uketic 348 Napisano Januar 14 Zainteresovan, 484 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Da ne čekaš, evo linka za kameru https://www.temu.com/ul/kuiper/un1.html?subj=feed-un&_bg_fs=1&_p_mat1_type=8&_p_jump_id=1055&_x_vst_scene=adg&xid=120917&adg_ctx=a-2fb5e16c~f-7cbf57bf&goods_id=601100437046601&_p_rfs=1&_x_ads_channel=facebook&_x_bg_adid=1046477219&_x_ads_set=120239613403430664&_x_ads_id=120239613404730664&_x_ads_creative_id=120240056618150664&_x_ns_source=fb&_x_ns_placement=Facebook_Mobile_Feed&_x_ns_crt_id=120240056618150664&fbclid=IwdGRjcAOqfyxleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqy2xyv6KiHNydGMGYXBwX2lkCjY2Mjg1NjgzNzkAAR75bG7xxfdYg42gdvLPR-cmV4JJzaNeIQd0RuZj3cALV-L4gmtx9e7HX4-ABQ_aem_RgdjA7ISNWhoSk8IBsDZZw&utm_medium=paid&utm_source=fb&utm_id=120239613403430664&utm_content=120240056618150664&utm_term=120239613404730664&utm_campaign=120239613403430664Ja kad kliknem na ovo izlazi mi samo alat, ne izlazi očigledno svima isto , algoritam neki je u pitanju verovatno.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15542 Napisano Januar 14 (promenjeno) Integrisan, 3311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene piše za kameru. Normalno, rasprodato u 20-om delu sekunde... Da rezimiramo, do sada je bila kamera, alat, tablet, dron. Ima li još nešto ? Promenio Januar 14 član Blaza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3610 Napisano Januar 14 ODUSTO OD DIJETE, 3018 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam ubo kameru, pare skinute sa računa 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9368 Napisano Januar 14 (promenjeno) Ne silazi, 3210 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pitanje za ove što su dobili: Radite na telefonu ? Da li radite refresh stranice, ili samo čekate da se pojavi dugme? Ja vidim ovakvu stranu i radim refresh. U 20:00 pojavi mi se "Grab now" sive boje (disabled), i momenat kasnije "Sold out". Napišite tačno šta radite! @ZEMZEM svaka čast, a i na dokazu, ja sam već mislio da počeli ljudi da se zezaju ko je dobio Promenio Januar 14 član živke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 348 Napisano Januar 14 Zainteresovan, 484 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam i refresh stranice i nisam ništa dobio , rasprodato u desetom delu sekunde.Kada dam već hteo da odustanem posle više pokušaja ubo sam alat, samo sam kliktao ko manijak bez refresha kreneš u 19.59h da tapkaš na dugme.Tzv brzi prsti Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3610 Napisano Januar 14 ODUSTO OD DIJETE, 3018 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kliknuo na reklamu za kameru, ugasio aplikaciju. U 19.57 ušao ukucao flashsale01 i izašao mi onaj prozor gde treba da se klikne. Tačno u 20h ono polje gde treba da se klikne je promenilo boju, ja kliknuo i imao sreće. Otvorio se onaj prozor za plaćanje, platio 99din i sad čekam. 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3189 Napisano Januar 14 Andragog, 5729 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan To je to. Sad odčepi pivo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9368 Napisano Januar 14 (promenjeno) Ne silazi, 3210 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aha, znači ne treba refresh. Jel vam ovako izgleda ta stranica kao ovo što sam postovao ? Ovo što piše "Grab at Jan ..." postane narandžasto Grab now ? Promenio Januar 14 član živke 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7508 Napisano Januar 14 Drug član, 1656 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ево таст убоде таблет, а ја му јуче показао. Сад ме спрда цела женина фамилија. 1 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 140 Napisano Januar 14 Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Blaza said: Kod mene piše za kameru. Normalno, rasprodato u 20-om delu sekunde... Da rezimiramo, do sada je bila kamera, alat, tablet, dron. Ima li još nešto ? Telefon 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 950 Napisano Januar 14 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 367 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja veceras probao na 2 telefona i na tabletu - naravno 3 razlicita predmeta i nista ne dobih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4194 Napisano Januar 14 BJB Maxi Scooter Club, 1315 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @živke nema pravila, nema veze ko je prvi kliknuo i slično, kome algoritam dodeli, to je to. @ZEMZEM dobio si je, to je to @Blaza ima svega.. kod mene u društvu dobili telefone (Xiaomi konkretno, ali ima na reklamama Galaxy A35, A56 i neki Sharp čak), monitore 24", Nintedo Switch, Action 4, barem 3 različita tableta, laptop, dijagnostiku za auto.. možda sam nešto i zaboravio ali ima svega. Ja vijam Switch kod devojke na telefonu ali mrka kapa za sad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10256 Napisano Januar 14 Drug član, 3386 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se mislim... Igra brojeva, algoritmi... Ovde, u relativno malom krugu ljudi, možemo da nabrojimo desetak dobitaka. Meni najčešće piše da je samo jedan predmet na raspolaganju. Koliko na Temu ima osoba iz Srbije koje igraju? Kako se među nama jednom nedeljno, recimo, nađe dobitnik? Verujem da ima više od jedne nagrade, da bi se privukli ljudi da ulaze, koriste, pogledaju i kupe nešto sasvim deseto (često i nepotrebno, ali jeftino). Šta vi mislite o odnosu broja nama poznatih dobitnika i broja ukupnih učesnika? Mada, ukupan broj učesnika nikad nećemo saznati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1920 Napisano Januar 14 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ма више се дели тога, какви један, то нас ложе само Од нас 20ак активних у овој теми 10оро је добило, лупио сам цифре али мислим да је ту негде, да не бројим сада тачно. Имате и да бирате у неком тренутку да скролујете на доле од те понуђене, али пре него што кликнете за њихов предлог награде. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15542 Napisano Januar 14 (promenjeno) Integrisan, 3311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, andrej. je napisao: dijagnostiku za auto Ako iole valja, jedino bih to uzeo. Od pre mesec dana sam otvorio nalog na Temu, i do sada imam već 4 naručena paketa (svašta nešto), jedan je već stigao. Sada iz principa više ništa ne naručujem, dok ne dobijem nešto za 99 din, pa makar paket salveta ! U štrajku sam ! Promenio Januar 14 član Blaza 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4194 Napisano Januar 14 BJB Maxi Scooter Club, 1315 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Ovu je dobio, našao sam ss 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15542 Napisano Januar 15 Integrisan, 3311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem se baš nešto u dijagnostike za auto, ova nije loša, fali samo EPB. Lično za mene (možda grešim) ako dijagnostika može da radi kalibraciju električne ručne kočnice, onda je (meni) dovoljno dobra za moje amaterske potrebe. Taj EPB mi je "reper". Jbga, nije tema o dijagnostici, da ne razvodnjavam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 272 Napisano Januar 15 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan @živke ma loze nas garantPoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15542 Napisano Januar 15 Integrisan, 3311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kod za dijagnostiku ? Može i ona od 300 evra, svejedno ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15542 Napisano Januar 15 Integrisan, 3311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene opet ćorak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23635 Napisano Januar 15 Integrisan, 7627 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7508 Napisano Januar 15 Drug član, 1656 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Дупли ћорак. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 915 Napisano Januar 15 Svrati ponekad, 260 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ćorci svaki dan već mesec i po dana Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1920 Napisano Januar 17 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Мене почели да зову Дуле ћорак А ја још другарима као играјте ово, гле момци добијају 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9951 Napisano Januar 17 (promenjeno) Ne silazi, 2451 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Meni juče i danas iznacuje kao 5 proizvoda besplatno,da izberem.....kako da ne!! Promenio Januar 17 član Žaksi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...