Bojan_87 915 Napisano Januar 17 Svrati ponekad, 260 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Takoreći ćorčina Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6297 Napisano Januar 17 Drug član, 1257 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Nema više, neče daju japanci? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15540 Napisano Januar 17 Integrisan, 3311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Ћорак на четири налога. Ti si baš rešio da napraviš strategiju ? Bez 10 ništa ... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1920 Napisano Januar 17 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Систем 2 од 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7507 Napisano Januar 17 Drug član, 1656 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: Ti si baš rešio da napraviš strategiju ? Bez 10 ništa ... Узећу џабу па макар били и подметачи за чаше, али ћу узети. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10256 Napisano Januar 17 Drug član, 3386 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Srbine moj... E, sad neću ni kako ja hoću! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7507 Napisano Januar 18 Drug član, 1656 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, misa-pei said: Srbine moj... E, sad neću ni kako ja hoću! Ахахаха то ти причам. Шалимо се мало. Него ме ује*а како таст из прве убоде а ја никако. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9368 Napisano Januar 18 (promenjeno) Ne silazi, 3210 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jurite šta vam se sviđa. Ja sam sad morao da izguglam da vidim šta sam dobio Nisam očekivao da ću dobiti, pa sam prihvatao bilo šta. Promenio Januar 18 član živke 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3189 Napisano Januar 18 Andragog, 5729 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ćeš naplaćivati kačenje dijagnostike? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9368 Napisano Januar 18 Ne silazi, 3210 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa 99 dinala 3 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15540 Napisano Januar 19 Integrisan, 3311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novih osvajača poklona ? Aha, čekamo posle 20 h ! Ja našao neki code za dijagnostiku, ali ne mogu da ga aktiviram na Temu app. Možda je istekao, ko zna .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9368 Napisano Januar 19 Ne silazi, 3210 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma osvoji telefon, pa da se trampimo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16975 Napisano Januar 19 Integrisan, 8534 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam video one slikovne reklame kao što je Andrej kačio. Samo klipovi prevaranti za 99 dinara. Jel može i preko toga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9368 Napisano Januar 19 Ne silazi, 3210 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10256 Napisano Januar 19 Drug član, 3386 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Spremte se spremte... Uuuuups, ne,ne, ništa ,ništa, ništa... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 90 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Ja ubode ovo 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10256 Napisano Januar 19 Drug član, 3386 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan A ja ubodoh prstom u... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9150 Napisano Januar 19 -, 1930 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Cek da vas pitam, jel vi osvezavate stranicu u sekund do 20h ili stiskate ono dugme sto brze ko sumanuti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10256 Napisano Januar 19 Drug član, 3386 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Elaboririraj... Osvežim u nekoliko sekundi pre osam i tapkam. Kad se automatski menja, tapkanje u toku. Na dugmetu piše Grab it, znači da moram da ga stisnem i pritisnem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1920 Napisano Januar 19 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ја ко суманут и освежавам Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 950 Napisano Januar 19 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 367 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opet nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10057 Napisano Januar 19 Drug član, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sinoć i večeras nudio alat, ali - ćorak. Idemo dalje, valjda će i meni doći user name. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9368 Napisano Januar 19 Ne silazi, 3210 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ser said: Cek da vas pitam, jel vi osvezavate stranicu u sekund do 20h ili stiskate ono dugme sto brze ko sumanuti? Ne osvežavaš, samo udri. Meni danas kao da se učini da dugme postade narandžasto, i da ga nisam lepo kliknuo u tom trenutku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6297 Napisano Januar 20 Drug član, 1257 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Izlizalo ti se dugme od tapkanja. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9150 Napisano Januar 20 -, 1930 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, živke said: Ne osvežavaš, samo udri. Meni danas kao da se učini da dugme postade narandžasto, i da ga nisam lepo kliknuo u tom trenutku. Pa i treba da postane narandzasto kolko sam skapirao i onda kad stisnes il si ubo il si zakasnio... Tako mi bilo pre neki dan, dok sam tapkao kao lud. A juce isto tapkam i nista se ne desava, proslo par sekundi od 20h. Ja osvezim ono postane narandasto al naravno rasprodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...