Interceptor BP 15294 Napisano Jul 30 Ne silazi, 1522 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Što se virtualne kartice tiče sve je to lepo i sve funkcioniše. Napraviš da traje jedan dan i miran. Tako moja ćerka poruči sa alija nešto (i ne baš mala suma) i plati jednokratnom virtualnom karticom. Za par dana se javlja kinez da ima problema i da će joj refundovati pare ali prc (ne prc kina već prc zajeb) ne može da refunduje jer kartice nema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13386 Napisano Jul 30 4_tocka_i_karoserija, 2509 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Interceptor BP je napisao: da će joj refundovati pare ali prc (ne prc kina već prc zajeb) ne može da refunduje jer kartice nema. Ovo ne bi smelo da se dešava. Ne znam šta je u vašem slučaju, ali, kartica nije račun sa kojeg pare odlaze i na koji se vraćaju, već samo sredstvo kojim se prenose. Samim tim, kad platiš nešto karticom, a kasnije tražiš refund, svašta može da se desi u međuvremenu - i da istekne kartica, i da je izgubiš pa poništiš, i svašta nešto, ali u sistemima za procesuiranje plaćanja karticama, refund bez problema ide nazad na račun sa kojeg su došle pare. Ako napravim virtuelnu karticu koja "vuče" pare sa tekućeg računa, refund dolazi na tekući, a ako napravim virtuelnu karticu koja "vuče" pare sa raspoloživog stanja kreditne kartice, refund se vraća tu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15294 Napisano Jul 30 Ne silazi, 1522 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije se vratio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3284 Napisano Jul 30 Drug član, 1421 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost nekad mora da se malo pogura, tj. da se čovek malo iscima, kontaktira sa bankom itd. Ali vraćaju se, nije da je to sad neki divlji zapad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13386 Napisano Jul 31 4_tocka_i_karoserija, 2509 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Interceptor BP je napisao: Pa nije se vratio. Od kad dobiješ obaveštenje o izvršenom refundu, može da prođe do 10 radnih dana dok se pare ne pojave na računu. Naravno, pričam o sistemskoj notifikaciji iz Ali Expresa, a ne o poruci prodavca. E, da, postoji i još jedna fora - kad se negde plati karticom, iako su vlasniku pare trenutno skinute sa "raspoloživog stanja", pare nisu već prebačene prodavcu, već to traje par dana. Ako prodavac refundira transakciju pre nego su pare legle na njegov račun, kupac neće dobiti refund u pravom smislu, nego će samo originalna transakcija kojom je platio, praktično nestati. Tako da, ako je refund bio u kratkom roku, pogledajte transakcije računa sa kojeg je virtuelna kartica vukla sredstva, moguće je da nema "odlazne" transakcije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15294 Napisano Jul 31 Ne silazi, 1522 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan To je bilo negde pre godinu dana i koliko znam pare nije dobila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13386 Napisano Avgust 1 4_tocka_i_karoserija, 2509 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Interceptor BP je napisao: To je bilo negde pre godinu dana i koliko znam pare nije dobila. Naravno, sve je moguće, ja samo ispisah kako stvari funkcionišu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16433 Napisano Avgust 5 Integrisan, 3381 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta se promenilo, dosta stvari sam naručio 28.jula, prvi paket stigao već posle par dana (kao da imaju magacin u Srb), juče drugi, danas još dva ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...