PlivajućiZamajac 1 Napisano Ponedeljak u 13:08 U prolazu, 1 post Lokacija: Banjaluka Prijavi odgovor kao problematičan @Midjo2 I sam sam u istoj nedoumici što se tiče izbora motora. Srećom, u Banjaluci je prilično sužen izbor, pa nam je lakše. Mada, kod mene je malo drugačiji problem, više me brine kako nogicama da dohvatim podlogu, nego kud ću sa koljenima. Na Voge 525 sam samo sjedio, a CFMoto 450MT i 700MT sam vozio, prošle godine, na test danu/događaju. 450MT me je iznenadio i oduševio. Zbog kratkih prenosa, motor vuče "kao veliki" u svakom stepenu prenosa. Imao sam utisak da letim, a nigdje nisam prekoračio ograničenje brzine. Poslije prijatnog iznenađenja, 700MT mi je ostavio mlak utisak, iako mi se sve čini da nije do njega. Offroad mi (još uvijek) nije zanimljiv, motor mi treba za provlačenje između živopisnog sabraćaja krajiške ljepotice i povremene izlete (sa ženom) na sve strane svijeta. Brzine veće od 110 km/h mi nisu privlačne, tako da kratki prenos 450MT nije problem. Odluku i kupovinu je odgodilo "poslovno" predstavništvo CFMoto u Banjaluci. Ne mogu da ih namolim da mi uzmu pare (u zamjenu za 450MT 2026.) i moram da čekam da se rasproda 2025. godište, pa ako budem dobar, razmotriće. Pretpostavljeno vrijeme čekanja je, što bi rekao Radovan III, između dva i dvije stotine dana. Već su nabrojane prednosti i "mane" 525 i 450MT, s tim da je, kod nas, 525 sa akcijskom cijenom, skuplji i od 450MT i od 700MT za 250, odnosno 500 evra. Zato ti predlažem da uzmeš u obzir i CFMoto 700MT. Uskoro će Voge 525 biti na raspolaganju za test, a CFMoto modeli će moći da se testiraju čim se završi Motofest (nećeš morati da čekaš test dane, telefonska najava će biti dovoljna). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo2 5 Napisano pre 14 sati U prolazu, 10 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sugrađanina Banjalučanina, dobrodošao. Hvala na podijeljenim iskustvima, i ja sam otprlike tako shvatio nakon čitanja ovih tema i čledanja YT recenzija. Ali ja ipak više naginjem VOGE-u, prvo, ne treba mi off-road, a drugo, fizonomijski mi bolje leži i ljepši mi je. 700MT ne bih, zapravo ne bih ništa preko 500cc, nakon Peda Tek 250, bilo koji od ova dva će mi biti kao Ferrari. Jeste VOGE 525 DSX malkice skuplji, ali šta znam.. bitnije je da meni fino "legne", nego da gledam koju stotinu evra. Ista priča, provlačenje kroz gradske gužve i povremeno bliži ili dalji put, jeste 450MT "eksplozivniji", ali džaba kada smetaju koljena. Čekam te "testne dane", probaću i CFMOTO, što da ne, ali volio bih da mi 525 DSX bolje "legne". Jedino ne znam šta misliš o činjenici da CFMOTO kod nas posluje godinama, a QUADMOTO tek od prošle godine (oni prodaju VOGE). Da li su kao kompanija ozbiljniji, da li imaju okej podršku, dijelove, mehaničare? I to je bitna stavka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo02 18 Napisano pre 12 sati U prolazu, 27 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan @Midjo2 Jos jedna stvar, 700MT je tezi dosta od 525DSX 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 113 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 625DSX, Tomos a3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Midjo2 je napisao: Jedino ne znam šta misliš o činjenici da CFMOTO kod nas posluje godinama Ovo ti ne znaci apsolutno nista, Guevara posluje u Srbiji godinama, pa pogledaj u temi CFMOTO 700 MT koliko se pate sa delovima i reklamacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4529 Napisano pre 11 sati Drug član, 1177 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Midjo2 je napisao: Pozdrav za sugrađanina Banjalučanina, dobrodošao. Hvala na podijeljenim iskustvima, i ja sam otprlike tako shvatio nakon čitanja ovih tema i čledanja YT recenzija. Ali ja ipak više naginjem VOGE-u, prvo, ne treba mi off-road, a drugo, fizonomijski mi bolje leži i ljepši mi je. 700MT ne bih, zapravo ne bih ništa preko 500cc, nakon Peda Tek 250, bilo koji od ova dva će mi biti kao Ferrari. Jeste VOGE 525 DSX malkice skuplji, ali šta znam.. bitnije je da meni fino "legne", nego da gledam koju stotinu evra. Ista priča, provlačenje kroz gradske gužve i povremeno bliži ili dalji put, jeste 450MT "eksplozivniji", ali džaba kada smetaju koljena. Čekam te "testne dane", probaću i CFMOTO, što da ne, ali volio bih da mi 525 DSX bolje "legne". Jedino ne znam šta misliš o činjenici da CFMOTO kod nas posluje godinama, a QUADMOTO tek od prošle godine (oni prodaju VOGE). Da li su kao kompanija ozbiljniji, da li imaju okej podršku, dijelove, mehaničare? I to je bitna stavka. pre 39 minuta, tloken je napisao: Ovo ti ne znaci apsolutno nista, Guevara posluje u Srbiji godinama, pa pogledaj u temi CFMOTO 700 MT koliko se pate sa delovima i reklamacijama. Ovo što je tloken rekao je apsolutna istina. Mada ni Voge nije bolji po tom pitanju, imaju oni uvoznika već 2 godine, obećavali da će da pošalju 900DS na demo i nikad nije stigao. Uvezli su 1 primjerak, za privatne potrebe vlasnika firme uvoznika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5104 Napisano pre 9 sati Drug član, 3137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, miki je napisao: Ovo što je tloken rekao je apsolutna istina. Mada ni Voge nije bolji po tom pitanju, imaju oni uvoznika već 2 godine, obećavali da će da pošalju 900DS na demo i nikad nije stigao. Uvezli su 1 primjerak, za privatne potrebe vlasnika firme uvoznika. Ja mogu reći iz prve ruke...dvojica kolega su imala problem sa displejom na DSX jednog su razvlačili tipa 30 dana a drugi je zamenjen na redovnom servisu. Bez nekih velikih cimanja...realno NIKOG ne bih poredio sa Gevarom...oni su šampioni u zavlačenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...