MladenV 148 Napisano Ponedeljak u 09:04 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan GitHub - vincenzobpt/MOTO-HUB GITHUB.COM Contribute to vincenzobpt/MOTO-HUB development by creating an account on GitHub. Za ljude koji imaju T-Box verujem da ce ovo biti zanilivo. Tek trebam da uzmem i isprobam aplikaciju. Mozda i ne radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 145 Napisano Ponedeljak u 11:03 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko u BG povišeno sjedište? Skoro sam kupovao nove pantalone ali su mi smetale tokom vožnje pa sam uzeo drugi model i to u većem broju ali isti problem, pa sam testirao u običnoj garderobi i sve je isto.Zašto 2 god ne obratih pažnju na to ne znam, možda jer sam tek skoro počeo duže voziti od 30 min u cugu haha.Da ne dužim, ne odgovara mi sjedjenje na motoru, nekako mi rotira taj dio tijela oko prepona kao i garderobu i onda ona počne da me steže. Nikako ne mogu da se namjestim nijedna poza na sjedistu ne odgovara. Eventualno kad podignem noge na crash barove malo bude lakše ili kad ustanem ali to nije rješenje. Na prošlim motorima nisam imao ove probleme, nešto ne ide s mojom fizionomijom i položajem, ne znam tačno šta al možda bi mi najlakše bilo da probam sa visokim sjedistem pa da vidim kakvo je stanje, al ne mogu da ga kupim tek tako bez da potvrdim da li je možda to.I da li ima neko da je prešao na 800mtx sa 450 da mi uporedi, sve ga nešto mjerkam iako za moja 2 glavna interesovanja (provlačenje kroz gužvu, off) je bolji 450, 750mm veća širina, više zagrijavanja, skuplja reg, potrošnja itd al bas mi nedostaje snaga u pojedinim momentima i čim izađem na put hmSent from my PTP-N49 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9744 Napisano Ponedeljak u 11:25 Ne silazi, 3306 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji koji je mene pitao da proba visoko sedište je ipak uzeo MTX rađe nego da se cima sa probom @MladenV @Duta_91 je takođe prešao na MTX. A imamo i drugara iz Niša koji je prešao takođe zbog znage prvenstveno, ali je posle nekog vremena shvatio da mu 450 ipak više odgovara pa se opet vratio na njega. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10874 Napisano Ponedeljak u 12:28 BJB Maxi Scooter Club, 6803 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan @No_LiMiT Kako stvari stoje, ja ću prodavati mije rally sedište. Znaću sigurno u sredu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7595 Napisano Ponedeljak u 15:19 Drug član, 1677 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Леп дан, ај да се провозам после месец дана. Ал прц, неће да може.... Назад кући. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24645 Napisano Ponedeljak u 15:53 Integrisan, 7977 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sveti tubeless. Sad zamisli da nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7597 Napisano Ponedeljak u 15:57 Advanced Member, 2574 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zamišljeno i proživljeno više puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7595 Napisano Ponedeljak u 16:02 Drug član, 1677 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Да л је могао бити већи? Решено, хвала темуу ђе чуо и неЧуо. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5268 Napisano Ponedeljak u 16:20 Drug član, 1582 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo si morao i felnu da krpiš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 145 Napisano Ponedeljak u 16:32 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih najradije 3 4 motora imao ali finansije ne dopuštaju pa ako mora jedan za sve da nađem šta najbolje pokriva sve. Znači sve mi odgovara sem snaga i udobnost jer me baš sve više žulja ovo a još sam i smrsao dosta od kad sam ga kupio pa sad dal to utiče dodatno ne znam Sent from my PTP-N49 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9744 Napisano Utorak u 07:26 Ne silazi, 3306 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Marko05 said: Леп дан, ај да се провозам после месец дана. Da ne pomisli neko da mi je drago što si izbušio gumu, lajk je bio za ovu sliku Mnogo lepo ispalo, kako mali detalj ta zelena boja, a skroz drugačije izgleda motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7595 Napisano Utorak u 09:37 Drug član, 1677 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Мени је драго, искрено, што је било у близини куће, и што сам стигао да се спустим до неке нормалне локације да ми доставе компресор и закрпу. Морам се прилагођавати на "нове нормлности" с обзиром да није све асфалт и да нису у близини пумпе и куће поред пута. А што се тиче зелене боје, тако сам замишљао овај мотор кад сам размишљао о куповини. Само да се розе детаљ на седишту реши и биће како треба. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 61 Napisano Utorak u 10:29 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Koji kreshbar preporucujete i dje kupiti da li je dovoljan samo gornji ili ipak uzeti i donji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladilan 44 Napisano Utorak u 13:05 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto 450 mt Prijavi odgovor kao problematičan @Slavo Ja imam Fabricki i to samo gornji - kupljen kod nas u CF-u. Testiaran je sa sitnim padovima - nista ozbiljno...Gornji crash radi svoj posao kako treba. Ja sam zadovoljan. Čitajuci forum i gledajuci YT dosao sam do zakljucka da je donji samo bacanje para. Srecna kupovina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matic91 53 Napisano Utorak u 17:01 U prolazu, 13 postova Lokacija: Loznica Motocikl: CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se bas slozio za donji kres bar, imao sam pre neki dan iskustvo, pad na sumskom putu(pobegao prednji tocak u stranu, na kolotrazima) sav teret udarca je podneo donji kres bar, jer je takva situacija bila, dakle po mom misljenju, ako zelis da sacuvas motor, vazna su oba podjednako, Sugestija za kolegu @Marko05 kupuj crne i malo tanje inekcije od tih narandzastih, jer ces manje razvaliti gumu i spreciti kasnija ostecenja. Profesionalna deformacija, bavim se tim poslom 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7595 Napisano Utorak u 18:16 Drug član, 1677 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Matic91 said: Ne bih se bas slozio za donji kres bar, imao sam pre neki dan iskustvo, pad na sumskom putu(pobegao prednji tocak u stranu, na kolotrazima) sav teret udarca je podneo donji kres bar, jer je takva situacija bila, dakle po mom misljenju, ako zelis da sacuvas motor, vazna su oba podjednako, Sugestija za kolegu @Marko05 kupuj crne i malo tanje inekcije od tih narandzastih, jer ces manje razvaliti gumu i spreciti kasnija ostecenja. Profesionalna deformacija, bavim se tim poslom Јбг, то било на стању. Морам набавити тање. Хвала на савету. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 294 Napisano pre 18 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da su komplet ogibljenje i tockovi aftermarket ali bajo moj ako se posle ovoga nije raspao onda nikad nece Ovde je masina na pocetku videa Promenio pre 18 sati član mandrak_ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9744 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 3306 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nego, posle skoro 200 strana ... Imamo li nekog ovde ko je uspešno rešio seckanje na gasu ili ti jerky throttle ? Pričam danas sa kolegom koji je na forumu ali nije više aktivan, i on nešto pomene da se seckanje lepo vidi i u mestu, kad motor nije u brzini i turira se. Iskreno nikad mi nije palo na pamet, a ima logike, i što je najbolje stvar više nije subjektivna nego se lepo vidi na videu. Pri ruci mi je bio drugarov motor 2025, euro5+ , fabrika, ništa nije podešavano. I jasno se vidi da ispod 4000 nije moguće glatko podešavati broj obrtaja. Dakle stoji na leru, i čim mrdneš gas skače na oko 2200 obrtaja, pa onda skoro na 3000. Još je više izraženo kad pokušam da oduzmem gas. Koliko god polako i nežno pokušao za popustim gas obrtaji odjednom padaju na oko 2 hiljade. To je dakle to cimanje i ON/OFF. Kada se pređe preko 4000 - počinje da se ponaša kako treba, ja na isti način pomeram ručicu gasa ali obrtaji se menjaju tečno između 4 i 5 hiljada obrtaja. Snimiću i kod mene da vidim kako je sa modifikacijama, ali mislim da nije mnogo drugačije. Zanima me može li neko ko smatra da je rešio seckanje da snimi kako mu se ponaša motor ispod 4 hiljade obrtaja ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...