Atorn 6337 Napisano April 28 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, cikamike je napisao: Od sad vise nista ne preusmeravam u paketomat, nego izvolte dostavite... Ne moraš da preusmeravaš,ako je gužva pošta preusmeri na paketomst. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6337 Napisano Maj 2 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Temu povećao minimalni iznos za kupovinu sa 1700 na 1900 din. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 234 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 409 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je i dalje 1700. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2409 Napisano Maj 2 Drug član, 1480 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 4. 2026. at 0:32, Blaza je napisao: Ja sam naručio odstojnike za bočne torbe. Umesto dva, stigao jedan Reklamirao, poslao par fotki, za par minuta uvažili reklamaciju i odobrili povrat novca na Temu kredit. Odmah naručio drugi komplet... Ko je maznuo, ne znam... Nisu tražili da vratim ovaj jedan. Čekam da vidim da li opet stiže jedan, ili dva ! Blazo, koliko je cvrst taj nosac? Ja bih hteo da ga napravim ali se bojim da ce biti nestabilno samo na jedan sraf. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1127 Napisano Maj 2 Sindikat Samostalni Jahač, 405 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: Triumph Sprint ST 1050+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 4. 2026. at 0:32, Blaza je napisao: Ja sam naručio odstojnike za bočne torbe. Umesto dva, stigao jedan Reklamirao, poslao par fotki, za par minuta uvažili reklamaciju i odobrili povrat novca na Temu kredit. Odmah naručio drugi komplet... Ko je maznuo, ne znam... Nisu tražili da vratim ovaj jedan. Čekam da vidim da li opet stiže jedan, ili dva ! Blažo ,jesu li to odstojnici baš za tvoj CBF ili neko univerzalno rešenje? I ,ja tražim nešto slično za Triumpha.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15573 Napisano Maj 2 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela Deluje mi da će biti dobro, u svakom slučaju bolje i ovo nego da nemam ništa. @Dule Sebeški Ovo su univerzalni odstojnici torbi. Nisam još montirao (stigao jedan, naručio ponovo) ali sam video da može da se montira. Slikaću kasnije kad dođem kući da vidiš. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15573 Napisano Maj 2 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotki Pod ovaj gornji šraf od tega može da se stavi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23774 Napisano Maj 7 Integrisan, 7688 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne moz dobit.Prevara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15573 Napisano Maj 7 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nije prevara. To što ti i ja nemamo sreće, druga stvar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2053 Napisano Maj 15 Drug član, 1515 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist , @Blaza Evo mene ukenjalo sada. DJI Osmo Action 4 za 99 din. Videćemo šta će stići. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23774 Napisano Maj 15 Integrisan, 7688 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja corak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15573 Napisano Maj 15 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene isto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 188 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja pokusavam ne znam ni sam koliko ćorak, vec sam u fazonu i ovde ko je rekao da je dobio da nisam siguran jel istina iako postoje slike 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12997 Napisano Maj 16 4_tocka_i_karoserija, 2412 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Bojan_Jgd je napisao: @Motorcyclist , @Blaza Evo mene ukenjalo sada. DJI Osmo Action 4 za 99 din. Videćemo šta će stići. Koliko dugo si pokušavao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6337 Napisano Maj 16 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Sve dobijeno za 99 stiže. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2053 Napisano Maj 16 Drug član, 1515 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @zaludan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 951 Napisano Maj 16 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 367 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja odavno odustao sa pokusavanjima a i nesto vise ne vidjam reklame na fejsu pa sam mislio da je mozda to i zavrseno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1227 Napisano Maj 18 Drug član, 1062 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja dobio osmo 4 posle mesec ipo dana, evo vec 2 meseca posle toga pokusavam da ubodem telefon, ako nista tacno znam kad je 21h i kad treba da pocnu pripreme za krevet Preslo mi je u mali ritual, mada se ne nadam dobitku.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15573 Napisano Maj 18 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da možeš samo jednom, sa istog naloga. Toni i ja još ništa... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7374 Napisano Utorak u 06:37 Advanced Member, 2513 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas još koji i dalje ništa 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6337 Napisano Utorak u 06:59 (promenjeno) Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ne može 2x Digo sam ruke. Možda novi telefon,nova sim kartica,kao i drugi račun,tj bankovna kartica. Ma ne mogu da se majem. Hvala i na alatu. Promenio Utorak u 07:01 član Atorn 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1227 Napisano Sreda u 10:13 Drug član, 1062 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan A el ste vi negde procitali da ne moze dva puta ili nagadjate? Da znam da bataljujem ili ne?Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 446 Napisano Sreda u 15:15 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nagadjamo. Ja sam dobio telefon u decembru posle mozda 10-ak puta, a do pre 15 dana sam pokusavao opet i nista. Sad malo pauziram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6337 Napisano Sreda u 15:29 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Svi moji poznanici koji su igrali prvi put su i dobili. Niko od istih( više od 30), nije dobio drugi put sa istog telefona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3213 Napisano Sreda u 18:11 Andragog, 5750 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je telefon u pitanju ili Temu profil ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...