Motorcyclist 23772 Napisano Februar 2 (promenjeno) Integrisan, 7686 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Can you accept my invitation so that I can get a free gift? https://temu.com/u/HpqTozvQeghC9V0 Evo ko hoce da pomogne. Promenio Februar 2 član Motorcyclist Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4516 Napisano Februar 2 Drug član, 1175 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu gole tete ništa ne klikćavam! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6336 Napisano Februar 2 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan www.atorn.goletete.qrz.org Šala mala. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9967 Napisano Februar 2 Ne silazi, 2454 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Atorn je napisao: www.atorn.goletete.qrz.org Šala mala. Beše ti dobro momče......dok nisi počeo da se družiš sa @BokyBoy....sve te iskvario. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 840 Napisano Februar 2 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 495 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Mene juče častiše tabletom. Isplatilo se smaranje. 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6336 Napisano Februar 2 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Bensedinom? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23772 Napisano Februar 2 Integrisan, 7686 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel uopste izlazi nesto kada se klikne na link? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23772 Napisano Februar 2 Integrisan, 7686 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ko hoce da pomogne nek mi se javi na mesindzer pa cu poslati link. Mislim da mi treba jos dvoje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23772 Napisano Februar 2 Integrisan, 7686 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ide mic po mic, da vidim je muljaza ili stvarno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 435 Napisano Februar 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ti ja prihvatio , nije muljaza to znam . Svaja je par puta dobila na tu foru ali je ona frik . samo sto nije zaustavljala ljude po ulici da im salje invite . Promenio Februar 2 član kockica55 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23772 Napisano Februar 2 Integrisan, 7686 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo izguram vise se ne igram. Sad vec mizerno smanjuju da dodjes do nagrade... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23772 Napisano Februar 3 Integrisan, 7686 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi se javio na messenger ali vise ne vidim poruku ni u request, tako da ako se nekome ne javim, izvinjavam se, nije do mene. Ima onaj link sto sam ostavio u pre par postova, radi. Ima jos 6 sati fore al nije ni bitno. Zavrsio sam sa prevarantskim temu igrama 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8092 Napisano Februar 3 Pana, 776 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Zavrsio sam sa prevarantskim temu igrama besplatan sir ima samo u mišolovci 3 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23772 Napisano Februar 3 Integrisan, 7686 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Jašim said: besplatan sir ima samo u mišolovci Dali su mi jedan od pet poklona i taj je poslat, bar nesto... xD 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1924 Napisano Februar 3 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Мени каже другар пре неки дан да укуцам qqqq, и као добија се нешто, ја наравно на као мајмун све ми треба и све хоћу, у брзини искликћем и поручим футролу за јбну столицу ону на склапање. А ја се примио да је столица наравно. Ако некоме треба нек се јави да му проследим 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4405 Napisano Februar 4 Drug član, 485 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Komšika ubode tablet, ali skapira da joj kartica nije aktivna zbog zamene. Zove me da platimo sa moje kartice 99 dinara, dok je došla ja odmah ukucao ali kasno, bilo 20:12, promocija završena, više sreće sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12372 Napisano Februar 4 BJB Maxi Scooter Club, 4520 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Svako veče igram, ispušio sam bar 50x, kažem ženi večeras aj probaj i ti opet (probala je jednom, al ništa) i ubode žena tablet, ja sam opet ubo Sold Out 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7529 Napisano Februar 4 Drug član, 1657 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Мени више неће ни да откључа дугме у 20:00. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2409 Napisano Februar 4 Drug član, 1480 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Batalio sam sve te njihove gluposti. Cak sta vise toliko me nerviraju te igre da mi dodje da se batalim Temua. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12372 Napisano Februar 4 BJB Maxi Scooter Club, 4520 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Marko05 je napisao: Мени више неће ни да откључа дугме у 20:00. Kucaj u search kcc3249, meni flashsale01 nekad radi, nekad neće. Žena je sa ovim kodom ubola tablet. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17063 Napisano Februar 4 Integrisan, 8549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam opet dobio testise. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7374 Napisano Februar 4 Advanced Member, 2513 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Meni dugme postane aktivno 5-10 sekundi posle 20h 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3213 Napisano Februar 4 Andragog, 5750 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda net kasni. Prebaci na mobilni net sa kućnog ! I meni kasni par sekundi preko wifi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7374 Napisano Februar 4 Advanced Member, 2513 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Radim to. Čak bi trebalo i da sam na 5g, ako je verovati telefonu. Jednom ću valjda ubosti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 310 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim svim učesnicima na temi.Zahvaljujući vama, dobih i ja alat....nisam znao za ovu promociju sa Temu.Večeras čekamo Samsung Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...