Alekre 17062 Napisano Januar 20 Integrisan, 8549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @živke Čekam alat u 20h 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12982 Napisano Januar 20 4_tocka_i_karoserija, 2412 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan A je l' ubo ovo neko posle recimo 15 dana ili više, ili ste svi vi koji ste uspeli, to uspeli iz prvih par pokušaja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9394 Napisano Januar 20 (promenjeno) Ne silazi, 3219 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kažem veze nemam kad sam prvi put odigrao. Neko vreme pošto su se pohvalili Andrej i ostali. Ali nisam igrao ni svako veče, zaboravim, nisam kući itd. Možda poslednjih nedelju dana navio sat i igrao svako veče. I dobijem kad sam se najmanje nadao, bila neka frka, ja klikćem čisto reda radi a gledam na drugu stranu, kad sam video nepoznat ekran zbunio sam se, trebalo mi par sekundi da shvatim da sam dobio Inače kakve veze ima - stvarno je minimalno cimanje. Ako ti izađe reklama, a meni izlazi redovno na yt, klikneš, naviješ sat bukvalno u minut do 8, i to je sve. Igraj dok ne dobiješ, ne košta te niša. Ne znam da li ima veze sa potrošnjom na nalogu, ali ja sam dosta naručivao, sigurno par desetina hiljada do sada. Promenio Januar 20 član živke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6334 Napisano Januar 20 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo uglavnom u početku, ja za par pokušaja, @goxyvan za dva pokušaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1924 Napisano Januar 20 (promenjeno) Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan А пази ово, како могу да ми вежу оба налога кад сам се 2х регистровао?? И различите бројеве телефона стављао... Promenio Januar 20 član dule2812 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6334 Napisano Januar 20 Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Br kartice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4327 Napisano Januar 20 BJB Maxi Scooter Club, 1325 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pa na istom telefonu si, kako da ne vežu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1924 Napisano Januar 20 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Atorn said: Br kartice? За други налог нисам ни уносио бр картице 8 minutes ago, andrej. said: Pa na istom telefonu si, kako da ne vežu? На различитим телефонима 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9394 Napisano Januar 20 Ne silazi, 3219 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Možda po IP adresi sa koje si ih registrovao/koristiš ? Mada opet čudno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1924 Napisano Januar 20 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ништа ни мени није јасно, осим да су превааарааанти 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6334 Napisano Januar 20 (promenjeno) Drug član, 1259 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda kad klikneš na 99 automatski dodeljuju drugima Promenio Januar 20 član Atorn 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15570 Napisano Januar 20 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Od flash sale nema ništa. Ranije sam naručio par stvari, danas stiglo. Ko često koristi pop nitne, postavi se na glavu baterijske bušilice. Naručio sam i ovo, upario sa telefonom, ali dok ne kupim novu kacigu neću koristiti. I ove navlake za ruke, da probam... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10839 Napisano Januar 20 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam toliko zadovoljan ovim komunikacijama da sam sad rekao gospodji da nam poruči još jedan par, neka stoje u rezervi. Ove što sad imamo rade dve pune godine, dan i noć, nisu gašene. Rade i dalje skoro besprekorno. Plaćene tad 32e obe. Hvala @Blaza. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17062 Napisano Januar 20 Integrisan, 8549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ni kod mene ništa od 99 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23770 Napisano Januar 21 Integrisan, 7685 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23770 Napisano Januar 21 Integrisan, 7685 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Brate sta vozis? VOZIM BRATE KWIKASFUKI!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 140 Napisano Januar 21 Zainteresovan, 212 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Stigao fontele, nema lazi nema prevare. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 272 Napisano Januar 21 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene mrka kapa.Klikaj osvezavaj dzaba....Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15570 Napisano Januar 21 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nemam reklame za 99 din. Zašto, ne znam. A od svih kodova koje ja ubacim, radi samo za tablet. Koj' će mi tablet... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9965 Napisano Januar 21 Ne silazi, 2454 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza ako dobiješ tablet,prikači ti na auto.......možda se pretvori u dijagnostiku. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9394 Napisano Januar 21 Ne silazi, 3219 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ti Blažo tablet ako ti se nudi, pa će da se trampimo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3213 Napisano Januar 21 Andragog, 5750 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zaboravljam redovno, mada čisto sumnjam da mogu dva puta dobiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23770 Napisano Januar 21 Integrisan, 7685 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Motorcyclist said: Kaze mi kolega nije losa fora. Reko sta? Kaze to ti je kao fazon QUICK AS FUCK. I dalje je glupo i smesno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 2300 Napisano Januar 21 (promenjeno) Zainteresovan, 262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Danas preuzeo paket u pošti, pa malopre raspakovao u garaži. Sasvim OK za amatersku primenu. 20kg pristojnog alata, za 99 din. Baš sam zadovoljan. Promenio Januar 21 član MrD 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15570 Napisano Januar 21 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Može da priča ko šta hoće, ovo je odličan komplet za garažu. I sve spakovano na jednom mestu... @srbac Danas sam "navio" alarm na fon, da ne zaboravim ! Tablete, eve me ! 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...