Gliga 7409 Napisano Februar 5 Advanced Member, 2530 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se javljajte, da znam zbog koga ja ne dobijam 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6344 Napisano Februar 5 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Neče da dva puta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1932 Napisano Februar 5 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Aj да бацимо неку квоту ко неће добити, или ко ће последњи добити док се не угаси тему или не избије трећи светски рат итд 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6344 Napisano Februar 5 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Aj kvotu za drugi put dobitak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1932 Napisano Februar 5 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Е јбг, ако и то дочекам онда дефинитивно ми неко врача из села двориште 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 310 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, stativa.....Sutra je novo kolo, novo izvlačenje Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1932 Napisano Februar 5 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Па чекај, зар не доби и ти алат чини ми се? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5126 Napisano Februar 5 (promenjeno) Drug član, 3141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lepo rekao da krećem sa klinikom! @Marko05 spremaj pojedinačne ugovore POČINJEMO!!!! KLINIKA „FLASH FREE“ – Prva pomoć za bajkere zavisne od Temu Flash Sale-a! Otvoreno svakog dana u 20:00 — baš onda kad vas najviše „pecne“! Ako svako veče u 20h pališ motor… telefona. Ako ti srce lupa kao na startu trke dok čekaš da se pojavi „Free gift – tap now“. Ako ti je palac jači od kvačila, a skrol duži od autoputa E95. Ako posle promašenog poklona pišeš romane razočaranja na BJB forumu… Vreme je za profesionalnu pomoć! Šta nudimo? Detoks od „Tap to claim“ refleksa Nauči kako da preživiš 20:00 bez drhtanja ruke i osluškivanja notifikacija. Grupne terapije za bajkere Jer niko te ne razume bolje od drugog bajkera koji je isto tako kliknuo… i opet ostao bez poklona. Program „Skini kacigu, ugasi Temu“ Postepeno oslobađanje od večernjeg rituala skrolovanja od 19:45h do 20:15h. Servis za dušu Vraćamo te na put pravih avantura — onih koje se voze, a ne skroluju. Kome je klinika namenjena? Bajkerima koji u 20h više gledaju u ekran nego u nebo Veteranima BJB foruma koji su napisali bar jedan post tipa: „Opet ništa nisam dobio!“ Svima koji žele da vrate kontrolu nad svojim večerima, živcima i palcem KLINIKA „FLASH FREE“ – Kad je dosta, onda je dosta. Vrati gas u svoje ruke, a telefon u džep! Promenio Februar 5 član mick 2 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 310 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Па чекај, зар не доби и ти алат чини ми се? Dobio sam alat......tehnički još nisam, na putu je .Sada je bila stativa za telefon.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1932 Napisano Februar 5 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ццц зато нам и јесте овако, не може поштен свет да дође на ред 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1186 Napisano Februar 5 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan A je l tačno da dobitnik jedne nagrade ne može da dobije drugu? Odakle vam to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 310 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Nada poslednja umire.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1932 Napisano Februar 5 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Тачно, него шта. Сви који су добили, не треба више никад да кликћу! 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15739 Napisano Februar 5 Integrisan, 3332 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Klasična lutrija, neko dobije u par dana, neko ništa... Ja klikćem od kraja decembra i ništa. Supruga iz trećeg puta dobila alat. I normalno, više ne igra, bez obzira što i dalje dobija reklame za 99 din. A ja, klikćem i dalje, pa ako me se sete ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 435 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno ce da me nateraju da kupim kameru i ako mi je trebala najvise zbog cene . Nisam ni ja cist u glavu 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15739 Napisano Februar 5 Integrisan, 3332 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano ... Ja i dalje kupujem svašta nešto, neke gluposti. Tombola mi nije prioritet...ako bude, neću se ljutiti ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2996 Napisano Februar 5 Drug član, 1300 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jel koristite neke autoclickere? Deluje mi poprilicno "nemoguce" ovako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 435 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Oldfashion , samo ovako 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1236 Napisano Februar 6 Drug član, 1062 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja zam dobio reklamu u temi za Temuхостинг слика без огласаPoslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 272 Napisano Februar 6 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Stigla kamerica!Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 16 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2996 Napisano Februar 6 (promenjeno) Drug član, 1300 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo deluje poprilicno nemoguce, barem na klasican nacin, probao par dana ali ono, krene sekundu/dve kao da ucita i samo "sold out" Vise se iznereviram nego bilo sta, kupicu Promenio Februar 6 član Abi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6344 Napisano Februar 6 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Moja sestra prvi put večeras i dobila neki usisivač. 5 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17205 Napisano Februar 6 Integrisan, 8599 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nešto zezno. Aplicirao sam za Redmi Pad Pro ali mogu tek 11.2! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10374 Napisano Februar 6 Drug član, 3398 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Gužva. Zakazuju kao za skener. 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1932 Napisano Februar 7 (promenjeno) Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Сутра је то вече! Promenio Februar 7 član dule2812 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...