314ki 3 Napisano pre 3 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Milutin i iz Beograda sam. Forum čitam već neko vreme, pa sam rešio da se konačno i predstavim. Trenutno polažem za A kategoriju (nadam se do kraja oktobra), a na obuci vozim MT-07 koji mi jako dopada. Tražim polako prvi motor, merkam dvocilindraše, nešto za svakodnevnu vožnju po gradu plus poneku turu u dvoje. Vagam između Tracera, V-Stroma, ER-6n i F___GS, ima svačega, ali finansije su mi tu prioritet. Ipak je prvi motor, pa ne bih da uzmem nešto što će me duševno boleti ako mu se nešto desi (boleće me i sa jeftinijim da se ne lažemo) a i sa starijim motorom ću zasigurno upoznati bolje sam motor kao takav (a i majstore ). Pa taman kad steknem malo više samopouzdanja uzmem nešto konkretnije za duže ture Inače, pre motora sam biciklom obišao skoro sve što je moglo da se obiđe iz Beograda za jedan dan - tako da mi ture po raznoraznim putevima i budžacima nisu strane Uglavnom, nadam se druženju i da pokupim koji dobar savet od vas iskusnijih. Vidimo se po temama. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6918 Napisano pre 1 sat Drug član, 1647 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vmutic 51 Napisano pre 1 sat (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Prijatelju! Promenio pre 1 sat član vmutic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...