Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav iz Beograda

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Bicikl

Pozdrav svima, zovem se Milutin i iz Beograda sam. Forum čitam već neko vreme, pa sam rešio da se konačno i predstavim.

Trenutno polažem za A kategoriju (nadam se do kraja oktobra), a na obuci vozim MT-07 koji mi jako dopada. Tražim polako prvi motor, merkam dvocilindraše, nešto za svakodnevnu vožnju po gradu plus poneku turu u dvoje. Vagam između Tracera, V-Stroma, ER-6n i F___GS, ima svačega, ali finansije su mi tu prioritet. Ipak je prvi motor, pa ne bih da uzmem nešto što će me duševno boleti ako mu se nešto desi (boleće me i sa jeftinijim da se ne lažemo) a i sa starijim motorom ću zasigurno upoznati bolje sam motor kao takav (a i majstore :lol2:). Pa taman kad steknem malo više samopouzdanja uzmem nešto konkretnije za duže ture :) Inače, pre motora sam biciklom obišao skoro sve što je moglo da se obiđe iz Beograda za jedan dan - tako da mi ture po raznoraznim putevima i budžacima nisu strane :D 

Uglavnom, nadam se druženju i da pokupim koji dobar savet od vas iskusnijih. Vidimo se po temama.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja