mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 31, 2023 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Spazih danas u Banjaluci. Ovo dobro izgleda i djeluje kvalitetno. Kolor sema je odlicna. Trk 702x 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1305 Napisano Novembar 17, 2023 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put protutnji taj dečko,čovjek pored mene,nikako da ga negdje u stajanju nahvatam? Da ne znaš ko je slučajno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Novembar 17, 2023 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se isto boja svidja. Ima devojka koja je vozala trk502x ,obisla bukvalno svet,sad je presla na 702x. Ima na instagramu ju_rider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, mali_zmaj said: Svaki put protutnji taj dečko,čovjek pored mene,nikako da ga negdje u stajanju nahvatam? Da ne znaš ko je slučajno? Nem pojma. Motor je bio ispred AS-a pod starcevicom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alkomen 12 Napisano Novembar 18, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alkomen 12 Napisano Novembar 18, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lično sam prezadovoljan,vozi se lakše od bicikla sasvim dovoljno snage za prosečnog korisnika.Motor je preudoban mene lično je kupio za sve pare. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 306 Napisano Januar 29, 2024 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Da li ima neko od kolega na forumu trk 702x da je presao 3-4k pa da napise svoje utiske. Interesuje me kako se ponasa van asfalta zbog visine donjeg dela od 19cm. Ako ima neko svoje iskustvo da podeli bio bih veoma zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano Januar 29, 2024 Drug član, 2362 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 702X je više sport turer nego adv. Ne znam koliko bi bio sposoban za neki off obzirom na nepostojanje zaštite sa donje strane. Još uvek 502X ostaje kao opcija bolja varijanta za off. 702X je više orjentisan za asfalt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Januar 29, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta podrazumevate za off road. Ako mislite na makadam ili soldan zemljani putz mogu i 502 i 702, ako mislite na pravi off road (da idete gde nema puta) tu ne moze ni jedan od ova dva. 502 ima 48ks na 250kg tezine, a 702 je niži i nema engine guard (šus pleh). Za off road su tamperi (1cyl) tezine 140-150kg i jakog obrtnog momenta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13147 Napisano Januar 29, 2024 Ne silazi, 7469 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Makadam i zemljani put možeš i Goldwing da se voziš. Sve su to putni motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 306 Napisano Januar 30, 2024 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, Za sada sam isao samo po makadamskom i zemljanom putu(Bobija, Povlen, Tara, Zlatibor....), gde god bih nasao neko iskljucenje i gde god bih mogao sa trenutnim motorom da prodjem. Naravno bilo je i delova do kojih sam dosao i shvatio da moram nazad... Upadne mi tocak u kanal pa se ne mogu motor da izvucem pola sata itd... Potreban mi je putni motor sa kojim mogu da odem na neko duze putovanje ali i da odvozam TET. Znam da nema zastitu sa donje strane ni crash bar(to bih dodatno stavio) imam neku ideju da mu promenim komplet izduvnu granu da bih dobio veci ,,clearance". Zanima me koji su utisci ljudi koji su ih vozili na duze staze? Kako se ponasa sa koferima pri vecoj brzini? Kakva je zastita od vetra? I da li je neko sisao sa njim van asfalta pa da podeli svoje iskustvo... Uzecu ga na probu vec su mi nudili ali ja nisam mogao da se organizujem, pa reko da vidim ovde kakvi su utisci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5936 Napisano Januar 30, 2024 (promenjeno) Drug član, 2046 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @OgiBG nije ovo motor za TET. Kao što ti kolege rekoše - mnogo više je orjentisan na putovanja nego na vožnju van puta. I nije tu samo klirens u pitanju: prvo pretežak je (i motori od oko 200kg nisu za neki ozbiljniji off road, ali ajde sad, voze se nekako ); ima mali hod amortizera (samo 150mm), ima 19 inča prednji točak. Ako te ozbiljnije privlači vožnja van puta, ali da uz to možeš normalno i da putuješ - gledaj nešto do ili oko 200kg, 21 prednji točak, min 200mm hoda i napred i pozadi. A onda obično i klirens bude oko 22 - 25 cm. Tenere je neprikosnoven u toj klasi, tu je Tuareg, a sada se nešto kuva i kod kineza, tj. mi čekamo da vidimo šta su skuvali: Kove 800X . Ima tema, baci pogled. Pozdrav! Promenio Januar 30, 2024 član živke 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 306 Napisano Januar 30, 2024 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao, izgleda zanimljivo Tenere i Tuareg nisu u mom cenovnom rangu, budzet je 9-10K max... Sem ako ne bude neki nenormalni popust na sajmu u martu (a znam da se to nece desiti). Zato i gledam kako da uklopim sve u taj budzet. Da bude za duze putovanje ali i za neku vrstu off road-a... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 328 Napisano Januar 30, 2024 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Novi himi. Bar tako kazu. Sent from my SM-A525F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano Januar 30, 2024 Drug član, 2362 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da podsetim @Markone88 i ostale.... ne znam da li iko od vas prati lik i delo ovog malog talijana ali, evo u video formi apsolutni demant tvrdnji oko priče da TRK ne može off da radi Ko od nas 10% ovoga odradi...skidam kapu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Januar 30, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, mick said: Ja samo da podsetim @Markone88 i ostale.... ne znam da li iko od vas prati lik i delo ovog malog talijana ali, evo u video formi apsolutni demant tvrdnji oko priče da TRK ne može off da radi Ko od nas 10% ovoga odradi...skidam kapu! Ma naravno da moze, ali nisu svi mojih/tvojih dimenzija da motor od 260-270 kila (pun opreme) podignu kad padne u sred neke nedodjije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano Januar 30, 2024 Drug član, 2362 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Markone88 je napisao: Ma naravno da moze, ali nisu svi mojih/tvojih dimenzija da motor od 260-270 kila (pun opreme) podignu kad padne u sred neke nedodjije Baš rekoh zato...taj mali čovečuljak se prilično dobro rve sa motorom. Realno niti jedan veliki Adv motor nije za off ko je u vlasništvu standardnog vozača. Prosto je veće cimanje nego uživanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6581 Napisano Januar 31, 2024 Drug član, 1896 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Gledam slike… agregat kao da visi sa motora, bas je nekako otvoren ceo, nikakva zastita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 306 Napisano Januar 31, 2024 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Sharky - Alex je napisao: Gledam slike… agregat kao da visi sa motora, bas je nekako otvoren ceo, nikakva zastita To je tacno, ceo donji deo je ,,otvoren'' i da sad kad se malo zagledas kao da visi . Mislim da samo tako izgleda, ali da nema zastitu nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 306 Napisano Januar 31, 2024 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene licno tice nije mi problem da motor bude vecih dimenzija, cak to i trazim... Jer sa svojih 189 i 88kg bitan mi je polozaj sedenja/nogu za duze distance. Hvala @živke za predlog da bacim pogled na Kove 800x. Jedino sto me plasi kod njega su dimenzije... Svaki video koji sam pogledao ko god ga vozi izgleda mi sitnije gradje(mozda nije tako, ali meni izgleda da jeste). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano Januar 31, 2024 Drug član, 2362 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, OgiBG je napisao: Sto se mene licno tice nije mi problem da motor bude vecih dimenzija, cak to i trazim... Jer sa svojih 189 i 88kg bitan mi je polozaj sedenja/nogu za duze distance. Hvala @živke za predlog da bacim pogled na Kove 800x. Jedino sto me plasi kod njega su dimenzije... Svaki video koji sam pogledao ko god ga vozi izgleda mi sitnije gradje(mozda nije tako, ali meni izgleda da jeste). Gabaritno veći od TRK500X teško da ćeš naći za nas više...svi ostali imaju više fuzastere i noge su još povijene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 306 Napisano Januar 31, 2024 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mick je napisao: Gabaritno veći od TRK500X teško da ćeš naći za nas više...svi ostali imaju više fuzastere i noge su još povijene. TRK502X sam vozio 3-4 dana. Iskreno nikad do tog trenutka nisam vozio motor tog gabarita i da budem iskren nisam ni sanjao da se tako „lako" vozi... Kad sam se vratio na moj Leoncino bio sam u fazonu „auuu kolicki motor vozim" Ali iskreno fali mu jaci motor da bi njega stavio na listu za kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano Januar 31, 2024 Drug član, 2362 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, OgiBG je napisao: TRK502X sam vozio 3-4 dana. Iskreno nikad do tog trenutka nisam vozio motor tog gabarita i da budem iskren nisam ni sanjao da se tako „lako" vozi... Kad sam se vratio na moj Leoncino bio sam u fazonu „auuu kolicki motor vozim" Ali iskreno fali mu jaci motor da bi njega stavio na listu za kupovinu. U ovom trenutku ne vidim bolju kupovinu u ceni 7-9k od QJ brenda...800SX mislim da je 8500e ili SVT650X, 6900e. 800SX je na 90 i kusur ks a SVT je na 87ks pri tome je V2 agregat. Veći su motori svakako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 306 Napisano Februar 1, 2024 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam QJ, ali nekako mi nije to to. Linije motora, zavrsna obrada... Takav je moj subjektivni osecaj... Cekam sajam u martu, pa cu videti kako se krecu cene i kakva je ponuda. Mozda spuste transalp 750 na 9999€ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
englis 28 Napisano Februar 7, 2024 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi jedini za subjektivni osećaj i bez obzira na bogatiju opremu kod QJ-a i dalje mi je 702(x) prvi pik na draftu u svakom pogledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...