LukaLav89 3 Napisano juče u 06:34 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 DsX Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Mladen0202 said: Što se tiče lupkanja i krljanja, ja to nisam bio primećivao kod mene. Menjanje brzina će biti značajno tiše kada se odradi prvi servis i sipa drugo ulje (prvo ulje nije isto, dosta je ređe), čak će se dosta smanjiti i vibracije mašine. Za lanac je već dosta komentarisano da nije neki i da se u prvih 1.000km mora dotezati dva, tri puta. Za sada imam oko 8.000km i više nisam morao da dotežem isti posle tih 1.000km.. Planiram da ga zamenim sa boljim ali sad za sad će pomine . To sto cujem je genralno blago...mogu da ti posaljem snimak...ima stranaca koji imaju tu istu nedoumicu...Hvala na info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14919 Napisano juče u 08:20 Ne silazi, 1492 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da blago promeni zvuk sa pritisnutimni otpuštenim kvačilom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 327 Napisano juče u 08:44 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam jednu finu vožnju sa mojim 525dsx od petka do ponedeljka. Pređeno nekih 1200km za to vreme. Motor je ispunio sva moja očekivanja u ovoj turi, iako je bio natovaren sa 3 puna kofera. Ruta je bila BG-Žabljak (prvi dan), kanjon Morače-Ulcinj (drugi dan), Ostrog-Foča (treći dan), Višegrad-BG (četvrti dan). Bilo je veoma malo autoputa gde je išao koliko god sam hteo (uglavnom 150 po gps), uglavnom magistrala. Temperature su bile od 13°C do 39°C, agregat je podneo sve bez da štucne. Potrošnja totalno prihvatljivih 3.5L po čepu, ne po displeju koji mi uvek pokazuje 0,5L više. Išlo se po putevima gde koze pasu pod ručnu, po šljunku nekih 20km, znači od najboljeg do najlošijeg puta, sve je prošao sa čistom peticom. Zadnji dan, kad je bila i najveća vrućina, samo sam hteo što pre da stignem kući pa je vožen kao da je ukraden. Ukratko, ko hoće motor za putovanje, ne bi ja tu gledao dalje. Udoban je, dovoljno brz kad treba, upravljiv, gume ulivaju poverenje, agregat sasvim adekvatan. Ako neko ima neko specifično pitanje, tu sam. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen0202 17 Napisano juče u 09:08 U prolazu, 17 postova Lokacija: Niš Motocikl: Voge DS525X Prijavi odgovor kao problematičan @Rapax Takođe sam i ja izvozao sličnu turu pre jedno dve nedelje, pređenih 1500km. Niš - Žabljak - Budva - Niš (naravno, još 50 stajanja, obilaznica i kozjih staza između). Da ne "tupim" mnogo, utisci su isti kao tvoji, tura prošla bez problema, motorom vrlo zadovoljan. Natovaren u full-u, ali skoro pa i da ne oseća to. Lagan u krivinama, dovoljno snage za sve. Idealna putna 90-100km/h. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 573 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Kvačilo melje kada je u leru, fabrički lanac jeste loš, mnogo puta je pisano o istim stvarima. Ali više motora za toliko para nema, isto rečeno sto puta. Ja mogu da kažem da je nakon nekih 13.000km mnogo manje vibracija, lepše radi. Imam jednu zamerku a to je trenutno ulje koje je u mašini..ne znam šta su sipali na servisu ali mi se ne sviđa kako odvaja kvačilo kada se zagreje baš. Kada je baš zagrejan mora da se vodi računa na kvačilu, zna onako da zatrese na kretanju. Na hladno je perfektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo02 18 Napisano pre 21 sati U prolazu, 33 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan @Don_Kihot jel su prestale vibracije sa fuzastera preko 4000 obrtaja, meni se prenose ponekad i preko rezervoara i plastika do kormana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1878 Napisano pre 20 sati prisutan, 1373 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan To su dvocilindraši, nemam pojma kako zamišljate da nema vibracije, dal na fuzasterima, ili negdje drugdje? Mora ih biti barem malo!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 573 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ne može biti potpuno bez vibracija, imao sam ih i na rednom četvorocilindrašu. Ono što je defakto jeste da su vibracije u prvih par hiljada km dosta primetnije, dok se kasnije mnogo manje primećuju, meni ne smetaju. Ranije na recimo 130 objektivno ceo motor užasno vibrira, sad je to dosta dosta manje primetno i mislim da se svodi na subjektivni osećaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 327 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Totalno se slažem sa @Don_Kihot Imam utisak da se vibracije pomeraju ka višim obrtajima kako se motor razrađuje. Ja sam prvu promenu primetio pri promeni lanca za bolji. Nekad je i na 4000ob znao da vibrira, sada taj osećaj imam tek na 6000. Što se tiče zvuka kada je u leru, čuje se blagi huk kada nije pritisnuto kvačilo, i mislim da je tako na svakom. Ništa drastično. Ovaj agregat je proveren, nije novotarija a menjač radi odlično. U odnosu na 450MT ima malo više vibracija ali i dosta opušteniju vožnju na većim brzinama. Jedino mi nisu jasni E i S modovi vožnje gde ne primećujem nikakvu razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14919 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 1492 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa u tim modovima malo promeni zvuk i možda malo bolje reaguje u s a možda je i placebo. Kod mene od početka vibracije se osećale tek na nekih 5,8-6 k a sad da li su slabije ili sam se naviko i to je pitanje. U glavnom ništa alarmantno i neprijatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 573 Napisano pre 56 minuta Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan U modovima voznje ne vidim bas nikakvu razliku...Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...