Atorn 6478 Napisano Maj 20 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan I telefon i profil Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Maj 31 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko porucivao bocne kofere? https://share.temu.com/EjwGIMpaBPB I sta mislite za ove, da li vredi rizikovati. Promenio Maj 31 član Zarkela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2461 Napisano Jun 1 Drug član, 1671 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela Napisah ti tamo. DDM Company u NS-u ih ima. To su ti. Idi pogledaj. E sad. Kakva je plastika? Koliko izdržljiva? Teško je reći. Ja kada sam video kakvog su kvaliteta novi Givi ili Kappa ali i po kojoj ceni, malo je reći da sam šokiran. Moram ovde da kažem da je meni pukao fabrički centralni kofer na dva motora (baš onaj deo koji kao kuka ulazi u nosač. Na BMW-u i Hondi a znam i jedan slučaj na FJR-u. Tako da su vibracije zajebane i ko zna kako će se ovi Čajanizeri pokazati. Kineski se inače šrafe za nosače i ako hoćeš da ih nosiš negde, moraš da odšrafljuješ pa onda skidaš. Mislim to je jedan šraf ali opet... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Jun 1 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu, hvala. Ko ovih sa Temu ima za 6000 din sto mi je bas jeftino i sledece je za 12000. A deluju svi isto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1173 Napisano Jun 1 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prodao 1 kom, recenzija 0, ovakve preskačem A na brzinu kako gledam, svi po toj ceni isto, tek oni duplo skuplji imaju recenzije, slike itd. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 628 Napisano Jun 2 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ove konkretno, ali centralni s Temua za 6k koji sam uzeo je iznenadjujuce dobar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Jun 2 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 6. 2026. at 13:30, Robi je napisao: Ovaj prodao 1 kom, recenzija 0, ovakve preskačem A na brzinu kako gledam, svi po toj ceni isto, tek oni duplo skuplji imaju recenzije, slike itd. To i mene plasi. Da na kraju ne dobijem stiker za kofer ili postavu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24893 Napisano Jun 2 Integrisan, 8077 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 200 Napisano Jun 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Nista Znaci brisem i aliexp i temu.. 2 šrafića za nož. Cena 5e. Stiže viber poruka da očekujem danas i naplata pošte 750 din. Kakav lopovluk Promenio Jun 3 član demo0007 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9884 Napisano Jun 3 (promenjeno) Ne silazi, 3333 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Brisaćemo svi izgleda sve što dolazi iz Kine. Juče gledam EU kaznila Temu sa 200 miliona zbog nečega... Danas bacih pogled na Uncle Wang - trenutno ne šalje za EU zbog nekih novih regulativa ... Sprema li nam se to neki carinski rat ? Promenio Jun 3 član živke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Jun 3 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Ih, ja carinu odavno iskusio na aliju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 19691 Napisano Jun 3 Ne silazi, 1494 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Zilet za Braunov brijač 2000 cena, 430 platio poštarki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24893 Napisano Jun 5 Integrisan, 8077 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dele vise kameru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24893 Napisano Jun 5 Integrisan, 8077 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dele li neki krs laptop? Ako imate kod. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2352 Napisano Jun 19 Drug član, 665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel dobijao skoro neko kameru? Klikce li se jos? Ne znam dal to bese u ovoj temi Mene nije 'telo....cak zakasnim da se javim i kad neko od kolega prodaje povoljno izkliktanu kameru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7706 Napisano Jun 19 Advanced Member, 2609 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uredno ne dobijam još od pre Nove godine Iskaču reklame skoro svakodnevno, pokušam par puta sedmično. Da je nešto što mi je potrebno. odavno bih otišao u prodavnicu i kupio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 721 Napisano Jun 19 Zainteresovan, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Provereno, ne može da se dobije 2x, izadje obaveštenje prilikom otvaranja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2352 Napisano Jun 19 Drug član, 665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, kingdrom je napisao: Provereno, ne može da se dobije 2x, izadje obaveštenje prilikom otvaranja. Jbj ga ja ne mozem ni prvi put da dobijem za drugi put cu lako 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 754 Napisano Jun 19 Zainteresovan, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Temu poceo da naplacuje uvozne dazbine... Ovo je porudzbina od danas. Uvozne dazbine 680 rsd. Ne prikazuje se u ukupnoj ceni u korpi, vec tek kada se predje na naplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Jun 19 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo, na kraju ima da nas izoluje i Temu i AliExpres. I ebay polako se bataljuje porudzbina. Meni su za dve posiljke vratili pare jer kao ne mogu da garantuju ,,tacnost isporuke". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 282 Napisano Jun 19 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Ima tome neko vreme , neupadljivo nam ga uteraše . Ja vidim razlikuje mi se cena artikala i konačna cena , premotam na kraj kad ono ćuna pionirska . Batalio sam Ali , ima i ove , iz principa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24893 Napisano Jun 19 Integrisan, 8077 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kineska celicna braca ili sta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 5021 Napisano Jun 19 Drug član, 1253 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nije to samo do nas, vidim da ni Ujka Wang više ne šalje ništa u EU, samo neke tzv. zemlje 3. svijeta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Jun 19 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pa mi smo zemlja 3.sveta 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16433 Napisano Jun 22 Integrisan, 3381 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Posle ne znam koliko meseci uđem na Blic, i odmah hladan tuš... Kraj jeftine kupovine sa Temua i Šejna! Evropska unija od 1. jula uvodi carinu na male pošiljke: Evo šta to znači za kupce iz Srbije WWW.BLIC.RS Kupci koji naručuju robu preko platformi kao što su Temu, Shein i AliExpress mogli bi uskoro da se suoče sa novim troškovima. Evropska unija od 1. jula 2026. godine ukida... Bokte, udarna vest... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...