bopk 1500 Napisano Nedelja u 08:21 Drug član, 2000 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nc750x ima auto škola u Prokuplju. Star godinu-dve. Škola se zove smer pa možeš kod njih da dodjes da pogledaš. Na ulazu su u Prokuplje kad se dolazi iz Leskovca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3514 Napisano Nedelja u 09:04 Drug član, 2023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, R3MAX1989 je napisao: Jel ima neko kontakt od njega da ga zovem sutra? Pusti mu poruku, mozda i vidi kad udje na forum. Kokegaaaaa @Predator016 javi seeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 12:21 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, bopk said: Nc750x ima auto škola u Prokuplju. Star godinu-dve. Škola se zove smer pa možeš kod njih da dodjes da pogledaš. Na ulazu su u Prokuplje kad se dolazi iz Leskovca. Pa kako ne znam za smer, znam se sa Vladom koji drzi tehnicki. Eto mogo sam da odem da ga probam. Problem je sto sutra verovatno moram da resim sve jer pitanje dal se nisu prodali danas na sajmu… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 12:22 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, RankoBg87 said: Pusti mu poruku, mozda i vidi kad udje na forum. Kokegaaaaa @Predator016 javi seeeee Poslao sam mu poruku… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 12:23 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Skittles said: Poteraj se do Niš, neje na kraj sveta, tamo ga sigurno ima NC, ako ne u salon, na korzo onda, vrti se po grad dok ga ne nađeš pa gledaj, idealno pored kafić da gazda bude tu. Da idem da stanem u centar i da stopiram svaki NC koji prodje. Kao brate daj motor da probam… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 12:26 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Blaza said: I taj što si uzeo ako ga ostaviš, lepo ćeš se voziti. A uvek možeš za godinu - dve da zameniš uz doplatu za drugi. Ako uzmem novi motor voleo bi da ga vozim dugo, ne zelim da prodajem posle par godina. I ovaj je dobar sve sam zivo pregledao. Bukvalno samo razlika koja me vuce je sto je NC pravi motocikl i da bi mozda trebao eto da predjem na nesto ozbiljnije sa pravim kubikazom… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18903 Napisano Nedelja u 12:52 Vozim motor, nisam BAJKER, 2535 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, R3MAX1989 je napisao: Ako uzmem novi motor voleo bi da ga vozim dugo, ne zelim da prodajem posle par godina. I ovaj je dobar sve sam zivo pregledao. Bukvalno samo razlika koja me vuce je sto je NC pravi motocikl i da bi mozda trebao eto da predjem na nesto ozbiljnije sa pravim kubikazom… Ja mislim da bas gresis, treba kao nov vozac da promenis sto vise motora u prvih par godina, da vidis sta ti odgovara i da nadjes sebe, kasnije uzmes motor i vozis ga dugo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 13:44 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, BokyBoy said: Ja mislim da bas gresis, treba kao nov vozac da promenis sto vise motora u prvih par godina, da vidis sta ti odgovara i da nadjes sebe, kasnije uzmes motor i vozis ga dugo. Zvao drugara u Prokuplju ima ga u auto skoli, hvala kolegi iz PK sto ga je pomenuo jer nisam ni znao. Treba mi nemih sat vremena iz Le do Pk da odem da ga probam, medjutim ne javlja se prodavac sa sajma da mi potvrdi da nisu svi prodati. Ukoliko ga ima na stanju odustajem od ADV 350 i uzimam NC. Evo cekam da vidim da li ce da se javi. Za NC drug kaze na tehnickom ovaj kaze uzimaj ga odma predobar je motor, isto kao sto je i vecina vas ovde potvrdila… 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 13:53 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko kontakt od ljudi, prodavaca bilo kog iz Delte ili Stojanova neka pise da ih zovem odmah… Jer juce ostala poslednja 2, ako su se prodala dzaba sve… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 14:37 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, skinuo rezervaciju sa adv i rezervisao NC 750, iskreno ubedili ste me vi i drug sa tehnickog. Nema nazad vise, cekam potvrdu i sutra ujutru ucesce da uplatim. Iskreno jaci mi osecaj sada kada sam promenio odluku, jedino me brine sto nisam ni seo na njega niti ga video uzivo. Ali nema nazad vise i to je to, kad bude sve zavrseno kacim slike i naravno kome bude trebalo drustvo da vozimo zajedno rado cu se odazvati… 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 815 Napisano Nedelja u 14:41 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da brineš. Najbitnije je da ti srce zaigra, sve ostalo je manje važno. Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4250 Napisano Nedelja u 14:42 Drug član, 957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kao neko ko je vozio ADV350 a sada je na X-ADV - nisi pogrešio niti 1 promil. ADV je skuter, koliko god bio dobar, NC je motor. U vožnji nebo i zemlja, ležeći, rupe, obilaženje vozila, autoput tek... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1251 Napisano Nedelja u 14:52 Zainteresovan, 798 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, tek sad vidim ovu prepisku, nisam ni ulazio na forum za vikend, vozao se po ceo dan. A nisam ni primio poruku od kolege, ne znam gde mi je poslao. Naravno da je moj motor na raspolaganju, nije nikakav problem. Kolega zemljak, najbolje je da mi se javis telefonom, pa ćemo se dogovoriti. Upravo se opremam da se provozam malo po okolini, dok ne padne kiša, pa neću ni ulaziti na forum. 064/8656988. Saša Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 15:01 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, dragan_alumiroi said: Nemoj da brineš. Najbitnije je da ti srce zaigra, sve ostalo je manje važno. Srećno! Realno radi malo ono u stomaku, ipak je ovo najjaci motor koji cu voziti a da je u mom vlasnistvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 15:02 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, QmBGD said: Kao neko ko je vozio ADV350 a sada je na X-ADV - nisi pogrešio niti 1 promil. ADV je skuter, koliko god bio dobar, NC je motor. U vožnji nebo i zemlja, ležeći, rupe, obilaženje vozila, autoput tek... Hvala, znace svi ovi saveti… Iskreno malo mi je krivo zbog adv ali jbg ne mogu imati oba. Ipak je ovo prava i ozbiljna prica. Jedino me brine sto sam 90 posto vozio grad ali verovatno ce me vuci sad da vozim i vece daljine… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 15:03 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Predator016 said: Drugari, tek sad vidim ovu prepisku, nisam ni ulazio na forum za vikend, vozao se po ceo dan. A nisam ni primio poruku od kolege, ne znam gde mi je poslao. Naravno da je moj motor na raspolaganju, nije nikakav problem. Kolega zemljak, najbolje je da mi se javis telefonom, pa ćemo se dogovoriti. Upravo se opremam da se provozam malo po okolini, dok ne padne kiša, pa neću ni ulaziti na forum. 064/8656988. Saša Sent from my iPhone using Tapatalk Kad budes mogao javi se, imas poruku, pozdrav… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa97 15 Napisano Nedelja u 15:50 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam i ja svoj prvi motor. Ja sam donekle imao istu dilemu i prelomio na adv 350 sa koferom i sada čekam da stigne. Slažem se u potpunosti da je NC ozbiljniji motor, ali bože moj, biće vremena. Može da se putuje i sa ovim. Ono što me je privuklo kod ADV jeste kofer i prostor ispod sedišta, gabaritniji je pa time udobniji za vožnju sa saputnicom i verujem mu putna brzina od 100km/h nije problem, što mi je dovoljno za sada. Takodje, jeftiniji servis, jeftinija registracija i što smatram pod obaveznim na NC neki dodatni kofer i crash bar... Da sam bio bolji sa finansijama, vrlo verovatno bi to bio NC, ali znam da ću biti prezadovoljan i ovime i sve u svoje vreme 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 311 Napisano Nedelja u 16:11 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ispade pravi Honda triler. U stvari akciona nedjelja. 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 16:52 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Misa97 said: Kupio sam i ja svoj prvi motor. Ja sam donekle imao istu dilemu i prelomio na adv 350 sa koferom i sada čekam da stigne. Slažem se u potpunosti da je NC ozbiljniji motor, ali bože moj, biće vremena. Može da se putuje i sa ovim. Ono što me je privuklo kod ADV jeste kofer i prostor ispod sedišta, gabaritniji je pa time udobniji za vožnju sa saputnicom i verujem mu putna brzina od 100km/h nije problem, što mi je dovoljno za sada. Takodje, jeftiniji servis, jeftinija registracija i što smatram pod obaveznim na NC neki dodatni kofer i crash bar... Da sam bio bolji sa finansijama, vrlo verovatno bi to bio NC, ali znam da ću biti prezadovoljan i ovime i sve u svoje vreme U zdavlje da vozis, ja sam bio knap sa finansijama za adv ali jbg ipak je ovo ozbiljan motor a vozio sam xmax od 2019 godine i da sam uzeo adv bukvalno nista posebno ne bi promenio osim sto bi vozio novi motor. Da slazem se za prednosti kofera i mesta ispod sedista. Malo mi i zao jer adv koji sam otkazao je bio poslednji koji je ostao ali jbg ne mogu da imam i jedan i drugi. Moci ces na putovanje sa njima i do 120 lagano tako da ne brini, nisi pogresio… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 16:55 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, Limeni67 said: Ovo ispade pravi Honda triler. U stvari akciona nedjelja. Bas tako, ne mogu da opisem osecaj, jedva cekam da ga preuzmem… Sad mi preostaje na dalje sta i kako oko odezavanja jer ipak sam skuter vozio gde je malo drugacije odrzsvanje… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11515 Napisano Nedelja u 18:43 Ne silazi, 2666 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan @Misa97 @R3MAX1989 Čestitke !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bencivenga 84 Napisano Nedelja u 19:38 U prolazu, 20 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Vespa Primavera 125, Triumph 400 x Prijavi odgovor kao problematičan Čim sjedneš na NC, promijenice ti se percpecija onoga sto želiš od motora. Mislim da nisi pogriješio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano Nedelja u 19:46 U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Bencivenga said: Čim sjedneš na NC, promijenice ti se percpecija onoga sto želiš od motora. Mislim da nisi pogriješio. Stigo do Prokuplja kod drugara i seo i probao ga. Bukvalno nebo i zemlja u poredjenju sa adv… Predobar osecaj… 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 40 Napisano pre 18 sati (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja, fantastična mašina, i vrv moj sledeći motor (osim ako nastavim da budem "neuništiv" i "neustrašiv" pa uzmem četvorocilindraša - znaću kada probam). Edit: sa srećom i u zdravlju da ga cepaš! Promenio pre 17 sati član Teshko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 32 Napisano pre 17 sati U prolazu, 49 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Teshko said: Rekoh ja, fantastična mašina, i vrv moj sledeći motor (osim ako nastavim da budem "neuništiv" i "neustrašiv" pa uzmem četvorocilindraša - znaću kada probam). Edit: sa srećom i u zdravlju da ga cepaš! Hvala puno, jos bolji da kupis… …mislim noviji… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...