Alekre 17904 Napisano Jun 22 Integrisan, 8759 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aliexpress se izbezobrazio sa reklamacijama. Naručim dve prskalice za šoferku, 600 dinara. Montiram i probam. Jedna ne radi. Crevo dobro, sve super. Demontiram je, dunem, zapušena. Probam iglom, ma jok. Izgleda je defektno izlivena, šta god. Otvorim reklamaciju, odbiju. Traže dokaz. Snimim video. Uzeo sam špric, šiknuo u prskalicu i vidi se da voda ne izlazi iz mlaznice. Odbili reklamaciju. Nije mi za 600 dinara koliko zbog osećaja da sam prevaren. Mada kad pogledaš, tu sam dao 600 dinara, pa sam poručio dve nove za 800 dinara kod nas i poštarina 400, eto 1800 dinara za dve glupe prskalice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 1046 Napisano Jun 22 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 6. 2026. at 8:57, Pedja Ča je napisao: Jel dobijao skoro neko kameru? Klikce li se jos? Ne znam dal to bese u ovoj temi Mene nije 'telo....cak zakasnim da se javim i kad neko od kolega prodaje povoljno izkliktanu kameru Ja sam dobio pre neki dan.. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2461 Napisano Jun 22 Drug član, 1671 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Dobio i drugar onu DJI Nano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24893 Napisano Jun 26 Integrisan, 8077 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobih kamericu...Sad jos da ne maznu. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16433 Napisano Jun 26 Integrisan, 3381 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam !!! Ipak nije prevara ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24893 Napisano Jun 26 Integrisan, 8077 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Blaza said: Čestitam !!! Ipak nije prevara ! Javicu ako stigne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 200 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ja obrisao aplikacije, pa instaliram, pa probam jednom pa se iznerviram i obrisem opet. I onda me nervirate da ste dobili Blago vama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6478 Napisano Jun 28 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da te lažu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 200 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno, ali necu da upirem prstom platili im za reklamu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 1046 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 6. 2026. at 23:32, Motorcyclist je napisao: Javicu ako stigne Ja sam čekao da stigne, pošto nisam bio kući rekao sam sinu da snima otvaranje paketa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 1046 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, demo0007 je napisao: Ja obrisao aplikacije, pa instaliram, pa probam jednom pa se iznerviram i obrisem opet. I onda me nervirate da ste dobili Blago vama Prvi put probao i dobijem, pošaljem klincima link da i oni probaju sutra. U 21.01 dve poruke od njih PRODATO. Pokušao sam još jednom, nigde mi nije pisalo da ne mogu više puta da učestvujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24893 Napisano Jun 28 Integrisan, 8077 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, duh koji hoda said: Ja sam čekao da stigne, pošto nisam bio kući rekao sam sinu da snima otvaranje paketa. Naravno, to ce da bude pod obavezno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6478 Napisano Jun 29 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, duh koji hoda je napisao: nigde mi nije pisalo da ne mogu više puta da učestvujem. Piše,al treba da se čita 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24893 Napisano Jul 9 Integrisan, 8077 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste vi dobili ceo adventure set ili samo ovo? Da znam mogu li da uvažim žalbu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 19691 Napisano Jul 9 Ne silazi, 1494 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ajd za nas neupućene ,sta vi to radite, jel to nagradna igra neka na Temuu ili ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1173 Napisano Jul 9 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @piki On 12/8/2025 at 2:08 PM, andrej. said: Ko ne zna o čemu pišem, ima uvod u temi "Akcione kamere" @živke @Gliga U pitanju je "Flash sale" akcija. Morate imati temu aplikaciju sa ulogovanim nalogom. U toku dana(od nekih 20:15 do skoro 20h narednog dana, kad god), treba na društvenim mrežama da ubodete flashsale reklamu, koja izgleda ovako: Kada kliknete na "shop now", odvešće vas u Temu aplikaciju, na ovaj ekran I to je to. "Akcija" je u 20h po našem vremenu, mislim da je bilo 21h pre promene na zimsko. Udjete koji minut ranije u Temu aplikaciju, u pretragu gore kucate "flashsale01"i videćete ovaj ekran: Tačno u 20:00:00 se to dugme aktivira i treba da ga kliknete odmah. Realno je samo pitanje sreće - ako vas izaberu kad kliknete, vodi vas na ekran za plaćanje, ako ne, piše "this item is sold out". Ne birate proizvod, na koju ste reklamu kliknuli, za taj proizvod učestvujete. Do sad kod mene u okruženju DJI Action 4, par tableta, par gaming monitora, dijagnostika za auto, laptop, Nintendo Switch Oled (i još jedan na forumu @Džim Džarmuš ), meni je par puta iskočila reklama za neki set alata.. Sve što je osvojeno je stiglo, pravi su proizvodi, nema šta. Ja imam alarm navijen svaki dan pa udjem da kliknem, mada mislim da realno ne mogu dobiti 2x na istom nalogu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7706 Napisano Jul 9 Advanced Member, 2609 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Koliko znam išla je samo "klot" kamerica. Za 99din i to je premija. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24893 Napisano Jul 9 Integrisan, 8077 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam vec nastavke koji su mi potrebni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3172 Napisano Jul 25 Drug član, 1323 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi je sa temua poruceno za 27.500din. roba na svu srecu videh poruke nakon 7 minuta na mobilnom. Nit sam ulazio, niti bilo ko. Bilo mi je password free za karticu da nema potvrde. Sad sam jurio refund i brisem i karticu i sve. Kada narucim, tada ubacim samo za porudzbinu koja je u tom trenutku. Ne znam da li je neki leak, da li njihov sistem je jednostavno napravio porudzbinu, jer jesu bile stvari iz korpe, tj. deo stvari. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10451 Napisano Jul 25 Drug član, 2045 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Obrisah momentalno karticu sa naloga, za svaki slučaj 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 952 Napisano Jul 25 Drug član, 846 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Abi je napisao: Upravo mi je sa temua poruceno za 27.500din. roba na svu srecu videh poruke nakon 7 minuta na mobilnom. Nit sam ulazio, niti bilo ko. Bilo mi je password free za karticu da nema potvrde. Sad sam jurio refund i brisem i karticu i sve. Kada narucim, tada ubacim samo za porudzbinu koja je u tom trenutku. Ne znam da li je neki leak, da li njihov sistem je jednostavno napravio porudzbinu, jer jesu bile stvari iz korpe, tj. deo stvari. Sredstva se lako povrate ali tu karticu moraš da poništiš. Još jedan dokaz da nema pouzdane zaštite i čuvanje podataka kartice na raznoraznim sajtovima je no no a prvi se ne pridržavam mada sam sveo na gugl isključivo da sve pamti umesto mene, oni i onako znaju sve 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10451 Napisano Jul 25 Drug član, 2045 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Imamo posebnu karticu za internet kupovinu na koju prebacimo koliko će, otprilike, trebati "sredstava" pre porudžbine ali kada je meni teško da taj mali napor napravim svaki put, kao samo ću par sitnica da naručim sa Temua/Alija (što najčešće i bude). A lepo žena svaki put kaže... Treba i njih nekad poslušati. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 19691 Napisano Jul 28 Ne silazi, 1494 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Tako me u banci jedna poznanica ubedjivala da ukinem tu internet karticu jer sad ima u aplikaciji da napravis virtuelnu karticu , reko sestro ne brigaj ti za 120 dinara odrzavanja mesečno. Pitam je sta ako se desi nesto i napravi se zajeb , ona kaze da je nemoguće, mislim znam i ja da je skoro nemoguće ali kazem joj slučaj jedne konkurentske firme gde je nestalo 70k evra sa računa, upali neki Poljaci , do kraja ne znam ni sta je bilo. Ali joj rekoh sta da se desi sranje, ti ćeš mi slegnuti ramenima, uputiti me na direktora filijale koji će reći da je kontaktirao centralu i da čeka odgovor, a para nema a ja treba da radim i da spavam kao da se nista nije desilo. Zajebi me sestro toga , prebacim koliko mi treba na 2 klika i to je to, neka sam primitivan. Običnom karticom sam jedino platio mehatroniku za dsg onda kad me jebavala i to samo iz razloga sto je ova internet kartica istekla a ja nisam podigao novu.Tada je bilo pod mus i nekako sam kliknuo. Evo i sad na odmoru(nema odmora , ali se tako zove) a i kad putujem, sva plaćanja za firmu i sve transakcije radim preko ličnog interneta, nikad preko wifi mreze, mnogi su se zajebali. Sto reče @nuk ovi glavni jevreji ionako znaju sve, ali bar ovim šibicarima treba otezati koliko toliko. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7621 Napisano Jul 30 Drug član, 1679 postova Lokacija: Ужице Motocikl: CF Moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Има ли још ко проблема са доставом пакета? Мени је пакет стигао у центар курирске службе у Уе, али ми не достављају. Јуче је био у протоколу доставе, и у 15:00 пише да је враћено у центра. Данас звао М-ОНЕ они кажу да ће поново поднети код АКСа захтев за доставу. После тога окренем курира који је задужен за мој крај, он ми објашњава како је дошло до неких проблема са доставом тему пакета и да до даљњег не раде доставу. Има ли ко сличних искустава? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3172 Napisano Jul 30 Drug član, 1323 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Desavalo mi se da pise tako i u sustini stigne nakon dan/dva, ali prvi put cujem da imaju problema sa dostavom i da ne rade dostavu do daljnjeg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...