nekoliko meseci mi je pukao na jednoj strani plastični osigurač na viziru koji drzi vizir. Iako nisam nikad skidao vizir. U prodavnici su mi zamenili vizir o njihovom trošku odmah sutradan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 802 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Posto si nosio nolan obavezno probaj n80-8,probavao sam kacige pre 3 meseca i bas mi je ova nolan bila bas top,materijali.ja licno ne bih kupio ls2 probao sam vector2 lepo mi ke legla takodje ali poucen iskustvom imao sam scope koja se rasklatila za 3 meseca cela nisam zeleo da uzmem a i cena nije mala.probaj exo 530 skoljka je mala,ina prelepih grafika meni oblik nije najbolje legao pa odustao.najlepse sam se osecao sa agv k7 ali to premasuje cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8306 Napisano pre 7 sati Drug član, 2350 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobar prijatelj voli te LS2 kacige i stalno ih kupuje i stalno mu nesto puca, da li je do njega ili kacige ne znam. Dugo sam nosio scorpion exo 520 i bio zadovoljan, probao u maxmomentu novi model 530 i bar dva puta je bolja od 520, odmah kupio. Za 25000 din mislim da nema bolje, ali opet sve zavisi od tvog oblika glave i sta ti odgovara. Probao sam i par Caberg kaciga, malo se o njima prica ali su i one dobre za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4668 Napisano pre 6 sati BJB Maxi Scooter Club, 1403 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sve džabe dok se ne proba, ja sam našao savršenu kacigu koja me je žuljala gore na glavudži posle 5min toliko da mi se plakalo (Airoh). LS2 kvalitet kaciga je baš opao poslednjih par godina, ja bih za taj budžet gledao HJC, Caberg, Scorpion, pa šta najbolje legne na glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1213 Napisano pre 6 sati MK SO Zandarmerije, 859 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan proba obavezna,cim se nakupi par modela-kandidata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12300 Napisano pre 5 sati Hronični Motociklopata, 7975 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nebih davao 300 eura za LS2 kacigu, bolje neki ozbiljniji brend uzeti kad vec imas toliki budzet, a LS2 su ok za kupovinu tu oko 100-150 eur 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 76 Napisano pre 4 sati (promenjeno) U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Ne gledaj brend, nego odredjene modele od svakog proizvođača pa uporedi prvo na internetu, pa onda uživo probaj. Promenio pre 4 sati član suarez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1213 Napisano pre 4 sati MK SO Zandarmerije, 859 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan upravo to,zato i trazim preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 330 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan ...odmah sam pomislio na Suomy, ali kopca je ona koja ti ne odgovara...Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...