grafigo 3202 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 786 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ček da nahvatam pašenoga, da vidim kad mu sin ide za NS, pa da ti ponese. Imam jedan viška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2491 Napisano Avgust 20, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, grafigo je napisao: Ček da nahvatam pašenoga, da vidim kad mu sin ide za NS, pa da ti ponese. Imam jedan viška. Hvala drug. Ja juce zakacio magicnom kad sam brisao soferku iznutra i slomio. Treba mi veceras. Tako da hvala ti u svakom slucaju. Sad bio na pumpama, nemaju. Bice 3m dvoslojna traka i gasss... Promenio Avgust 20, 2023 član Dejan88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na pumpama da se kupiSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2491 Napisano Avgust 20, 2023 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Na kojim pumpama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nis i Gazprom a ima i na oglasima ORIGINALNI Držač Nosač za TAG uređaj RASPRODAJA - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM NAPOMENA: KOMUNIKACIJA PREKO ISKLJUČIVO PREKO PORUKA(KP, SMS, VIBER, WATSAPP. . . )NA POZIVE ODGOVARAM POSLE 17H RADNIM DANIMAOriginalni serijski držač za TAG uređaj za naplatu putarine sa lepilom. Plaćanje pouzećem prilikom slanja brzom poštom, uplatom na račun ili lično preuzimanje. Poštarinu plaća kupac, za broj tekućeg računa obratiti se putem SMS-a ili porukom preko aplikacije. Za veće količine moguća korekcija cene. Guglaj "nosač za tag" i izaći će ti dosta toga...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2491 Napisano Avgust 20, 2023 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi mi porucivanje, treba mi za danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2591 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Deki, radiće ti tag i bez nosača, a nabavićeš isti kasnije. Ja kad sam nekada tražio samo nosač nalazio sam jedino na KP-u… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Avgust 20, 2023 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da kažeš da si negde na pumpama tražio, ali vidi na sajtu puteva Srbije ima spisak pumpi baš za nosače, možda bude od pomoći. https://www.putevi-srbije.rs/index.php/енп-електронска-наплата-путарина/носачи-за-енп-уређај 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2491 Napisano Avgust 20, 2023 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, vasa.93 je napisao: Deki, radiće ti tag i bez nosača, a nabavićeš isti kasnije. Ja kad sam nekada tražio samo nosač nalazio sam jedino na KP-u… I to sto kazes, mada sam ga za prvu pomoc zalepio dvoslojnom trakom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2491 Napisano Avgust 20, 2023 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, dulegolub je napisao: Vidim da kažeš da si negde na pumpama tražio, ali vidi na sajtu puteva Srbije ima spisak pumpi baš za nosače, možda bude od pomoći. https://www.putevi-srbije.rs/index.php/енп-електронска-наплата-путарина/носачи-за-енп-уређај Bio na eko i lukoil-u. Hvala u svakom slucaju. Nisam imao vise vremana da trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Avgust 22, 2023 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Da li je grčki tag vezan za ime/vozilo ili mogu na primer da ga pozajmim od nekoga i samo uplatim kredit?Sent from my SM-A336B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Avgust 22, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Vezan i na ime i na vozilo, ali tebi je bitno to što je vezan za reg.oznake. Da li može da se koristi na drugom vozilu iste kategorije kao kod nas, to ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Avgust 22, 2023 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan MaxiS je napisao 10-tak postova ranije da je on probao i da radi i na drugim vozilima (automobilima) tj. da nije baš vezan za registraciju.... Ja nisam probao ali bi mi bilo lakše da je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Информација за вас, везано за Таг уређаје у Грчкој. Дакле, не само да су га искомпликовали са безбројним наплатним рампама, на сваких 50-60 километара, већ су га додатно с*ебали са тим таговима. Уређај узет код ````,,Егнатиа одос" може бити допуњен само на њиховим наплатним рампама. Ко не иде даље од Катеринија, на југ, Игуменице на запад или Тасоса на исток, нема проблем. Међутим, крене ли се, рецимо од Јанине на југ, ка Кегалонији или још даље на Закинтос, онда ћете се серести са ,,Јониан одосом". Уколико се запутите до Атине, па преко Коринта на Пелопонез, тамо је ,,Олимпиа одос". Елем, сви они дају уређаје бесплатно и то није проблем, уколико службеник зна енглески и може да вам објасни у чему је ,,квака". Ја сам тек касније (много километара касније схватио шта је службеница, на свом назови енглеском покушавала да ми каже... Није била никаква драма, остао сам ,,кратак" 2-3евра до Евзонија, а Олимпиа таг, чувам за успомену. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Njima vise firmi odrzava puteve, stoga im rampe nisu na ulazu ili izlazu sa autoputa (kao kod nas), vec tamo gde prestane odrzavanje jedne, a krece odrzavanje druge firme. Zato je dopunjavanje online najbolja opcija. Sracunas koliko otprilike ima (ima raznih aplikacija i stranica gde su im rampe i koliko koja kosta), uplatis i teras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Septembar 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Једино што сам успео рационално да смислим, да су запослили хиљаде људи на тим наплатама. Немам друго објашњење. ЕДИТ: Добро је што им сајтови имају опцију за енглески... На пр. Διόδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη DIODIA.COM.GR Σταθμοί, Χρεώσεις, Χάρτης, Γενικές πληροφορίες, Εκπτωτικά Προγράμματα, Πομποδέκτες Διελεύσεων ΔΙΟΔΙΩΝ Αθήνας-Θεσσαλονίκης Promenio Septembar 10, 2023 član boki.64 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 9. 2023. at 12:38, boki.64 je napisao: Немам друго објашњење. Koncesije...firme koje su dobile tender za izgradnju te deonice, kontrolisu i naplatu putarine...kao sto neko gore rece, vise firmi je dobilo po neki tender i sada X naplatnih rampi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 685 Napisano Jul 16 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko skoro aplicirao za grcki TAG? Ja sam popunio zahtev pre 5, 6 dana i dobio potvrdni emal da je prijava podneta. Kontaktirao sam ih juce, cisto da proverim status aplikacije, odgovorili su da je malo duzi rok isporuke nego inace zbog veceg broja zahteva, pa resavaju hronoloski kako su stizali. Ponudili su mi opciju da licno preuzmem u kancelariji u Grckoj (Evzoni npr.), ali koliko videh ne rade vikendom i posle 17h, tako da to otpada kao opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Jul 16 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine, stiglo bez problema. Ako ideš posle 25. 07. i ne rešiš do tad, daću ti ja moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jul 16 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vratio jutros imam dva komada ako ti ne stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Jul 16 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da pitam i ja... Sad mi je kasno da apliciram za grčki tag uređaj, kasno sam se setio... Deca sa društvom idu za vikend na Tasos, sa dva auta. Ja u ponedeljak, olimpijska regija, drugim kolima. Kolko oni imaju putarina do Keramotija, da li je baš velika gužva na naplatnim rampama ? Za Makedoniju ćemo uzeti M Card na prvoj naplatnoj stanici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jul 16 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je od prosle god do tasosa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jul 16 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su poskupeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosm 67 Napisano Jul 16 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih cene od danas. Kad sam isao na Tasos, isao sam preko Bugarske, to su poslednja dva iznosa (06.07.2024.). Danas se vratio preko Evzonija, to su danasnji datumi (16.07.2024.), mada sam se kod Stavrosa na kratko (na giros ) iskljucio sa autoputa, ali mislim da to ne menja troskove. Promenio Jul 16 član milosm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Jul 16 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio, ima 5 putarina... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...