chief.fire 157 Napisano Januar 27, 2024 U prolazu, 51 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je izaslo u javnost, naleteh juce.... ne znam gde je ova cena ali ako bude tako u evropi, bice propast za konkurenciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6788 Napisano Januar 27, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja razbiram japanski....ovo je Rumunija. 5 ipo somura, sa porezom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1325 Napisano Januar 28, 2024 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se na snimku u 6toj brzini na 100km/h je na 6.500rpm. Ne znam do koliko obrtaja se vrti agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Januar 28, 2024 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Danas kopo YT da nađem nešto o motoru, slabo... Jako mi se sviđa i koncept i sve oko njega. Cena dam se kladiti 7 keka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Januar 28, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan U Rumuniji je u cent ista cena sa 450SR, tako da bi bilo normalno 5990 kod nas 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2574 Napisano Januar 28, 2024 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan U Grčkoj je 5990 evra i poklanjaju nešto od opreme uz motor (kaciga, alarm, disk lock). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Januar 28, 2024 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno sam se zagreJo... Jedino što imam problem što sam ubeđen da neće biti registrovan da se proba.. Znam znam znam svi ste vi bili pa je moglo, ali ja sam išao i u BGu i u NSu jesenas i nisu imali 700mt registrovan.. "možeš tu po parkingu".. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 279 Napisano Februar 19, 2024 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Prvi komad u Evropi (kod braće Grka, naravno) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 831 Napisano Februar 26, 2024 MK Obrenovac, 560 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Po ovom snimku deluje da je em vozač profi em da je motor dosta sposoban da trpi ludorije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, koja beštija….Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 279 Napisano Februar 27, 2024 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo u Grčku i zvanično. Doduše nema još uvek vožnja, ali deluje baš onako kako bih ja to hteo. Jedino ona oznaka ispod sedišta kaže CF400, a delovao je malo sporije na svim videima. Nije to problem, ali ne bi bilo dobro da mu je 120kmh mučenje. Mada svuda piše da je to 450ccm 270° koji je i u 450sr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6405 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce do naseg sajma stici kod nas, da moze malo da se vidi, pipne, stipne… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1045 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Juče i ja vidim ovaj motor i odmah mi se svidi, mada meni se izgleda sve sviđa (Kove 500, Kove 800, KTM 790...) pa nisam reper. Motori nisu stigli, možda stignu za sajam, nije sigurno. Cenu nemaju ali okvirno 6-7k eur. Imaju dosta upita tako da će raditi rezervacije, jer izgleda da neće biti za sve. Može da bude marketing a možda i ne jer sam bio i kod nekih drugih prodavaca i skoro da nema ništa na lageri a i nabavke će biti ograničene. Izgleda da narod ima para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 279 Napisano Februar 27, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, oni uvezu 10 komada i kažu - ne vredi, velika potražnja, sve rasprodato moramo da dižemo cenu. Pa nije 1000 komada. I onda dižu cenu, koja je u Grčkoj 5990e (isto kao i 450sr). Da iskoristim stari srpski izraz - hajpuju. Samo lagano, nije baš da će svi da pljunu pare kao blesavi, pogotovo što je ponuda prilično široka, a oni gaze cenovno vrlo blizu Hondi (koja je realno - HONDA, pa makar i samo po imenu) A ljdui koji kupuju motore iz ove kategorije kupuju na kredit - što znači razlika između Honde i CF (i ostalih) nije 1000 ili 2000e, već 10-30e mesečno. Ja mislim da nov motor ne treba da se kupuje za keš. Promenio Februar 27, 2024 član Punktmann 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2590 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 1139 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/26/2024 at 6:22 PM, NIKOLA 1 said: Po ovom snimku deluje da je em vozač profi em da je motor dosta sposoban da trpi ludorije Vozi ga kao BMX(biciklo),sa motorom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6405 Napisano Februar 27, 2024 Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je sleteo CFMOTO (@cfmoto_scb) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 171 likes, 3 comments - cfmoto_scb on February 27, 2024: "Novi motocikl je sleteo Šta mislite o kojem modelu se... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1325 Napisano Februar 28, 2024 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Džim Džarmuš je napisao: Vozi ga kao BMX(biciklo),sa motorom. Ovo je vrh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Mart 2, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Od kad sam video ovo čudo, zainteresovao sam se za njega. I dalje mi je Zontes 501 G ADV prvi izbor ali ne može biti i konačni jer je još prototip a dok se ne opipa i ne provoza, sve je u magli... Pošto bih svakako da ostanem u kategoriji do 500 ccm uz ovog lepotana, razmišljam se i o Voge 525 DSX i Kove 510X koji treba da stigne na naše tržište... Pre neki dan sam probao 525, motor je odličan ali stalno imam utisak da je za mene malo "tesan" (191cm i 90-tak kg). Mislim da će slična priča biti i sa Kove-tom... Iskreno, ni ovaj mi ne deluje prekomforno za moje gabarite ali Bože moj... Atlantic-u se mora naći zamena: 22 godine motora i 110 K km na cajgeru govore u prilog tome. Naišao sam na ovaj podatak vezan za vožnju na "otvorenom" putu: Videh u temi o Voge 300 Rally da se koleZa @eurokrem igrao sa zamenom zupčanika i dobio odlične rezultate u vidu "rasterećenja" agregata. Pošto takodje ne bih vijao neki teški off road sa ovim motorom, pretpostavljam da će ovako nešto biti moguće i sa njim... Ili grešim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Mart 2, 2024 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ne griješiš, to vrijedi za sve motore podjednako.Nađi online kalkulator prenosnih odnosa i malo se poigraj.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Mart 6, 2024 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo motor koji sam uvek hteo... Ne znam zašto mislite da bi mu auto put bio problem, kanda su vam ove silne konjaže drugih modela zaslepele. 130km/h sa 50konja laganice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Mart 8, 2024 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao juče distributera, biće cena oko 6000 eur. Od aprila će biti dostupan.. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4187 Napisano Mart 8, 2024 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja biće NC na oglasima u maju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Mart 8, 2024 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Od juče je u oglasima na PA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1694 Napisano Mart 8, 2024 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan To si izgleda samo ti video? Daj link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Mart 8, 2024 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ma moj motor je u oglasima, nc 750s. Ne verujem da te zanima.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...