DonToni 669 Napisano Ponedeljak u 11:21 Zainteresovan, 656 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi da kupim neku manju kacigu za klince. Nisam im merio glave, dok im moje klaparaju na glavi, pa ih ne bi sedao sa njima na motor. Do sada ih nisam vozio, sve kao nemaju opremu, mali su, ovo/ono,... Ali, već ih drugi vozaju što rođaci, što drugari iz komšiluka, pa više nemam argumenata da ih i ja ne vozim sa sobom. Jedan ima 12, drugi 15. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8468 Napisano Ponedeljak u 11:32 (promenjeno) Drug član, 2387 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Maxmoment prodaje decije kacige sa homologacijom. Mislim da su oko 15000din Inace po nasem zakonu, deca od 12 godina smeju da se voze na motoru Promenio Ponedeljak u 11:34 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5366 Napisano Ponedeljak u 11:34 Drug član, 1126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo svom klicu HJC u Motolandu, imali su dobru ponudu dečijih modela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 669 Napisano Ponedeljak u 12:42 Zainteresovan, 656 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam... klinci brzo rastu, ne stignu ni da ishabaju kacigu. Ako neko ima ocuvanu i da mu više ne treba, tj. da su je prerasli... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...