Motorcyclist 24905 Napisano Januar 21 Integrisan, 8080 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, MrD said: Danas preuzeo paket u pošti, pa malopre raspakovao u garaži. Sasvim OK za amatersku primenu. 20kg pristojnog alata, za 99 din. Baš sam zadovoljan. Nije bilo carine? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 2316 Napisano Januar 21 (promenjeno) Zainteresovan, 263 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Ništa dodatno nije naplaćeno. Probao sam 7. januara i ubo iz prvog pokušaja. Danas sam dobio poruku preko Vibera da podignem paket u Pošti. Službenica se iznenadila da je paket tako težak, pa sam morao da dođem na službeni ulaz da mi izdaju paket... jer nije moglo preko šaltera. Ovakav alat svakako vredi preko 100 evra + kutija je odlična. Promenio Januar 21 član MrD 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1947 Napisano Januar 21 Zainteresovan, 303 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Blaza said: Može da priča ko šta hoće, ovo je odličan komplet za garažu. I sve spakovano na jednom mestu... @srbac Danas sam "navio" alarm na fon, da ne zaboravim ! Tablete, eve me ! Блажо јел пијеш розе или зелене? (немој замерити) Мени аларм стоји преко месец дана, ок можда не кликнем баш сваки дан, али сам у суштини редован и јаке стативе су до сада биле 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1233 Napisano Januar 21 MK SO Zandarmerije, 869 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan probao prvi put u zivotu malopre za neki tablet,cisto bez veze,ne treba mi nego da probam. nije uspelo, a nije mi ni krivo,stavise,ustedeo sam 99 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16435 Napisano Januar 21 (promenjeno) Integrisan, 3381 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ćorak... A i nije neki... @dule2812 Pijem roze, špricer ! Promenio Januar 21 član Blaza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10467 Napisano Januar 21 Drug član, 2045 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Opet alat, opet pušiona... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7711 Napisano Januar 21 Advanced Member, 2609 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ulazim u drugi mesec bezuspešnih pokušaja za alat Ajd, ne pokušavam baš svakodnevno i ne sekiram se. Ali od svega što se nudi, alat mi ima najviše smisla. Svaki dan me zakači makar 5 reklama, algoritam nanjušio šta hoću. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1233 Napisano Januar 21 MK SO Zandarmerije, 869 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan meni bi ona dji kamerica legla da zamenim matori hero4 .alata imam more, tableti i telefoni mi ne trebaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 221 Napisano Januar 21 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Ne svako vece,ali kada se setim u poslednjih 20-ak dana sam pokusavao sa dxt7282 i uvek mi je tablet ponudjen.Veceras ga konacno zgrabih,potvrdjena kupovina za 99din 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6478 Napisano Januar 21 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ja pokazao šuraku kako da klikće u 20h pre nedelju dana,i večeras mu pošaljem poruku da ne zaboravi da ga "stisne", i dobi čovek tablet 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1947 Napisano Januar 21 Zainteresovan, 303 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Пре ће се тему угасити него ја да добијем 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16435 Napisano Januar 22 Integrisan, 3381 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za Tablete, da ne idemo "u sitna crevca", neko je dobio baš dobar od 10", neko krš od 7". Oni sa jedne strane čiste magacine ovim putem, a ujedno dobijaju reklamu da daju za 99 din a pored toga se kupuje dosta stvari. Sigurno im se isplati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 985 Napisano Januar 22 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 372 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za vas sto se kupili nesto za 99 dinara,da li je neko uspeo da kupi sa novog naloga na kojem nikada nije nista kupovao ili mora da ima barem neka kupovina sa tim nalogom? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 2316 Napisano Januar 22 Zainteresovan, 263 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobio sa naloga s koga ništa pre toga nisam kupio. Nalog imam sigurno više od godinu dana. Valjda je digao ruke od svih drugih ponuda, pa rešio ovako da me slomi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10467 Napisano Januar 22 Drug član, 2045 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas iskočio neki 5 u 1 uređaj: električna auto-dizalica, kompresor, starter... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1233 Napisano Januar 22 MK SO Zandarmerije, 869 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan naidjem ja na kamericu u reklamama,ali ne vredi,nudi tablet pa to ti je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10467 Napisano Januar 22 Drug član, 2045 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dva dana nudio tablet i nakon toga je algoritam promenio ponudu, tako da ignoriši tablet ako ti ne treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 721 Napisano Januar 22 (promenjeno) Zainteresovan, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ulovih kamericu večeras Promenio Januar 22 član kingdrom 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 11033 Napisano Januar 22 Drug član, 3442 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Ja ulovio đoku. x2 2 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 955 Napisano Januar 22 Zainteresovan, 264 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene u kući isto sledovanje. 2 djoke. Ali kum ubo tablet.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 721 Napisano Januar 22 Zainteresovan, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan I to sam koristio link iz ove teme jer nemam društvene mreže, hvala svima na nesebičnom deljenju informacija. Čekamo da stigne 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6478 Napisano Januar 22 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 1. 2026. at 15:53, MrD je napisao: 20kg pristojnog alata Pazi da ne isečeš prste, jer sve ivice fijoka su neobrađene,oštre kao žilet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1947 Napisano Januar 23 Zainteresovan, 303 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Српска посла, све им смета па и ако се мало посеЧу А неки овде и даље ништа нисмо уболи 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Januar 23 (promenjeno) Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je to povezano sa ranijim narudzbama, pa mu dodje kao neka nagrada. Ja sam imao oko 15-tak Promenio Januar 23 član srbac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1947 Napisano Januar 23 Zainteresovan, 303 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ма нек једу они оно што се не једе, и ја сам имао пар наруџбина а колико видим већи је проценат добитника који нису ништа поручили Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...