Motorcyclist 23560 Napisano pre 14 sati Integrisan, 7594 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, alexanto said: A možda se plaše te brutalne isporuke snage u niskim obrtajima? Vidim onaj sivi bas i lepo opremljen itd. pa prodaju relativno brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7351 Napisano pre 13 sati Enduraš, 6713 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Da li je uglavnom razlog prodaje da snaga nije adekvatna pa ljudi zele nesto jace? Ljude privuče povoljna cena, a i motor izgleda baš lepo i moćno na prvi pogled. Posle shvate na drugi pogled da i nije baš tako moćan, prodaju i kupuju nešto jače. Ja sam kupio od čoveka koji je kupio da se vozi sa ženom, pa je ukapirao da mu je bmw 1200gs ipak bolji za voznju sa ženom i takvih je primera sigurno dosta. Uglavnom niko ne prodaje zato što je motor loš kao takav, već zato što im ne ispuni očekivanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16929 Napisano pre 13 sati Integrisan, 8524 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zato su krivi Jutjuberi i influenseri. Zato što nikad u recenziji ne kažu za koga je motocikl namenjen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7351 Napisano pre 13 sati Enduraš, 6713 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, neko drugi je kriv za naše pogrešne izbore 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1927 Napisano pre 13 sati Drug član, 1036 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu svega, nije do izbora nekada - cest je slucaj da ljudi kupe motor pa ga skoro ne voze. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10695 Napisano pre 12 sati BJB Maxi Scooter Club, 6778 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan X puta prežvakano: - razočarani performansama/kvalitetom, - pojavila se druga/bolja varijanta, - bolest/povreda, - zasićenje/nemanje vremena za vožnju, - preusmeravanje novca za druge/preče potrebe, - motor kupljen na kredit - prodaja za keš, - dodati po želji... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 221 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: Vidim dva na oglasu, iz Beograda. Da li je uglavnom razlog prodaje da snaga nije adekvatna pa ljudi zele nesto jace? Jesu na oglasu ali cene bas i nisu kao da zele da ih prodaju. 15K km 5600E a nov sa 0km za 6000E? I ja bih mog prodao za 5600K evra i opet bih uzeo novog za 6K evra . Ako budemo videli cene ispod 5K evra, to je onda prodaja "jer sam se zeznuo" i ocu da prodam sto pre. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 195 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @mandrak_ ja sam spustio cenu i odmah ga prodao. Manje od 24h... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7290 Napisano pre 11 sati Advanced Member, 2486 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna za koliko, i sa kakvom opremom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 195 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slao sam slike ranije. Čak sam ga dao i sa rezervnim delovima koje nisam montirao. 4300. Uzeo keš i otišao i kupio još 1 suzuki. Da se ne cimam sa cf... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9316 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 3202 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ti si ga baš jeftino dao. Taman sam hteo da napišem da je prodajna cena od 5000 do 5200, barem slučajeve za koje ja znam. A evo ti si prvi koji ga je dao ispod 5000, i to solidno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 195 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neće ga niko za 5000. Zovu samo profesionalni trošači vremena. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9316 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 3202 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh - znam nekoliko slučajeva gde su ljudi kupovali i prodavali za tu cenu. Ali naravno još u garanciji i kao nov. Mada naravno, sve zavisi od slučaja do slučaja. Koliko dugo je bio na oglasu sa većom cenom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 195 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije je bio oko mesec dana dok nije istekao oglas. Sad sam ga prodao van oglasa. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 221 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 4300E je prodaja ispod cene, nema nista lose u tome i normalno je da ce se prodati brzo za taj novac. Kod nas je prodato po nekoj slobodnoj proceni oko 200 primeraka za dve godine i normalno je da ce bar 10% ljudi biti nezadovoljno, ili ce prodavati svoj primerak iz X razloga. Vidim i vozila drugih proizvodjaca tako na oglasima, 1-2 god stari sa malom kiometrazom na oglasu i to je normalno za svako trziste i nije mera za zadovoljstvo ili kvalitet vozila. Evo ga moj tatos opran pre tri dana, na slici kao nov i posle golgote u lokalnim atarima, sto bi rekli "mazen i pazen" i "nikad sisao sa asfalta" (osim da ga uslikam ). Samo se hvalim jer je fotogenican Promenio pre 10 sati član mandrak_ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 195 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to super dok vam motori imaju par stotina km ili par hiljada. Okači ga na oglas sa malo više km i situacija je skroz drugačija. Slažem se da je 5600 puno za 15000km. Za 5600 ne bih kupio ni sa 1000km i urađenim prvim servisom. 4300 je možda ispod cene, ali su bile gume za zamenu i lanac je bio pri kraju. Još dok se prevede na ime kupca to je taman blizu 5000. Nisam hteo da trošim vreme i zato je bila ta cena. Moj je imao preko 15000km. Nisam ni gledao na kraju šta piše na odometru. Došao čovek, provozao krug, dao pare i otišao. Promenio pre 10 sati član ivannadjalin 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7290 Napisano pre 10 sati Advanced Member, 2486 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Lakše je spustiti cenu i prodati nego se mesecima razvlačiti sa "zainteresovanima" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 239 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj dao za 5400 +100 sedište, pre toga mu montirao nove gume i još dosta toga. Motor je bombona ali jbg meni nije legao. Nisam imao problem ni sa snagom ni sa udobnošću ni sa ciklistikom. Jednostavno eto. Sad jašem vožda 525 i iako je slabiji u početnom ubrzanju od MT, ima to nešto što mi se više sviđa, ne mogu ni da objasnim. Znači legao je na mesto. To kaže i 3500km za manje od 2 meseca. Oglasi su puni GSova i opasnih japanskih motora. To ne znači da su ti motori loši. A svako ko kupi motor od 450 kubika tj A2 kategoriju i očekuje čuda sa ubrzanjima i da ga vozi kao da je bmw 1000xr, jednostavno nije normalan Promenio pre 5 sati član Rapax 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...