mangup 18 Napisano pre 17 sati (promenjeno) U prolazu, 23 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Voge 525ACX Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim da sam bio na trećem servisu - nisam stigao do 10k, pa sam ga odradio na 8500 km. Pitao sam vas za savet gde da nosim, ali mi se u medjuvremenu pojavio problem da nije ubacivao u 3-u brzinu iz prvog nego čuješ klik i misliš da je ubacio ali nije. Ponoviš i onda ubaci. Pa sam zvao Nautiku, gde sam i uzeo motor, rekli da slobodno odnesem u Suboticu. Zakazao termin i nakon dan me zvali iz Subotice da ipak nosim u BG . Nije problem. Trebao sam ići na odmor, taman na pola puta ostavim motor i u povratku ga pokupim, tako se i dogovorio sa njima. Moram da pohvalim tamo ekipu CTC Unit na Ostružnici. Motor je sređen urađeno je sve što sam zamolio. Rešen je problem koji sam imao. Takodje zamenjeni dumperi u zadnjem točku. Motor je ko nov. Prezadovoljan sam i uživam u vožnji. Samo da skrenem pažnju, pogledajte cene koliko naplaćuje uvoznik i njihov servis. Za rad mi nije žao, jer su uradili posao. A pogledajte koliko mi je naplatio prošle godine ovlašćeni servis u NS. Skoro za iste pare sam dobio mnogo više, bolje i kvalitetnije. Koliko bi me u Ostružnici izašao prošlogodišnji servis ? Sledeći odlazak na servis će biti isto u CTC Unit, Ostružnica. Sve pohvale za servis i preporuka. E da kad sam isao kući iz BG refleksno krećem da nameštam retrovizor, jer malo po malo se pomeri od vibracije, tu budem iznenadjen, on stoji na mestu, dotegnut. Promenio pre 17 sati član mangup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15631 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 1543 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Mladen0202 je napisao: Da li si krenuo putevima Rumunije? Ja se baš juče vratio sa Transalpine, motor poslužio odlično (samo da ga ne ureknem )! Juče sam bio na Transalpini,išao sam iz pravca Sebes-a prema jugu i noćio u Golupcu. Sad sedim u kafani negde oko Pančeva na povratku kući. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 598 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je iskistvo do sad sa ovim gumama? Kako te sluze? Generalno mnogo malo iskustava i komentara ima o mitas gumama tako da je svako iskustvo dobrodoslo.Mozda slika govori vise od reci. Ovo je posle Rumunije. Nisam ih probao po kiši, ali ovo što sam vozio po suvom baš sam zadovoljan. Guma drži do granica motora. Dobra je i na kočenju, i na obaranju. Nisam imao nekog ozbiljnog makadama. Verujem joj što je jako bitno. Samo da vidimo koliko će preći, iz fabričkih Metzeler sam izvukao 12-13000.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 90 Napisano pre 8 sati U prolazu, 92 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda tek 250, voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za takvu voznju i hvala za info u vezi guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...